Kimbino
Kimbino
Aktuális ajánlat itt Válassz várost
Logo Babaverda - Egyéb
3/5

Babaverda akciós újság 2023.03.22. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Babaverda akciós újság

BABAVERDA AKCIÓS ÚJSÁG ONLINE

3/5
Actual brochure

Nagy az öröm, ha jön a baba, ám az előkészületeket a pénztárca erősen meg szokta érezni. Sok más költség mellett a gyerekszállítás eszközei is megterhelik, mivel az autós gyerekülés, illetve különösen a minőségi babakocsi jelentős kiadás. Ha ebben az időszakban sikerül lecsapni egy kedvező akcióra, komoly megtakarítás érhető el. A BabaVerda akciós szórólap (Babaverda - Akciós újság) nagy szolgálatot tesz ilyenkor, hiszen aki a kiváló BabaVerda termékek közül egy éppen árengedménnyel kínált modellt tud választani, feltétlenül jól jár.

Honlapunkon most és a jövőben is megtalálható itt a friss BabaVerda akciós újság, amit bármikor kényelmesen fellapozhat, és kiszemelhet a lapjain szereplő babakocsik közül egy önnek szimpatikusat. Manapság már ön is bizonyára a neten tájékozódik amiről csak lehet, ugyanis ezt diktálja az időszűke és a kényelmi szempont egyaránt. Weboldalunk ehhez kíván segítséget nyújtani azzal, hogy a BabaVerda reklámújság aktuális, 2023.03.22. kezdettel érvényes számát, illetve sok más akciós újságot egy helyre gyűjtve online tesz közzé.

A BABAVERDA WEBÁRUHÁZ BEMUTATÁSA

Shop

A babaverda.hu címen működő BabaVerda internetes áruház, amelynek frappáns neve árulkodik a webshop fő profiljáról, 2016-tól kezdődően kínálja márkás, jó minőségű babakocsikból álló választékát. E babakocsik közt megtalálhatóak a kétfunkciós típusok, amelyek a gyermek születésétől a babakocsis korszak legvégéig megfelelőek, illetve a multifunkciós (három az egyben) babakocsimodellek, amelyek ezen felül babahordozót szintén magukba foglalnak. Ezeken az univerzális modelleken túl sportbabakocsik is szerepelnek a termékpalettán.

A babakocsikhoz értelemszerűen babakocsikiegészítők is dukálnak, és itt ezekből sincs hiány: esővédő, téli bundazsák, napellenző, lábzsák, adapterszett vagy pohártartó teheti még komfortosabbá a kicsik számára a babakocsiban történő utazást.

Ugyanakkor a BabaVerda nem csupán babakocsikat forgalmaz, hanem autósüléseket is, mégpedig a 0-13 kg-os kategóriától egészen a 22-36 kg-os kategóriáig. Úgy teljes a kép, ha ehhez még hozzátesszük a babafürdetési kellékeket, mint az állványos babakád vagy a kádba való babatartó.

A BabaVerda webáruház tölti be a magyarországi disztribútori szerepet az Anex márka babakocsijai és babahordozói vonatkozásában. Az Anex márkájú termékek hívei számára tehát hazánkban gyakorlatilag megkerülhetetlen ez az internetes áruház. A forgalmazott termékkör része továbbá a Hartan, az Inglesina és a Maxi-Cosi - ezek részben babakocsikat, részben autósüléseket és babahordozókat gyártanak.

A BabaVerdánál vásárolt cikkekhez házhoz szállítás útján jut hozzá a vevő, ugyanakkor személyesen is felkereshetik a cég csepeli üzletét, ahol megtekinthető a BabaVerda árukínálata. A bolt elérhetőségét és nyitvatartását a már említett webcímen találhatja meg minden érdeklődő.

A fenti termékfajták árusításával a BabaVerda mellett jó néhány más kiskereskedelmi cég is foglalkozik. Akciók és kiárusítások náluk úgyszintén rendszeresen történnek, amiről e szaküzletek saját akciós újságjai, katalógusai adnak hírt. Ezeket önnek nem kell tucatnyi különböző helyről összeszednie, mivel ezt már elvégeztük ön helyett. Keresse fel weblapunk 'Egyéb' kategóriáját, ahol a különféle üzletláncok, szaküzletek, áruházak (pl. Pepco, Tchibo, eBizsu, Betly, Pingvin Patika, Office Depot, Alma Gyógyszertárak, AlphaZoo, Kulcs Patika és Gyöngy Patikák) reklámkiadványai között bizonnyal megleli azokat, amelyek ugyancsak tartalmaznak akciós babakocsi vagy babahordozó termékajánlatokat.

BABAVERDA AKCIÓK KISGYERMEKES SZÜLŐKNEK

Assortment

A korszerű babakocsik árát figyelembe véve joggal mondhatjuk, hogy e termékkategória esetében kifejezetten jól tud jönni minden árengedmény. A rendszeresen újabb és újabb akciókkal jelentkező BabaVerda akciós újság (Babaverda - Akciós újság) ilyen kedvezményeket tartalmaz, azaz babakocsivásárlás előtt kötelező olvasmánynak minősül. Weboldalunkon mindenkor a legfrissebb BabaVerda akciók kerülnek megjelenítésre (számos más hasonló termékkört forgalmazó üzlet akcióival egyetemben), tehát ezt a címet érdemes elmentenie, ha mindig naprakész és teljes körűen tájékozott kíván maradni.

A KIMBINO A KÖRNYEZETTUDATOS VÁLASZTÁS

Kimbino App

A Kimbino honlap (vagyis a kimbino.hu), illetve a Kimbino mobilapplikáció olyan szolgáltatást biztosít, amelyre a mai életvitel mellett jóformán mindenkinek igénye van: bárhol és bármikor teljes körűen elérhető információkat nyújt az aktuális megtakarítási lehetőségekről. E két online eszköznek van azonban még egy közös jellemzője, amely a környezetvédelemre egyre inkább ügyelő társadalmunkban szintén említésre méltó. Az itt elolvasható akciós újságok (köztük a Babaverda kiadványa) kiváltják a nyomtatott reklámújságokat, amelyekhez nem kevés papír, a papírhoz pedig nem kevés kivágott fa szükségeltetik.

Amikor tehát ön a Kimbino felhasználójaként búcsút int a papíralapú reklámkiadványoknak, környezetünk megóvásának ügyéért is tesz egy lépést. Ha ehhez hozzávesszük a praktikum és kényelem szempontját, valamint a vásárlások során a segítségünkkel megtakarítható összegeket, egyértelmű, hogy a Kimbino sokszorosan nyerő döntés!

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

Követés

Oszd meg

Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Logo Babaverda -
Logo Babaverda -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!