KimbinoKimbino
Logo Herbaház - Egyéb
3/5

Herbaház akciók, termékek

HIRDETÉS

A Herbaház Webshop És Boltok Akciói

3/5
Actual brochure

Nincs köztünk, akinek ne volna fontos az egészsége. Az egészségtudatos életvitelt szerencsére ma már oly sok termék szolgálja, hogy szinte választani is alig tudunk közülük. A döntésben sokat segít, ha lehetőség nyílik kedvező áron, akcióban hozzájutni különféle termékekhez. Ezért hasznos a Herbaház akciós újságjának (Herbaház újság) rendszeres áttanulmányozása, hiszen ez a kiadvány az összes Herbaház akció tárházaként hathatósan járul hozzá a spóroláshoz.

Ezen a weboldalon garantáltan megleli a mindenkori legfrissebb Herbaház prospektust, mégpedig egészen pontosan a weboldalunkon. A jelenlegi akciók érvényességi időtartama 01.17. - 01.23., amit ajánlott szem előtt tartania, amennyiben szeretne élni az aktuális kedvezményekkel a Herbaház termékek vonatkozásában.

Az Üzlethálózat És A Herbaház Online Boltja

Shop

A Herbaház története 1991-ben indult. A gyógytermék-nagykereskedelem terén működő anyacég, a Bennovum Kft. által üzemeltetett hálózat azóta már több fővárosi és vidéki üzletben várja a vásárlókat (például Budapest, Győr, Vecsés, Pécs, Szeged és Kecskemét jól megközelíthető pontjain). A Herbaház webshop pedig az ön tartózkodási helyétől függetlenül éjjel-nappal az ön rendelkezésére áll. Ráadásul ha regisztrált felhasználóként veszi meg a kívánt termékeket az internetes felületen, akkor pontokat is gyűjthet vásárlásaival.
A Herbaház honlapján cikkeket olvashat a biotermékekről és az egészséges étkezésről, feltüntetésre került az összes üzlet elérhetősége és nyitvatartási ideje, továbbá a Herbaház webshop ugyancsak ezen a netes oldalon (azaz a www.herbahaz.hu címen) található.
Amennyiben a Herbaház termékek bőséges kínálatán túl további üzletek (pl. Alma Gyógyszertárak, AlphaZoo, Betly, Brendon, eBizsu, Fressnapf, GymBeam, Gyöngy Patikák, KOCKAÁRUHÁZ és Kulcs Patika) akciós ajánlataira is kíváncsi, szintén állunk a szolgálatára. Honlapunkon ugyanis az akciós újságok, reklámbrosúrák, szórólapok aktuális számainak gyakorlatilag teljes köre elérhető, vagyis hatékonyan, gyorsan beszerezheti az információkat minden jelenleg kihasználható akcióra vonatkozóan.

Herbaház Termékek - az egészség áruháza!

Assortment

A Herbaház változatos árukínálatában a jól ismert gyártók termékei mellett a sajátmárkás árucikkek, a tartósan alacsony árú termékfajták és a friss áruféleségek szintúgy megtalálhatóak. Az ételérzékenység okán speciális étrend követésére szorulók számára elengedhetetlen alternatív és mentes élelmiszerek, az immunerősítéshez és egészségmegőrzéshez szükséges vitaminok és gyógynövényteák, a zöld háztartásban használható öko tisztító- és mosószerek egyaránt képviseltetik magukat a termékpalettán.
A kifejezetten kedvező áron forgalmazott referenciatermék köréből említhető az Aminoerg, a Gingisol, a Kalmil, a Napi 1 és a Potemix termékcsalád. A kéz- és lábápolás kellékei, a kozmetikumok és masszázskrémek, a fogyókúrát támogató készítmények, a napozószerek vagy a baba-mama kiegészítők sem hiányozhatnak a választékból. Talán felesleges is tovább sorolni a Herbaház termékek sokaságát, hiszen ennyiből már bőven kiviláglik, hogy a kínálat valószínűleg minden igényt kielégítően gazdag.
Ne csússzon ki a kezei közül egyetlen szimpatikus Herbaház akció sem - hétről hétre, hónapról hónapra lapozza fel nálunk a friss ajánlatokat tartalmazó online reklámújságot (Herbaház újság). A vásárlásai során elért megtakarításoknak köszönhető elégedettségérzet ugyancsak hozzájárulhat általános jó közérzetéhez!

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

Követés

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Bezárás
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Bezárás
Logo Herbaház -
  • Farkas István utca 1.
  • Fehérvári utca 3.
  • Fő út 246.
  • Gács utca 3. / Váci úti Tesco Extra üzletsor
  • Petőfi Sándor utca 1.
  • Szabadkai utca 7.
  • Százados út 18.