Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS
Logo Family Diszkont - Hipermarketek
3/5

Family Diszkont akciós újság 2024.04.18. -tól/től

Family Diszkont akciós újság

FAMILY DISZKONT AKCIÓS ÚJSÁG EZEN A HÉTEN IS

3/5
Actual brochure

Mielőtt nagybevásárlásra indulna, feltétlenül nézze meg az aktuálisan érvényes Family Diszkont akciós szórólap (Family Diszkont Akciós újság) ajánlatait is. A hetente megújuló Family Diszkont akciók keretében olyan alapvető termékek kaphatóak kedvezményes áron, amelyekre valószínűleg az ön háztartásában is szükség van. A jelenlegi, vagyis 04.11. - 04.17. időszakra vonatkozó Family Diszkont reklámújság online változata megtekinthető honlapunkon itt.

Nem kell hétről hétre a nyomtatott akciós újságokra vadásznia - ennél jóval egyszerűbb módszer az, amit kínálunk. Amennyiben elmenti címünket, majd rendszeresen visszatér hozzánk, néhány pillanat alatt előkeresheti az önt érdeklő üzletet, ezáltal a friss Family Diszkont újság bárhol és bármikor a rendelkezésére áll úgy az okostelefonján, mint számítógépén. Minden újabb hét újabb akciókat hoz és ezeket a legkényelmesebben és legbiztosabban a neten követheti figyelemmel, legyen szó akár a Family Diszkont akciós újság legfrissebb számáról, akár bármely egyéb reklámújságról.

A FAMILY DISZKONTRÓL RÖVIDEN

Shop

A Family Diszkont neve és jelmondatuk egybecseng, utóbbi szerint ugyanis ez az a hely, "ahol spórolhat a család". A Family Diszkont esetében nem beszélhetünk országos vagy akár regionális hálózatról, hiszen ez a név egy budapesti diszkontáruházat takar, amely Pesterzsébeten, a közismert Nagybani Piactól néhány percre található. Ebből következően elsősorban a fővárosiak, illetve a pesti agglomeráció lakói számára nyújt remek alternatívát a hiper- és szupermarketekkel szemben.

Alapvetően nagykereskedelmi raktáráruházról van szó, ám ez az áruház magánszemélyeket is kiszolgál, ráadásul vásárlási minimumösszeg vagy minimális mennyiség nélkül. Nem kell tehát attól tartania, hogy kizárólag raklapszámra vásárolhat bármiből - bár az olcsó termékek vélhetően így is a nagyobb volumenű beszerzésre fogják csábítani, ami a megtakarítási lehetőség mértékét figyelembe véve racionális döntésnek mondható.

A Family Diszkont termékpalettája felöleli mindazt, amire a háztartásnak általánosságban szüksége lehet. Friss élelmiszert ugyan nem tud itt bevásárolni, de csomagolt élelmiszerekből széles a kínálat: a főzéshez elengedhetetlen alapanyagokkal, fűszerekkel, konzervekkel, száraztésztával, kávéval, csokival és édességekkel, italokkal egyaránt feltölthető innen az éléskamra. Háztartási cikkekből szintén gazdag választékkal várják a vevőket: a mosószertől a rovarriasztóig, a papír-írószertől a szezonális termékekig. Látható tehát, hogy mindaz, amiért valamelyik jól ismert üzletlánc legközelebbi áruházába indulna el, azt jórészt innen is beszerezheti, mégpedig gyakorlatilag nagyker-áron.

A Family Diszkont honlapján (ennek elérhetősége: familydiszkont.hu/) tájékozódhat az áruház címe és aktuális nyitvatartása felől. Itt részletes információkkal szolgálnak a megközelíthetőségre vonatkozóan, ami azért hasznos, mert bár tömegközlekedéssel is eljuthat a Family Diszkonthoz, ezt az M5 autópálya közelében elhelyezkedő raktáráruházat többnyire autóval keresik fel.

Más üzletek ajánlatai szintúgy érdeklik? Nálunk ezeket is megtalálja, mivel honlapunk Hipermarketek kategóriájában a Family Diszkont mellett számos további üzletlánc, hipermarket akciós újságait, katalógusait is elhelyeztük. Aldi, CBA, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Interspar, Tesco, Auchan és Metro... ez csupán ízelítő, hiszen arra törekszünk, hogy a lehető legnagyobb, folyamatosan frissített akciósújság-adatbázissal szolgáljuk ki önt és minden spórolni igyekvő felhasználónkat.

OLCSÓBB BEVÁSÁRLÁS A FAMILY DISZKONT AKCIÓS ÚJSÁGGAL

Assortment

Amit egy szupermarketben vásárolna, azt a Family Diszkont áruházban éppúgy beszerezheti, csak éppen kedvezőbb áron. Erre tesz rá még egy lapáttal minden Family Diszkont akció, amit a mindenkori aktuális Family Diszkont szórólap ismertet. Ezt a brosúrát (Family Diszkont Akciós újság) betöltheti telefonjára a honlapunkról. Bizonyosan talál olyan termékajánlatokat, amelyek miatt érdemes lesz útnak indulnia a Family Diszkont áruházába - ahonnan aztán nagy valószínűséggel telipakolt csomagtartóval távozik.

Bevásárlási terveinél vegye figyelemben, hogy mikor jár le az aktuális, 2024.04.11. kezdettel érvényes Family Diszkont akciós újság. Persze ezt követően újabb, nyilván hasonlóképp megnyerő akciók várják majd önt és a többi vásárlót - azaz minden héten lesz miből csemegézni a meglepően olcsón kínált termékek köréből.

EZ A KIMBINO

Kimbino App

Ha igyekszik naprakész maradni a pénztárcabarát vásárlási lehetőségek tekintetében, akkor a legjobb helyen jár. A Kimbino weboldala, amely a kimbino.hu címen érhető el, illetve a Kimbino mobilalkalmazás, amit Androidos telefonjára telepíthet, a takarékoskodni kívánók egyik leghasznosabb segítőtársa. A Kimbino előnye azonban nem merül ki ebben, hiszen gondoljunk csak bele, mennyi papírt kell felhasználni a hetente kiadott temérdek akciós újsághoz (és ezek közül a Family Diszkont akciós szórólap még viszonylag kisebb tétel). A Kimbino használatával sok fa kivágása kerülhető el - aki minket vesz igénybe a tájékozódáshoz, többé már nem halmozza otthonában a rengeteg reklámújságot.

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Tej
Sajt
Olaj
Kenyér
Kávé
Bor
Sör
Alma
Narancs
Banán
Rizs
Tea
Tészta
Marhahús
Gin
Dió
Vodka
Whisky
Cukor

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS
Keresés
Kimbino
Logo Family Diszkont -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!