KimbinoKimbino
Logo Rothenberger - Egyéb
3/5

Rothenberger akciós újság + BLACK FRIDAY

HIRDETÉS
HIRDETÉS
3/5
Actual brochure

Vízvezeték-, fűtés-, szellőzés szerelés, csőmegmunkálás… Mind-mind férfias munka. Nem csoda, ha háziasszonyok nem hallottak még erről a márkáról, sőt, még átlagemberek sem. Hiszen nagykereskedőként és nehézipari gyártóként szerzett hírnevet magának. Úgyhogy kedves szakemberek, Önöknek ajánljuk, hogy nézzenek körül a félévente megjelenő online újságban. Az aktuális Rothenberger - Akciós újság szórólap erre az időszakra érvényes: 2021.07.01. - 2021.12.31.

A Rothenberger márka és ami mögötte van

A név németajkú eredetre utal. Frankfurt am Main városban alapították a huszadik század derekán a céget, akkor csövek csatlakoztatására specializálódott a társaság, amely tevékenységből nőtte ki magát évtizedek alatt. Markáns áttörést 1967-ben értek el, amikor egy ipari kiállításon bemutatták az R-System-et, ami forradalmasította a csőszerelés világát. Bár számszerű adatokat nehéz találni a rothenberger.com oldalon, az internet segít kideríteni, hogy hetven évvel alapítása után nagyjából 1600 munkatársat foglalkoztat világszerte.

Hét alapvető értéket nevezett meg a cég, ami szerint működni kíván.

  • Családi kötelék: minden leányvállalat és alkalmazott a Rothenberger-csoporthoz tartozik.
  • Bizalom: átlátható külső és belső kommunikáción és méltányos együttműködésen alapszik a kölcsönös bizalom kiépülése.
  • Felelősség: a Rothenberger-csoport felelősséget vállal erőforrásaiért, eredményeiért, döntései következményeiért.
  • Hatékonyság: piacvezető szerepét szeretné fenntartani, ezért elengedhetetlen a hatékony munkavégzés, a feladatok átlátható elvégzése.
  • Minőség: egy piacvezetőnek minőséget kell szolgáltatnia, gyártania.
  • Bátorság: hajlandók az újítások bevezetéséhez és a már működő folyamatok megváltoztatásához.
  • Vállalkozói szellem: gyors döntéseket hoznak, készen állnak a trendek diktálására.

Tisztelt Szakemberek! Önök elégedettek a Rothenberger eszközök minőségével? Esetleg nem találják kielégítőnek az eszközökhöz mellékelt leírást? Tekintsék meg a vállalat honlapját: www.rothenberger.hu, ahol esetleg több információ található, sőt, képzést is lehet igényelni bizonyos feltételek teljesülése mellett.

Ha netán úgy gondolják, hogy azonos minőségű berendezést, eszközt alacsonyabb áron tudnak beszerezni, nézzék meg a piac többi szereplőjének kínálatát: Alma Gyógyszertárak, AlphaZoo, Betly, Brendon, eBizsu, Fressnapf, Gyöngy Patikák, Herbaház, KOCKAÁRUHÁZ és Kulcs Patika.

A Rothenberger kínálata

Eszközöket, berendezéseket és gépeket kínálnak gáz- és vízvezetékek telepítéséhez. A skála egészen a kézi működtetésűektől a nagy teljesítményű elektromos vagy akkumulátoros gépekig terjed.

A szervizelési és karbantartási mérnökök munkáját nagyban megkönnyítheti a Rothenberger vállalat eszköztára. A csőrendszerek vizsgálatához szükséges csőkamerák, -tisztító berendezések kaphatók. Nézzék meg a Rothenberger katalógust, az aktuális ajánlatokat, leértékeléseket: Rothenberger - Akciós újság.

Továbbá kiváló minőségű eszközöket kínál légkondicionáló rendszerek telepítéséhez és karbantartásához is.

A Kimbino minden akciót megmutat

A Kimbino összegyűjti Önnek az aktuális, kedvező ajánlatokat, így Önnek nem kell szórólapok tömkelegét magával cipelnie bevásárlásaihoz. A Kimbino.hu weboldalnak és a Kimbino alkalmazásnak köszönhetően mindig kéznél lehetnek a legütősebb akciók, melyeket akár telefonján, táblagépén, akár laptopján magával vihet. A Kimbino nemcsak azért nagyszerű asszisztens, mert megkönnyíti felhasználói dolgát, pénzt és időt spórolva, hanem mert törődik a környezetkíméléssel – papír alapú, nyomtatott szórólapokat nem használ, csakis online verziójú katalógusokat mutat be Önnek hétről hétre, elősegítve így a zöld gondolkodást.

Bár a Rothenberger nem a leárazásokról híres, akciós terméket alkalmanként biztosan lehet találni. De legjobb, ha a szakember a területi képviselőnél érdeklődik árkedvezmények iránt. Természetesen a Rothenberger katalógus 2021 megtalálható a Kimbinón. Legyen Ön is környezettudatos! Használja a Kimbinót!

Rothenberger BLACK FRIDAY 2021

Black Friday, a bevásárlás ünnepe megérkezett, már Rothenberger üzleteibe is. Böngéssze a különleges Black Friday kedvezményeket a 2021 -es évben, Rothenberger szórólapjaiban! A jelenlegi szórólap címe Rothenberger - Akciós újság, amely érvényes 2021.07.01. - 2021.12.31. dátumtól. Ne hagyja ki a lehengerlő Rothenberger Black Friday akciókat! Ebben a kategóriában: Egyéb, még több szórólapot talál Black Friday akciókkal!
Ha már most a Karácsonyi ajándékok vásárlásán gondolkozik, és inspirációt keres, lapozza át az összes Black Friday szórólapot, és mentse el őket! A Kimbino segítségével megtalálhatja a legjobb kedvezményeket a Black Friday napján is.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

Követés

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Bezárás
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Bezárás
Logo Rothenberger -
  • Gubacsi út 26