KimbinoKimbino
Logo BodrogiBau - Otthon, kert
3/5

BodrogiBau akciós újság

HIRDETÉS
3/5
Actual brochure

Ha Ön délkelet-Magyarországon él, minden bizonnyal hallott már a Bodrogi Bau cégről. Építkezéshez, felújításhoz, kerti munkálatokhoz kapcsolódó tevékenységük közismert a térségben. Szüksége van egy fűnyíróra vagy egy falfestékre? Nézze meg a BodrogiBau újság ajánlatát, hátha talál benne olyan terméket, amit éppen náluk érdemes vásárolni. Egy kattintás a weboldalunkon és máris láthatja az aktuális Bodrogi Bau akciós újságot. A legújabb akciók kezdődátuma: következő héttől

A Bodrogi Bau családi vállalkozás

Építési vállalkozóként 1991-ben kezdte meg az utat egy nagyvállalkozás felépítése felé Bodrogi Ferenc. Hódmezővásárhely volt a kiindulóállomás, ezt az is mutatja, hogy ott ma is kettő telephellyel rendelkezik a cég. Csongrád, Szentes, Szeged és Békéscsaba mellett a térségen kívüli egyetlen áruházuk Budapesten található, a X. Noszlopy utca 2. szám alatt. Az üzletek vasárnaponként zárva tartanak, a többi napon pedig reggel hét órától látogathatók.

A tervezési tevékenység mellett építőipari kivitelezés és -kereskedelem is társult a szolgáltatási körhöz az évek múlásával, 2020-ban ingatlanberuházással és energetikai tanúsítással vonzza magához a vevőket, ügyfeleket a vállalat.

Ha megnézi a www.bodrogibau.hu oldalt, a „hírek” menüpontra kattintva megtekintheti az elmúlt hónapok, évek céges történéseit. Alkalmanként családi programokat szerveznek és támogatják a kézilabda tábort is, részt vesznek a társadalmi életben. Minden bizonnyal ez a mentalitás is hozzájárult a 2012-es Presztízs díj megszerzéséhez, amit az év üzletvezetője kategóriában vehetett át Bodrogi Ferenc.

Weboldalunkon azért szerepel a cég, mert kiskereskedelmi tevékenységet is végez. Szakembereik segítenek az anyagszükséglet megbecsülésében, nyílászárók beépítésének felmérésében. Házhozszállítást is vállalnak, amiről természetesen ajánlott előre egyeztetni velük.

Mint az élet minden területén, a barkácsáru piacon is van verseny, s mi szeretnénk Önnek megadni a lehetőséget, hogy megtalálja a vágyott terméket a legjobb áron. Kattintson csak bátran az ajánlatok megtekintéséhez: Bauhaus, Black Red White, Diego, Dr. Padló, IKEA, JYSK, Kika, Mentavill, Merkury Market és Möbelix.

Mi kapható a Bodrogi Baunál?

Alumínium létra, PVC nyílászáró, alapozó, ragasztótapasz, csempevágó. Biztosan egyértelmű Önnek is, a BodrogiBau újság lapjain mi más termék található még. A Bodrogi Bau akciós újság arra való, hogy becsalogassa az üzlethelyiségbe a leendő vevőt. De ha Ön már legalább egyszer vásárolt náluk valamit, biztosan tudja, hogy nem kell azért a(z online) katalógust lapozgatni, hogy érdemesnek találja a látogatást. Hiszen helyben még jobb árakat is találhat. Baumit, Rigips, Mapei, Carboland, Zalakerámia… Nem a gyártópartnerek száma, hanem a termékek minősége csábító. Nézze meg Ön is, mit találhat a „webshopban”. Ha összeállította a listát, árajánlatot kérhet a cégtől.

A Kimbino minden akciót megmutat

A Kimbino összegyűjti Önnek az aktuális, kedvező ajánlatokat, így Önnek nem kell szórólapok tömkelegét magával cipelnie bevásárlásaihoz. A Kimbino.hu weboldalnak és a Kimbino alkalmazásnak köszönhetően mindig kéznél lehetnek a legütősebb akciók, melyeket akár telefonján, táblagépén, akár laptopján magával vihet. A Kimbino nemcsak azért nagyszerű asszisztens, mert megkönnyíti felhasználói dolgát, pénzt és időt spórolva, hanem mert törődik a környezetkíméléssel – papír alapú, nyomtatott szórólapokat nem használ, csakis online verziójú katalógusokat mutat be Önnek hétről hétre, elősegítve így a zöld gondolkodást. Legyen Ön is környezettudatos! Használja a Kimbinót!

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

Kimbino
Bezárás
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Bezárás
Logo BodrogiBau -
  • Fő utca
  • Hódtó utca
  • Mátyás utca
  • Mátyás utca 38
  • Kistöltés utca
  • Fürj utca 2