Kimbino
Kimbino
Aktuális ajánlat itt Válassz várost
Logo ProfiGazda - Otthon és Kert
3/5

ProfiGazda akciós újság 2023.05.18. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
HIRDETÉS

ProfiGazda akciós újság

ÁRENGEDMÉNYEK A PROFIGAZDA AKCIÓS ÚJSÁG LAPJAIN

3/5
Actual brochure

Aki szeret a kertben tenni-venni vagy munkája a mezőgazdasághoz kötődik, a ProfiGazda akciós újság (ProfiGazda - Akciós újság) ajánlataiból élvezettel fog mazsolázni. Olyan minőségi gépek, eszközök, kellékek kapnak helyet a ProfiGazda akciók közt, amelyeket ilyen árakon bárki szívesen a magáénak tudna. Honlapunkon jelenleg a 2023.05.18. kezdettel aktuális ProfiGazda reklámújság található meg itt, de amint lejár az akciós időszak és érkezik a következő ProfiGazda újság, azt természetesen azonnal közzétesszük ugyanezen a felületen.

Vagy most, vagy legközelebb, de biztosan talál majd olyan akciót, amelyre rögtön lecsap - és azzal, hogy olcsóbban sikerült beszereznie, máris pénzt takarított meg. Kifizetődő tehát rendszeresen visszalátogatni hozzánk; márpedig ez mindössze egy pillanat műve, ha elmenti telefonjába címünket, majd időről időre betölti oldalunkat és fellapozza a legfrissebb ProfiGazda újságot. Így lehet nyugodt afelől, hogy egyetlen ProfiGazda akció sem kerüli majd el a figyelmét 2023 hátralévő részében és az elkövetkező év során sem.

PROFIGAZDA GAZDABOLTOK ÉS WEBÁRUHÁZ

Shop

A ProfiGazda hátterében egy családi vállalkozás áll, amelyet 1990-ben alapítottak. Egy dömsödi és egy kiskunlacházai gazdaboltban várják a vevőket; 2017-től kezdődően ugyanakkor az online értékesítésbe is belevágtak. A ProfiGazda webshop, amely honlapjukon (címe: profigazda.hu) érhető el, rövid időn belül hazánk egyik legkiemelkedőbb netes gazdaboltjává nőtte ki magát. A bőséges választék és az áttekinthető kialakítás láttán ez nem is meglepő - olyannyira nem, hogy a ProfiGazda honlap 2019-ben elnyerte a rangos Év honlapja díjat.

A weboldalon természetesen a két Pest megyei gazdabolt címe és nyitva tartása szintén helyet kapott; ezen az online felületen keresztül akár ingyenes növényorvosi szaktanácsadást is kérhet az érdeklődő a ProfiGazda szakembereitől; a blogon pedig folyamatosan gyarapodnak a hasznos tanácsokat, tudnivalókat tartalmazó írások. Aki felkeresi a két gazdabolt valamelyikét, a hozzáértő munkatársaktól személyesen is kaphat segítsége minden olyan probléma megoldására vonatkozóan, amely a mezőgazdasági termelésben, a növényápolással kapcsolatosan, vagy akár a ház körüli munkáknál merül fel.

A teljes termékpaletta ismertetése jelen keretek közt aligha megoldható, ugyanis több mint 22.000 termékféleséget forgalmaznak. Röviden összefoglalva: kerti gépek az ágvágótól a kapálógépig, a láncfűrésztől a robotfűnyíróig; elektromos gépek és műhelyfelszerelések; kerti szerszámok és kellékek, hobbikert-kiegészítők, kerti bútorok és dekorációs cikkek; állat- és rovarcsapdák, riasztók és irtószerek; növényvédő szerek a gomba- és rovarölőtől a fasebkezelőig; zöldségek, virágok, fűszer- és gyógynövények vetőmagjai; virágföld, gyeptrágya, mű- és szerves trágyák, tápoldatok.

Kaphatóak ezenkívül borászati és pálinkafőzési kellékek; állatoknak etetők és itatók, ketrecek és házak; öntözés- és tótechnikai termékek - mi több, konyhafelszerelési és világítástechnikai választékkal is vevőik rendelkezésére állnak. A vásárlók számára lényeges pozitívum, hogy e tekintélyes választék valós raktárkészleten alapul. A ProfiGazda tevékenységei közt a gyümölcsfa-oltványok előállítása is szerepel, ebből fakadóan gazdaboltjaikban gyümölcsfalerakatot úgyszintén működtetnek.

A ProfiGazda akciós újság honlapunkon értelemszerűen az 'Otthon és Kert' kategóriába van besorolva. Ha szertenéz e kategórián belül, tapasztalhatja, hogy a ProfiGazda mellett számos más forgalmazó (például: JYSK, OBI, Bauhaus, Möbelix, Kika, Mömax, Diego, Praktiker, IKEA és TTL ) reklámújságjainak aktuális számai szintúgy megtekinthetőek itt. Ezzel segítjük az ön teljes körű tájékozottságát, ugyanis rendszeresen megújuló, vonzó akciókra nem csupán a ProfiGazdánál, hanem jóformán bármely más versenytársánál is számíthat.

MINDIG ÚJABB PROFIGAZDA AKCIÓK

Assortment

A kertészkedés és a mezőgazdasági munkák költségeiből nyilván ön is igyekszik a lehető legtöbbet lefaragni. Ezt a célt segítik az olyan kiadványok, mint a ProfiGazda akciós újság (ProfiGazda - Akciós újság). Online verzióját a nap 24 órájában fellapozhatja nálunk, tehát bármikor is jut ideje a vásárlásai megtervezésére elfoglalt napjai során, mi mindig állunk rendelkezésére a friss ProfiGazda akciók teljes palettájával. Szolgáltatásunkkal praktikumban, kényelemben aligha versenyezhet bármely más alternatíva.

KIMBINO-ISMERTETŐ

Kimbino App

A kimbino.hu címen üzemelő Kimbino-honlap, illetve az okostelefonra telepíthető Kimbino-alkalmazás olyan igényt elégít ki, amely a tipikus mai életvitel mellett szinte általánosan jellemző a felhasználókra. Könnyen, gyorsan és átfogóan tájékozódni az aktuális ProfiGazda és egyéb akciókról - ez valós szükséglete mindenkinek, aki ésszerűen kívánja lebonyolítani bevásárlásait. Ugyanakkor talán bele sem gondolt, de ha a nyomtatott reklámújságok helyett az online informálódás eszközét választja, nem pusztán saját kényelmét szolgálja.

A Kimbino széleskörű használatával csökkenthető a papíralapú akciós kiadványok mennyisége, ami a kivágott fák számát is csökkenti. Így végső soron a környezetvédelem ügyéért is tesz az, aki az újságpapír helyett a digitális technológiát választja, vagyis az akciós újságok esetében a Kimbino weboldalát és mobilalkalmazását.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Kerti bútor
Fagylaltkészítő gép
Tápoldat
Kerti hinta
Omega 3
E vitamin
Gyors rizs
Vegán termékek
Elektromos láncfűrész
Lassú gyümölcsprés
Akciós okostelefon
Akciós fagyasztószekrény
Kerti kisgépek
Kerti faház
Beltéri ajtó
Rattan kerti bútor
Láncfűrész
Kerti asztal
Üvegház
Kerti pavilon

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

Követés

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Logo ProfiGazda -
Logo ProfiGazda -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!