Kimbino
Kimbino
Aktuális ajánlat itt Válassz várost
Logo Bedario - Otthon, kert
3/5

Bedario akciós újság 2023.03.24. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Bedario akciós újság

BEDARIO AKCIÓS ÚJSÁG ÁRENGEDMÉNYEKKEL

3/5
Actual brochure

A békésen végigaludt éjszaka, illetve a különféle akciók kihasználásával elért megtakarítás közös jellemzője, hogy egyaránt jó hatással van a kedélyállapotra. A Bedario akciós újság (Bedario - Akciós újság) így dupla előnyt hordoz: a komfortos éjjeli pihenéshez alapvető termékeket kínál kedvezményes áron - vagyis az ön kipihentségéhez éppúgy hozzájárulhat, mint pénztárcája egészségéhez. A legfrissebb Bedario katalógus érvényességének kezdete 2023.03.24. - jelenleg ennek ajánlatai közül válogathat weboldalunkon, ahol digitális formátumban közzétettük.

Honlapunk címét mindenképpen érdemes elmentenie, hiszen új paplan, huzat vagy egyéb, az alváshoz kapcsolódó termék vásárlása előtt nyilván máskor is át szeretné majd nézni az éppen abban az időszakban aktuális Bedario újság akcióit. A Bedario reklámújságot ugyanúgy megleli akkor is itt, ahogy a jelenlegit, amelyet ha még nem lapozott át, tegye meg most!

A BEDARIO ONLINE ÁRUHÁZ

Shop

Ma már egyre általánosabb a legalább alapszintű angoltudás, így vélhetően önnek sem okoz nehézséget összekötni a Bedario nevét az 'ágy' szóval. Ez az asszociáció némileg árulkodik arról, hogy milyen jellegű termékek tartoznak a szóban forgó webáruház profiljába. Bár ágyat nem forgalmaznak, ám mindazt igen, ami az ágy használata során szükséges. A Bedario csehországi hátterű - de hazánkban természetesen magyar nyelven üzemelő - webáruház, amelyet ön is felkereshet a bedario.hu címen. Jól strukturált felületén gyerekjáték eligazodni, így azonnal látható, hogy a kínálat tartalmaz mindent, ami a mindennapjaink estétől reggelig tartó részének kényelmét szolgálja.

Beszerezhető itt ágyneműszett vagy külön-külön paplan és párna. Az ágyneműhuzatok kínálata kiemelkedő: normál és hosszított méretben, illetve gyerekeknek kiságyhoz, párok számára franciaágyhoz méretezve, különféle anyagokból készítve. A látványos, divatos mintázatok sokaságáról pedig még nem is szóltunk, így például a 3D hatású mintával ellátott huzatokról vagy gyerekeknek mindenféle tarkabarka, vidám és játékos megjelenésű lehetőségről.

Kifejezett erőssége a kínálatnak a számtalan licenctermék, vagyis a különféle népszerű mesefigurákhoz kapcsolódó mintájú ágyneműhuzat. Jersey, szatén vagy frotír lepedő; mikroplüss takaró vagy hosszú szálú pléd; fürdőköpeny, törölköző és fürdőlepedő - ezek ugyancsak mind-mind részét képezik a Bedario termékpalettájának, miként a fürdőszobai vagy a vécébe való szőnyegek is.

A Bedario törzsvásárlói programmal szintén kedveskedik a vevőknek - ez Bedario Family Klub néven működik. Kedvezményre már a regisztrációhoz kapcsolódóan is számíthat, de a vásárlások során elköltött összegek függvényében a kedvezmények mértéke egyre nagyobb lesz.

A hálószobába való, éjszakai pihenést szolgáló termékeket a Bedario mellett természetesen számos más szaküzlet vagy áruházlánc is forgalmaz. Ezek akciós szórólapjait, katalógusait úgyszintén összegyűjtöttük önnek, és elhelyeztük weboldalunk 'Otthon, kert' kategóriájába, ahol többek közt olyan kiskereskedelmi hálózatok reklámkiadványait találja meg, mint: JYSK, OBI, Bauhaus, Möbelix, Kika, Mömax, Diego, Praktiker, IKEA és TTL . A teljes körű tájékozottsághoz elengedhetetlen, hogy az aktuális akciós ajánlatok lehető legszélesebb köréről értesüljön, márpedig a mégoly kiváló Bedario akciók csupán egy ilyen lehetőséget jelentenek a sok közül; feltétlenül ajánlott a többi hasonló profilú bolt akcióival is megismerkednie.

BEDARIO AKCIÓK A PÉNZSPÓROLÁS JEGYÉBEN

Assortment

A Bedario webáruház szemet gyönyörködtető választékához kedvező árak társulnak, de ez nem jelenti, hogy ne lehetne még ennél is kedvezőbb áron hozzájutni a termékkör egyes darabjaihoz. Ezeket a lehetőségeket sorakoztatja fel a Bedario akciós újság (Bedario - Akciós újság), amelyben a kedvezményesen kínált, illetve kiárusítás alatt lévő cikkeket találja meg. Mutatós ágyneműhuzatból vagy kellemes tapintású plédből mindig elkél még egy a hálószobába. Ne csupán most böngéssze hát a Bedario akciós ajánlatokat, hanem látogasson vissza hozzánk máskor is, amikor a nálunk online lapozgatható Bedario reklámújság legközelebbi száma már újabb termékeket ajánl az ön figyelmébe.

A KIMBINO ÉS ÖN

Kimbino App

Nem csak ön, de sokan mások is rendkívül praktikusnak találják a Kimbino honlapját (ez a kimbino.hu webcímen érhető el), illetve a Kimbino mobilalkalmazását, amelyet okostelefonra telepíthet. Nem csoda, hiszen itt a spóroláshoz nélkülözhetetlen információforrások - vagyis a Bedario akciós szórólap és társai - egy helyre vannak összegyűjtve, ráadásul mobiltelefonon vagy eszközén bármikor megtekinthetőek. Ez hajszolt mindennapjaink során hatalmas előny; ahogy az is, ha több pénz marad a tárcánkban.

Még egy fontos szempontra hívnánk fel figyelmét, ami miatt szerencsés a mi szolgáltatásunkat használnia: ez a környezetvédelem. Azokhoz az akciós újságokhoz, amiket nálunk lapoz végig, egyetlen fát sem kellett kivágni, hiszen papírmentes formában jutott hozzájuk. Minél többen keresnek fel bennünket az aktuális akciókra vonatkozó információkért, annál kevesebb szükség lesz papírra nyomtatott reklámújságokra, márpedig sok kicsi sokra megy!

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

Követés

Oszd meg

Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Logo Bedario -
Logo Bedario -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!