Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS
Logo EcoFamily - Hipermarketek
3/5

ECOFAMILY akciós újság 2024.04.15. - lapozható online katalógus

ECOFAMILY akciós újság

MINDIG A LEGÚJABB ECOFAMILY AKCIÓK

3/5
Actual brochure

Vannak reklámújságok, amelyeket bármikor szívesen lapozunk fel, hiszen tudjuk, szinte biztosan találunk benne szívmelengetően kedvező ajánlatokat. Ilyen az EcoFamily akciós újság (EcoFamily Akciós újság) is, amely általában tíz naponként jelentkezik újabb és újabb kedvezményekkel és promóciókkal. E reklámújság legfrissebb, vagyis 2024.04.11. kezdettel érvényben lévő számának online verzióját itt találja meg honlapunkon. Természetesen amint lejárnak a 04.11. - 04.21. közti akciók és érkezik a következő EcoFamily újság, azt szintúgy megleli majd nálunk.


Ezért aztán kár is volna újra meg újra a keresőben kutatnia a friss szórólapokat: egyszerűen csak mentse el weboldalunk címét, hogy 2024 során már semmiképpen se csúszhasson le egyetlen baráti árú termékajánlatról sem. Olyan praktikus megoldást kínálunk, amelynek tudatában ezentúl nem nyúl majd a postaládák mellé kihelyezett reklámújságok után - sőt mire ezek felbukkannak, honlapunknak köszönhetően ön valószínűleg már tökéletesen tisztában lesz tartalmukkal, így tehát többek közt az aktuális EcoFamily újság akcióival.

 

 

A KÖZKEDVELT ECOFAMILY ÜZLETLÁNC

Shop

Az EuroFamily vállalkozást, amelynek boltjai a 2020-as névváltásból fakadóan ma már EcoFamily néven működnek, 2004-ben alapították és ugyanebben az évben nyílt meg az első, várpalotai üzletük.


Az azóta végbement lendületes fejlődés révén EcoFamily-üzletekkel jelenleg Budapest és a fővárosi agglomeráció számos pontján találkozhatunk, de az Egerben vagy Győrben, Nagykanizsán vagy Nyíregyházán élők éppúgy betérhetnek az EcoFamily helyi boltjába, ahogy több tucat másik vidéki település lakói. A nyitvatartás pedig szerencsére tekintettel van az elfoglalt mai ember igényeire, hiszen e boltok (Zalaegerszeg, Győr, Pécs, Dunaújváros, Szombathely és Sopron) többsége hétfőtől szombatig este 8-ig, sőt vasárnap is várja a vásárlókat. Mindig van hát indok rá, hogy fellapozza az EcoFamily akciós újság új számát.


Mi mindent vásárolhatunk itt? Jóformán bármit, amire a mindennapokban egy háztartásban jellemzően szükség lehet. Hozzávalókat a főzéshez, egészséges és finom nassolnivalókat, tésztát és készételt, kávét és teát, üdítő- és szeszes italokat. Tisztító- és mosószert, kozmetikai cikkeket és tisztálkodószereket, babaápolási és egészségügyi termékeket, konyhai kellékeket, vagy akár játékokat.


2020 óta pedig már boltba sem kell menni, ha az EcoFamily-nél kíván bevásárolni: ekkortól működik ugyanis webáruházuk (amelyet itt talál: ecofamily.hu), az üzleteikben megszokott széles árukínálattal. Mivel az ország teljes területére vállalnak kiszállítást, ez az opció azok számára is elérhetővé teszi az EcoFamily kínálatát és akcióit, akiknek lakhelyén egyelőre még nincs jelen ez a bolthálózat.


A jobbnál jobb EcoFamily akciók mellett ne feledkezzen meg róla, hogy a többi hasonló, vagyis a Hipermarketek kategóriájába sorolható kiskereskedelmi lánc szintén igyekszik kitenni magáért. Lesz, amit az EcoFamily akciós újság kínálatából, de lesz, amit talán egy másik hasonló profilú üzlet (Aldi, CBA, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Interspar, Tesco, Auchan és Metro) kedvezménnyel kínált termékei között talál majd meg. Érdemes tehát bevásárlás előtt minél több akciós szórólapot átnéznie, amihez honlapunknál nagyobb segítséget keresve sem találna.

 

PÉNZTÁRCAKÍMÉLŐ AJÁNLATOK NEM CSAK AZ ECOFAMILY ÚJSÁG LAPJAIN

Assortment

Aki a háztartás anyagi lehetőségeiből igyekszik a lehető legtöbbet kihozni, annak rendszeres olvasmánya mindenféle reklámújság, köztük nyilvánvalóan az EcoFamily akciós újság is (a legfrissebb szám: EcoFamily Akciós újság). Aki pedig rendelkezésre álló idejével ugyancsak szeret jól gazdálkodni, a ma már bárki számára elérhető online megoldásokat részesíti előnyben. Ezért nem szükséges bizonygatni, hogy az általunk nyújtott szolgáltatás, vagyis az aktuális reklámújságok és szórólapok legteljesebb körét ön elé táró weboldal miért is hasznos.

 

A KIMBINO

Kimbino App

A Kimbino honlapja (azaz a Kimbino.hu), illetve a Kimbino mobilapplikáció révén ön mindig pontosan tisztában lehet vele, hogy mit és hol tud a legkedvezőbb áron beszerezni. A nyomtatott szórólapok, reklámújságok és vaskos katalógusok jó esetben újrahasznosulnak, de sokszor sajnos egyszerűen csak kidobásra kerülnek a háztartási hulladékkal. Táblagépe vagy az okostelefonja képernyőjére, a számítógép monitorára bármikor betölthető online reklámújságok viszont nem termelnek szemetet és további fák kivágását sem teszik szükségessé.


A papíralapú változatot helyettesítő digitális formátum hozzájárul környezetünk védelméhez, a természeti erőforrások kíméléséhez. Praktikumáról nem is beszélve, hiszen a hagyományos akciós újság ritkán van kéznél, ugyanakkor a telefon vagy egyéb mobileszköz bármikor előkapható, amint akad néhány szabad perce. Legyen ön is környezettudatos és tegyen bolygónkért: álljon át a Kimbino praktikus, könnyen átlátható online reklámújság-tárházának használatára, mert itt az EcoFamily akciós termékajánlatain túl számos további üzletlánc legfrissebb akcióiról is informálódhat.

 

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Kenyér
Kávé
Csokoládé
Bor
Sör
Alma
Rizs
Ketchup
Vodka
Szósz
Cukor
Készétel
Citrom
Őszibarack
Lime
Körte
Chips
Ásványvíz
Száraztészta
Földimogyoró

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS
Keresés
Kimbino
Logo EcoFamily -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!