Kimbino
Kimbino
Aktuális ajánlat itt Válassz várost
Logo Dickies - Ruházat, cipők és sport
3/5

Dickies akciós újság 2023.03.07. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Dickies katalógus

Dickies katalógus

3/5
Actual brochure

Tisztában van vele, mikor kötelező viselni a láthatósági (fényvisszaverő) mellényt? Érdemes erről tájékozódni és megnézni, van-e kéznél például a gépjárműben. Hiánycikk? Íme a lehetőség, nézze meg a Dickies - Férfi kollekció kínálatát! A keddtől 2023.03.07. időszakra érvényes Dickies katalógusban a színválasztékot is feltüntették. Gondolta volna, hogy a munkaruházatokban is van évente változó divat? Miért is ne lehetne változatos munkaruhákat készíteni? Így éves katalógusokat bocsátanak ki, nézze meg a Dickies 2023 újságot. Böngésszen az új katalógusban itt.

 

 

A Dickies márkáról

Shop

Mire jó egy háború? Egyenruhák gyártására. Ez segítette igazán előre a U.S. Overall Company céget , amit az első világháború végén alapították az Egyesült Államokban, Texasban. Az első években természetesen ismertté kellett tenni a márkát, megbízható minőséget kellett biztosítani. Az 1929-re datált Nagy Depresszió valamelyest éreztette hatását az üzleti eredményen, de stabilan tartotta magát a cég. A második világháború pedig szinte jól jött, hiszen milliónyi uniformist kellett legyártani az amerikai hadsereg számára. A világégés végével polgári célokra kezdtek újra gyártani és a nemzetközi terjeszkedést is megkezdték. Így ma már minden kontinensen találni viszonteladót.

Magyarországon a Domotors Kft. jóvoltából találkozhatunk a Dickies akciós újságban felsorolt termékekkel. A Pillangó utcai metrómegállóhoz közel, az 1148 Budapest, Fogarasi út 10-14. házszám alatt nagyjából 150 négyzetméteren mutatják be a termékek egy részét, készpénzzel és bankkártyával lehet helyben fizetni. A hétfő-csütörtöki napokon 08:30-17:30, a pénteki napon 08:30-15:00 közt tartanak nyitva, szombaton és vasárnap pihenőnapot tartanak.

Viszonteladói partnerei az ország több pontján találhatók, s ha Ön egy partnerhez rendeli a terméke(ke)t, szállítási költséget sem kell fizetnie.

dickiesmagyarorszag.hu weboldalukon nagyon ügyelnek arra, hogy teljeskörűen tájékoztassák a látogatókat az adatkezelésről és a garanciakezelésről is.

Kíváncsi, hol lehet hasonló ruházati cikkeket kapni? Nézze meg a következő linkeket: Takko, Deichmann, Hervis Sports, Intersport, CCC, C&A, Kik, Bonprix, Ulla Popken és F&F.

A Dickies termékek

Assortment

A Dickies 2023 katalógus több mint száz oldalon mutatják be a választékot. Árulnak divatruházatot (póló, ing, pulóver, kabát, dzseki, nadrág, lábbeli), munkaruházatot (munkacipő, munkanadrág, munkamellény, jól láthatósági ruházat, overáll és munkavédelmi kiegészítő) és egészségügyi ruházatot. Akár azt is lehet mondani, a Dickies - Férfi kollekció alapján minden embert fel tudnak öltöztetni majdnem minden alkalomra. Nagyestélyit és menyasszonyi ruhát azért mégse itt keressen!

A Kimbino minden akciót megmutat

Kimbino App

A Kimbino összegyűjti Önnek az aktuális, kedvező ajánlatokat, így Önnek nem kell szórólapok tömkelegét magával cipelnie bevásárlásaihoz. A Kimbino.hu weboldalnak és a Kimbino alkalmazásnak köszönhetően mindig kéznél lehetnek a legütősebb akciók, melyeket akár telefonján, táblagépén, akár laptopján magával vihet. A Kimbino nemcsak azért nagyszerű asszisztens, mert megkönnyíti felhasználói dolgát, pénzt és időt spórolva, hanem mert törődik a környezetkíméléssel – papír alapú, nyomtatott szórólapokat nem használ, csakis online verziójú katalógusokat mutat be Önnek hétről hétre, elősegítve így a zöld gondolkodást. Legyen Ön is környezettudatos! Használja a Kimbinót!

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

Követés

A bolthoz

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Logo Dickies -
Logo Dickies -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!