KimbinoKimbino
Logo Dr. Padló - Otthon, kert
3/5

Dr. Padló akciós újság 2022.05.02. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Dr. Padló akciós újság

A Legfrissebb Dr. Padló Akciós Újság

3/5
Actual brochure

Mit kínál a Dr. Padló a lakásfelújítók, otthonszépítők számára akciósan? Kiderül a Dr. Padló katalógus aktuális számából (Dr. Padló - Akciós újság), amelyet honlapunkon azonnal fel is lapozhat itt. A 2022.05.02. időponttól érvényes Dr. Padló akciós újság az áruházlánc nevéhez méltóan különféle padlóburkolatok, továbbá függönyök, szőnyegek és tapéták baráti árú ajánlatait tárja az érdeklődők elé.
A jelenlegi kedvezmények 05.02. - 05.31. között vehetőek igénybe, de a mostani kiadványt havi rendszerességgel követő további Dr. Padló katalógusok bizonyára szintén kedvező árakkal kecsegtetnek majd. Nem marad le róluk, ha rendszeresen visszatér hozzánk, mert ügyelünk rá, hogy nálunk mindig meglelje a friss Dr. Padló akciós újság online változatát.

A Dr. Padló Üzletei

Shop

A beszédes nevű üzlethálózat 2003 óta létezik, hiszen ekkor hozta létre 17 üzlet, amelyek Magyarország különböző pontjain hasonló profillal működtek. Ennek nagy előnye, hogy valóban országos hálózatról beszélhetünk, mivel Budapesten kívül hazánk nyugati és keleti részén egyaránt találhatóak Dr. Padló áruházak. Így például Tatabánya, Székesfehérvár, Budapest, Dunaharaszti, Eger és Dorog lakói is saját településükön térhetnek be a lakberendezési üzletlánc egy-egy boltjába.

A Dr. Padló hivatalos honlapja, amelyet a www.drpadlo.hu címen kereshet fel, átfogó képet ad a termékválasztékról, ugyanakkor az üzleteik címe és nyitvatartása is megtalálható rajta, sőt a boltok belső terét bemutató fotókkal szintén találkozhatunk. Amennyiben a webáruházban vásárol, akkor ráadásul hűségpontokkal gazdagodhat, amelyeket a következő vásárlása során felhasználhat.

A Dr. Padló akciós újság honlapunkon értelemszerűen az Otthon, kert kategóriában került elhelyezésre. Ilyen profillal működő szaküzlet és áruház persze több is akad Magyarországon (csak néhányat említve: Bauhaus, Black Red White, BodrogiBau, Diego, IKEA, JYSK, Kika, Mentavill, Merkury Market és Möbelix). Vásárlás előtt tehát mindenképpen érdemes a lehető legtöbb akciós kiadványt átböngésznie annak érdekében, hogy garantáltan a legjobb ajánlatokat sikerüljön kifognia. Ehhez a mi webes felületünknél keresve sem találna jobbat, hiszen a praktikusan egy helyre összegyűjtött reklámújságok időspóroló megoldást jelentenek.

Dr. Padló Szőnyeg, Függöny, Padlóburkolat...

Assortment

Érthető, hogy elsőként a padlóburkolatokra asszociálunk e bolthálózat kapcsán. Nem is okoznak csalódást, ugyanis laminált padlóból a 100%-osan vízállótól a görgősszék-állóig, a padlófűtéshez alkalmas típusoktól az exkluzív termékfajtákig mindent megtalál náluk. A Dr. Padló pvc-padlói közül famintás, kőmintás és egyszínű kivitel egyaránt választható.

A laminált és egyéb padlókon túl a Dr. Padló szőnyeg-, függöny- és tapétaválasztéka szintúgy figyelemre méltó. Szőnyegből akár a nappaliba vagy a gyerekszobába, akár a folyosóra vagy a fürdőszobába való fajtákból számos szerepel a kínálatban. A sokféle közkedvelt tapéta mellett a ma egyre divatosabb poszterekből ugyancsak széles a választék. Parafa padló- és falburkolatok, műfüvek kül- és beltérre, fényáteresztő és sötétítő függönyök, valamint természetesen az összes szükséges kiegészítő termék - ezek mind-mind beszerezhetőek a Dr. Padlónál.

Az akciós Dr. Padló katalógus ajánlataiból válogatva pedig a megszokottnál is kedvezőbb áron juthat hozzá kiváló minőségű termékekhez. Lapozzon hát bele a legfrissebb reklámújságba: Dr. Padló - Akciós újság!

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Szőnyeg
Lábtörlő
Fürdőszobaszőnyeg
Karnis
Ágytakaró

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

Követés

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Bezárás
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Bezárás
Logo Dr. Padló -
 • Aradi utca 48/a
 • Cifrakapu út 162.
 • Esztergomi út 24.
 • Győri út 23.
 • Makkosházi körút 1.
 • Némedi utca 4.
 • Pesti út 237. (Home Center B/5. épület)
 • Récsei utca 19.
 • Seregélyesi út 108.
 • Szent István király utca 17.
 • Szent László utca 3.
 • Varasd utca 10.