Kevés olyan ember van, akinek ne volna ismerős Orsay neve, hiszen a vezető üzletláncok közé tartozik a magyar piacon. Orsay majdnem mindent kínál, amire Önnek szüksége van. Ami még fontosabb: rendkívül kedvező árakon! Ezen üzletek Bibloo, Bonprix, C&A, CCC, Decathlon, Deichmann, Dickies, F&F, H&M, Hervis Sports talán meglepik majd Önt is, előnyör áraikkal.

Sok magyar városban be tud vásárolni Orsay üzleteiben. Hogy hol találhatóak pontosan? Keressen rájuk itt: Budapest, Debrecen, Győr, Miskolc, Nyíregyháza, Szombathely Ha esetleg nem találta volna meg az oldalunkon, amit keresett. Látogassoa meg az üzletlánc hivatalos weboldalát, hogy megtekintse a teljes termékkínálatot: www.orsay.com

Feledkezzen meg a nyomtatott szórólapokról, többé nem okoznak problémát. Mostantól könnyedén, online is nyomon tudja követni Orsay legújabb ajánlatait a Kimbino oldalán. A környezetvédelem számunkra prioritás. Nagyraértékeljük, hogy Orsay szórólapjait online követi nyomon, nem pedig nyomtatott formában!

Hírlevélre való feliratkozás vagy a Kimbino applikáció letöltése Kimbino. Így folyamatosan értesülni fog Orsay különleges ajánlatairól.