Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS
Logo Vianni - Egészség és Szépség
3/5

Vianni akciós újság 2024.04.10. -tól/töl > Kedvezmények

Vianni Akciós Újság

Vianni akciós újság

3/5
Actual brochure

“A háztartás magyar szakértője” a szlogen találóan fejezi ki a Vianni - és Limit drogériák professzionális, vevőközpontú arculatát. A Vianni akciós újság minden héten lehengerlő akciókkal várja vásárlóit! Az éppen aktuális Vianni katalógus itt található. A legújabb Vianni akció kezdete: 2024.04.10.

A mostani Vianni akció Vianni Akciós újság magyar gyártású háztartási termékek széles választékával várja vásárlóit egy héten keresztül: 04.10. - 04.27.

 

 

A Vianni Bemutatása

Shop

A magyar tulajdonú társaságot 1997-ben alapították, amely felöleli a nyugat-magyarországi vegyiáru és háztartási cikk kis- és nagykereskedelmet. A cégcsoport alkotóelemei: VIANNI Üzletlánc a Magyar Franchise Szövetség tagja. A LIMIT Üzletlánc olyan üzletekből áll, amelyek kevesebb lélekszámú településen találhatók. A Vianni ABC élelmiszer kiskereskedelemmel foglalkozik, 2010-ben Mosonmagyaróváron találkozhattunk először a márkával. S hogy a HiperAktív Diszkontokban mi található? Járjunk utána!

A vianni.hu weboldal egy akciókat, franchise üzleteket, elérhetőségeket és különféle információkat tartalmazó online lista. De persze a konkurencia kínálatát nem mutatja be, ezért érdemes használni a Kimbino kínálta lehetőséget, megnézni a többiek árait: Müller, Rossmann, Avon, Oriflame, DM Drogerie Markt, Marionnaud, Crystal Nails, Notino, Perfect Nails és BENU Gyógyszertárak.

Lehetőség van csatlakozni a jól működő üzletpolitikához, a tőkeerős vállalkozókedvűeket ellátják segítséggel. Piac vizsgálati modellekkel, működtetési tervekkel. A franchise programjuk, az úgynevezett Profit garancia, tulajdonképpen azért is egy biztos alapokon álló szakmai program, mert olyan szerződések létrehozásában segít döntéseket hozni, ahol mindkét fél tökéletesen elégedett. Szakmai továbbképzések, az alkalmazottak részére engedélyezett Royalty visszatérítés és közösségi szerepvállalás jellemzi, amely mind olyan ismérv, ami a Vianni minőségéről szól. És ez nem minden! Saját márkájuk a Velvetine mosószer-öblítő-mosás adalékok megannyi változatával váltak népszerűvé. Védjegy oltalmat nyert One World márkanév, amely alatt környezettudatos termékeket megfizethető áron forgalmaz. A Vianni ideológiája a vásárló-orientált attitűd, a kiváló minőség és a jó ár-érték arány köré csoportosul. A magyar drogéria másik mottója szlogen: ”Menni...Venni...Vinni…Vianni”! Ez talán azt sugallja, hogy belépve az üzletekbe a vásárló megtalálja azt, amire szüksége van és megfelelő szakértelemmel ellátott tanácsokkal is gazdagodik. A vásárlás ilyen segítségnyújtó közege nagyban megkönnyíti az eligazodást és a vásárló elégedetten távozhat az üzletből. Ilyen élményekkel gazdagodva a vásárlók szinte biztos, hogy újra és újra visszatérnek, másoknak is népszerűsítik a termékeket és az üzleti dolgozók kiemelkedő szolgáltatását.

Hetente akciós kiadvánnyal jelenik meg a Vianni, ezen kívül támogatásokban és karitatív megnyilvánulásban is kamatoztatja szakértelmét és humanitárius érzékenységét.

A budapesti székhelyű Vianninak 14 saját tulajdonú és 21 partner üzlete van, Veszprémben található központi raktárjuk. Többségében dunántúli üzletekkel rendelkeznek, csak néhány szerencsés helyiség a sok közül: Martonvásár, Sopron, Tamási, Veszprém, Bölcske, Dunaújváros, Böhönye, Mór.

Nyitvatartásuk: hétfőtől péntekig reggel 8.00 órától este 18.00 óráig. Hétvégén zárva tartanak.

A Vianni Készlet

Assortment

A Vianni üzletek vegyi, kozmetikai, műanyag árukkal, papír és írószer cikkekkel, dohányárukkal, lakás és kertápolási cikkekkel, játék és ajándék árukkal, csomagolt édességekkel, élelmiszerekkel, alap élelmiszerekkel, ruházati termékekkel és kozmetikai cikkek széles választékával várja vásárlóit.

Az aktuális Kimbino Vianni Akciós újság segít kialakítani egy megtakarítási stratégiát miközben vásárolunk, mivel összesített listában, egy helyen mutatja be nekünk a legjobb árengedményeket. 

A Kimbino az árucikkek tárházát mutatja be

Kimbino App

A Kimbino alkalmazás és a Kimbino.hu honlap segít a tudatos vásárlás kialakításában azért, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki a vásárlás élményéből. A Kimbino online elérhető újságokat mutat be, amik nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy gyorsan, precízen és könnyedén tudjuk válogatni az elénk tóduló engedmények közül, bármire is van szükségünk. Nem kell többé a Vianni vagy másik, hasonló termékeket forgalmazó üzletek saját weboldalán böngészni az ajánlatok után, az akciós szórólapokat keresse nálunk!

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Borotvahab
Borotva
Mosógél
Öblítő
Papírzsebkendő
Légfrissítő
Nedves törlőkendő
Ariel

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS
Keresés
Kimbino
Logo Vianni -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!