Akciós újság - CBA Cent szórólap megtekintése, amely érvényes a következő dátumtól: 2019.05.16.
Akciós újság - CBA Cent szórólap megtekintése, amely érvényes a következő dátumtól: 2019.05.09.
Akciós újság - CBA Cent szórólap megtekintése, amely érvényes a következő dátumtól: 2019.04.18.
Mindenki hallotta már CBA Cent nevét. A legsikeresebb üzletláncok egyike a magyar piacon. A vásárlók körében CBA Cent ismertté vált a széles termékkínálatnak és az alacsony árértéknek köszönhetően. A vásárlók többsége mindent megtalál itt, amire szüksége van. CBA Cent rendszeresen mutat be új és nagyszerű ajánlatokat. Legfrissebb ajánlatok érvényes: 2019.06.13.. És az alábbi linken megtekinthető: itt Más üzletek polcain ugyanazon termékeket, megtalálhatja kedvezőbb áron. Kezdje el a böngészést itt: Aldi, ÁRKLUB , Auchan, Biomark, CBA, CBA Príma, Chef Market, COOP, Euro Family, Family Frost.

Nincs szerencséje a keresésben? Nem találta meg oldalunkon amit szeretett volna? Keresse fel az üzlet hivatalos oldalát www.cba.hu erre az oldalra kattintva.

Először is - nincs szemét. Plusz a szórólapok kategóriánként vannak elrendezve. A Kimbino-val bárhol és bármikor elérhetőek az online szórólapok, akár telefonról is. Az online szórólapok előnyös megoldást nyújtanak. Keresse akár CBA Cent ajánlatait! Környezetünk védelme nem csak egy közhely. Eppen ezért, örömmel látjuk, hogy CBA Cent legújabb ajánlatait online böngészi és nem nyomtatott formában. Rengeteg fa élete menekülhet meg így.