Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS
Logo Sinsay - Sport és Divat
3/5

Sinsay akció 2024.04.16.-tól

Sinsay akció

AKCIÓS DIVATVÁLASZTÉK A SINSAY ÚJSÁG OLDALAIN

3/5
Actual brochure

Aki szeret olcsón, mégis divatosan öltözködni, annak a Sinsay online áruházába vagy a Budapesten és vidéken található boltjaiba mindenképpen érdemes betérnie. Ám még ennél is jobban jár, ha a Sinsay akciós újság lapjain (tehát itt: Sinsay Akciós újság) kezdi az ismerkedést e divatmárka legfrissebb trendeket követő darabjaival és kollekcióival. E katalógus 2024.04.16. kezdettel érvényes, éljen hát a lehetőséggel és válogasson lapjairól kedvére.


Honlapunkon mindenkor a legfrissebb Sinsay akciók várják önt, mivel itt a 2024. év bármely napján megtalálja az aktuális reklámkiadványukat, amit a nap tetszőleges órájában, sőt akár jártában-keltében kényelmesen böngészhet. A mostani Sinsay újság keddtől 04.16. között érvényes, de amint lejár, természetesen már érkezik is a következő, amely ugyancsak telis-tele lesz kedvező ajánlatokkal. Könyvjelzői közé tegye be weboldalunk címét, hogy ne csak most, hanem ezentúl mindig jól tájékozott lehessen az aktuálisan kihasználható akciókkal kapcsolatban.

 

A SINSAY MÁRKA ÜZLETEI ÉS WEBÁRUHÁZA

Shop

A fiatalok, de különösen a tizenévesek dilemmája, hogy az átlagosnál jóval fontosabb számukra a divatos megjelenés, csakhogy anyagi lehetőségeik korlátozottak. Rájuk kiemelten gondol üzletpolitikájával és termékválasztékával a Sinsay. Ez a márkanév viszonylag újkeletű, tekintve hogy a lengyel anyavállalat 2013-tól kezdte bevezetni a régióban, így Magyarországon is. Azonban cégérével azóta biztosan találkoztunk a Corvin Plázában vagy az Árkádban, ahogy országszerte sok helyütt - ugyanis a fővárosban és hazánk számos más városában is megnyitották már üzletüket.


A kínálat a lazán, fiatalosan ruházkodni kívánókat szolgálja ki, akik szülőként a kicsiket szintén hasonló stílusban öltöztethetik (hiszen még a babaruha és a fiú-lányka ruházat is megtalálható a Sinsay választékában). Hölgyeknek szoknya, blúz és leggings, mindkét nem számára a kötelező darabok ingtől a farmerig, pólótól a dzsekiig. Beszerezhető itt alsónemű, zokni, sapka és sál, valamint sok olyan kiegészítő, mint a táska, öv vagy a pénztárca.


A lakásukat szépítgetni szeretőknek sem okoznak csalódást: kisbútor vagy egy mutatós lámpa a nappaliba, fürdőszobaszőnyeg a kád elé, elegáns kenyértartó a konyhába, fali tároló a gyerekszobába - mindez és még rengeteg egyéb szerepel a termékkínálatban. Keresse fel a legközelebbi Sinsay üzetet, illetve írja be a Sinsay online áruházának címét (sinsay.com) böngészőjébe, mert garantáltan pozitív élményben lesz része.


Honlapunk azonban éppen attól igazán hasznos, hogy nem csupán egyetlen üzlet (mégoly kiváló) akcióiról tájékoztatja - a Sinsay akciós újság mellett számos további bolthálózat promócióit gyűjti össze egy helyen. Már csak a Sport és Divat kategórián belül olyan, jól ismert nevekkel találkozhat, mint: Takko, Deichmann, Hervis Sports, Intersport, CCC, C&A, Kik, Bonprix, Ulla Popken és F&F. Természetesen a többi kategória úgyszintén méltó a figyelmére, hiszen a divatos, olcsó ruhadarabok mellett számtalan egyébre is szükségünk van a mindennapokban.

 

DIVAT REMEK ÁRSZÍNVONALON - EZT KÍNÁLJA A SINSAY

Assortment

Ha már járt a Sinsay valamelyik üzletében vagy betekintett a Sinsay online áruházba, akkor valószínűleg a kedvező tapasztalatok okán fog visszatérni hozzájuk; ha esetleg még nem, akkor talán most kapott kedvet hozzá. Ám mielőtt megtenné, feltétlenül térképezze fel az akciós kínálatot, amelyet az éppen aktuális Sinsay újság (Sinsay Akciós újság) mutat be önnek. Ami e kiadvány oldalairól megragadja fantáziáját, ahhoz egészen kedvező áron tud hozzájutni. Weboldalunk rendszeres felkeresésével pedig a bevásárlás minden terén lehetősége nyílik a takarékoskodásra.

A KIMBINO ELŐNYE

Kimbino App

A Kimbino weboldala (vagyis a Kimbino.hu), illetve mobilalkalmazása hathatós segítséget nyújt abban, hogy ön mindig pontosan tisztában legyen azzal, mit és hol tud a legkedvezőbb árakon beszerezni. A nyomtatott szórólap vagy reklámkatalógus jó esetben újrahasznosul, de sajnos sokszor egyszerűen csak kidobásra kerül a háztartási hulladékkal. A laptop vagy az okostelefon képernyőjére, a számítógép monitorára bármikor betölthető online reklámújságok viszont nem termelnek szemetet és további fák kivágását sem teszik szükségessé.


A papíralapút helyettesítő digitális változat hozzájárul környezetünk védelméhez, a természeti erőforrásokkal való takarékoskodáshoz. Praktikumáról nem is beszélve, hiszen a hagyományos akciós újság ritkán van kéznél, míg a mobiltelefon vagy egyéb mobileszköz bármikor előkapható, ha van néhány szabad perce. Legyen ön is környezettudatos és tegyen bolygónkért: álljon át a Kimbino könnyen kezelhető, jól átlátható online reklámújság-adatbázisának használatára, amelyben a Sinsay akciós termékajánlatain túl rengeteg más üzlethálózat legfrissebb akcióiról is informálódhat.

 

HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS
Keresés
Kimbino
Logo Sinsay -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!