KimbinoKimbino
Kimbino
Aktuális ajánlat itt Válassz várost

Ruházat, cipők és sport - Akciós újságok

A legújabb különleges ajánlatokat keresi a Ruházat, cipők és sport kategóriában? A Kimbino összegyűjtötte és rendszerezte Önnek a kategóriát. Tekintse meg a kedvenc üzletei szórólapjait, amelyekben hatalmas akciók találhatók.
Itt megtalálhatja az ismert márkák szórólapjait, mint Kik, C&A, SPORTSDIRECT, Takko, F&F, Hervis Sports, CCC, Decathlon, Deichmann és Bonprix , és még sok mást.

Tervezze meg a következő bevásárlását precízebben a Kimbinonak köszönhetően. Jelenleg 3 online szórólapok elérhetőek Ruházat, cipők és sport kategóriában, Önnek rendszerezve. Tekintse meg például: Ha érdeklődik a városában található üzletek ajánlatairól, akkor a következő linken megtalálhatja a legnépszerűbb városok listáját Budapest, Debrecen, Szeged, Kecskemét és Miskolc. Ha az Ön városa nincs a listán, akkor a keresőbe beírhatja a képernyő jobb felső sarkán.

Ha szeretne folyamatosan értesülni kedvenc üzletei legújabb ajánlatairól, akkor töltse le applikációnkat Kimbino, amely folyamatosan értesíti az új szórólapokról. Mostantól az akciók követése egyszerű, mint az egyszeregy.
Csatlakozzon hozzánk és mondjon nemet a papír szórólapokra! A Kimbinoval mindig kéznél van minden akció Ruházat, cipők és sport kategóriában, bárhol és bármikor a nap 24 órájában. Tervezze meg előre vásárlását és spóroljon még ma!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!