KimbinoKimbino
Kimbino
Aktuális ajánlat itt Válassz várost
Logo DDA - Drogéria, kozmetikumok
3/5

DDA akciós újság 2022.12.01. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
HIRDETÉS

DDA akciós újság

HASZNÁLJA KI A DDA AKCIÓS ÚJSÁG AJÁNLATAIT

3/5
Actual brochure

A DDA diszkontok kínálatából az év bármely szakában kedvező áron szerezhető be sokféle, a tipikus háztartásban szükséges vegyiáru, illatszer és csomagolt élelmiszer. A DDA akciós újság oldalain viszont még ennél is megnyerőbb árakat találhat. Ez a reklámújság, illetve annak mindenkori aktuális száma (jelenleg: DDA - Akciós újság) az ön rendelkezésére áll honlapunkon.

A legfrissebb, 2022.12.01. kezdettel érvényben lévő DDA akciós szórólap, amelynek online változatát fellapozhatja itt, garantálja önnek a spórolást. Ám amint lejár, már érkezik is a következő, vonzóbbnál vonzóbb akciókat tartalmazó DDA akciós újság - és azt ugyancsak felkerül majd internetes oldalunkra 2022 során éppúgy, mint az ezt követő években. Érdemes tehát máskor is visszatérnie hozzánk, amit megkönnyít, ha címünket elmenti telefonján vagy számítógépén. A DDA akciók között mindig lesz olyan (és nem is egy), amelyen megakad majd a tekintete - csak ne feledje átnézni az éppen aktuális kedvezményeket felsorakoztató kiadványukat, illetve annak a nyomtatott formátumnál jóval praktikusabb digitális változatát.

DDA BOLTOK ORSZÁGSZERTE

Shop

Amikor egy bevásárlás alatt útba esik egy DDA üzlet, egészen biztosan ön sem hagyja ki. Ennek oka magától értetődő: közkedvelt, márkás termékek meglepően jó választékát találja itt igazán megnyerő árszínvonalon. A DDA üzletlánc viszonylag fiatal szereplője a kiskereskedelmi piacnak, de a folyamatos terjeszkedés eredményeként ma már nem sok olyan pontja akad az országnak, ahol ne volna elérhető közelségben boltjuk megtalálhatóak például itt. Ez is tanúskodik róla, hogy a DDA árak és választék terén egyaránt kiszolgálja a vásárlói igényeket.

A DDA üzletek választéka zömében egymáshoz hasonló, bár nem teljesen megegyező. A polcokon helyet kapnak a háztartási vegyiáru körébe tartozó termékféleségek (mosószerek, takarítószerek), a kozmetikumok és a személyes higiéniai cikkek, a csomagolt élelmiszerek közül a legfontosabb kategóriák, mint a kávé-tea, a különféle konzervek és az ínycsiklandó édességek, de az állateledel, a műanyag edények és dobozok, a papíráru, illetve a szezonális termékek sem hiányoznak a palettáról.

A DDA weboldalán (melynek címe: ddaillatszer.hu) megtudhatja, hol található az önhöz legközelebbi üzletük és milyen nyitvatartási időben várja a vásárlókat. Mivel Nyírbátortól Zalaegerszegig, Szentestől Tatabányáig hatvannál is több településen van jelen a DDA, nem okozhat nehézséget rátalálni az ön számára leginkább útba eső üzletre.

Szíves figyelmébe ajánljuk ugyanakkor, hogy honlapunk Drogéria, kozmetikumok kategóriájában a DDA mellett számos további, a DDA-hoz hasonló termékkört forgalmazó üzletlánc akciós ajánlatai, vagyis az ezeket ön elé táró reklámújságok, katalógusok, szórólapok szintén elérhetőek. Előfordulhat, hogy önhöz esetleg egy ilyen üzlet (Avon, Azur, BENU Gyógyszertárak, Crystal Nails, DM Drogerie Markt, Douglas, Herbária, Magnetic, Marionnaud és Müller) közelebb esik vagy az éppen keresett terméket ezek aktuális akciói közt találja meg. Lapozza át mindegyiket, és hétről hétre látogasson el ismét weboldalunkra a friss ajánlatokért.

DISZKONT ÁRAK A DDA ÜZLETEIBEN

Assortment

Minden hónapban újabb termékek kerülnek be az éppen aktuális DDA akciós újság kínálatába, amelynek jelenlegi száma: DDA - Akciós újság. Ebből következik, hogy legalább havonta egyszer ajánlott felkeresni honlapunkat - de ha figyelembe vesszük az itt megtekinthető számtalan egyéb, sokszor hetente frissülő akciós újságot, akkor még gyakrabban.

A DDA remek árainál kedvezőbbeket talán csak a DDA akciós szórólap termékei közt lelhetünk, vagyis a jelenleg 12.01. - 12.31. időszakban érvényes DDA reklámújság átböngészése kötelező feladat mindenki számára, aki gondosan vezeti háztartását. Ha a rohanó mindennapok során fontos önnek, hogy a takarékoskodáshoz szükséges információk bármikor rendelkezésre álljanak, akkor a kézenfekvő megoldást a mobiltelefonon mindig betölthető DDA reklámújság jelenti - azt pedig ezen a weboldalon most és a jövőben is megleli.

MIÉRT A KIMBINO

Kimbino App

Akár a Kimbino honlapjáról (vagyis a kimbino.hu oldalról), akár a Kimbino mobilalkalmazásról legyen szó, olyan korszerű, a mai igényeket kielégítő tájékozódási formáról beszélünk, amely a lehető legpraktikusabb módon elégíti ki a bevásárlások előtti információszükségletet. Tetszőleges számítástechnikai eszközön (asztali gépen, táblagépen, okostelefonon) biztosítja a mindennapi takarékoskodáshoz nélkülözhetetlen tudnivalók, vagyis az aktuális akciós kiadványok teljes körét minden szóba jöhető termékkategóriában.

A papírra nyomtatott reklámújságok azonban nem csupán praktikus szempontból, de a környezettudatosság oldaláról nézve is mindinkább idejétmúlt tájékozódási formát képviselnek. Azzal, hogy ön a Kimbino weboldalon vagy mobilapplikációban tekinti meg a DDA és egyéb bolthálózatok heti-havi akciós újságjait, éves szinten már igen jelentős papírmennyiség válik szükségtelenné, ezáltal pedig az e papírmennyiséget biztosító fák kivágása elkerülhető. A Kimbino tehát önnek is előnyös, környezetünknek is.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

Követés

Oszd meg

Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Logo DDA -
Logo DDA -