Kimbino
Kimbino
Aktuális ajánlat itt Válassz várost
Logo Vivamax - Egyéb
3/5

Vivamax akciós újság 2023.03.01. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Vivamax akciós újság

VIVAMAX AKCIÓS ÚJSÁG ÖNNEK

3/5
Actual brochure

Az aktuális Vivamax akciós katalógus (vagyis: Vivamax - Akciós újság) egy olyan termékkör kedvezményes ajánlatait tartalmazza, amelynek fontossága megkérdőjelezhetetlen, de amelyen - ha lehetőség nyílik rá - éppoly szívesen spórolunk, mint a napi bevásárlásokon. A Vivamax akciók jellemzően az egészségmegőrzés különféle eszközeire vonatkoznak, ugyanis a márkanév elsődlegesen ezt a termékkategóriát takarja. Nincs ma már háztartás, amelyben ilyen eszközök ne volnának megtalálhatóak, illetve további efféle eszközökre ne volna szükség.

A friss Vivamax akciós újság 2023.03.01. dátumtól érvényes. Online változatát elhelyeztük weboldalunkon (itt), ahogy eddig tettük és ezután is fogjuk; azaz honlapunk ismételt felkeresése feltétlenül ajánlott, amennyiben az ezt követő további Vivamax akciós szórólapok tartalmával ugyancsak szeretne majd megismerkedni. Nyilvánvaló előnye e tájékozódási formának, hogy mivel az okostelefon ma már szinte mindig a kezünk ügyében van, az erre betölthető online tartalmak (így a legfrissebb Vivamax reklámújság) bárhol és bármikor elérhetővé válnak számunkra.

A VIVAMAX BOLTHÁLÓZAT ÉS TERMÉKKÖR

Shop

A Vivaldi Kft., amely a Vivamax márkát létrehozó, 100%-osan magyar tulajdonban lévő cég, 1997-ben jött létre. Kezdettől fogva az egészségtudatosság jegyében alakították a termékválasztékot. Palettájuk sok szempontból úttörő jellegű volt Magyarországon; saját elmondásuk szerint az ő kínálatuk részeként kaphatott a magyar fogyasztó elsőként masszázsüléseket, mágneses ízületi szorítókat, elektro-akupunktúrás készülékeket, sőt bizonyos alakformáló és fitneszeszközöket.

A teljes kínálat mára ennél természetesen sokkal szélesebb. Felkaros és csuklós vérnyomásmérőtől az érintés nélküli lázmérőig, az infralámpától az inhalátorig, a tartásjavító párnáktól a memóriahabos párnáig; a talpbetéttől a láb- és vádlimasszírozóig, a kineziológiai tapasztól a kompressziós zokniig, a vibrációs trénertől a gimnasztikai labdáig, a légtisztítóktól az aromadiffúzorig számtalan különböző gép, kellék és kiegészítő sorjázik az árusított termékféleségek között.

A gyártás részben hazánkban, részben európai és távol-keleti helyszíneken történik. A gyártási minőségellenőrzésen túl kiterjesztett gyártói garanciával és a saját magyarországi márkaszervizzel biztosítják, hogy a vásárló a lehető legtovább elégedetten használhassa a Vivamax termékeket.

A Vivamax honlapján, vagyis a vivamax.hu címen webshop üzemel, amely kategorizáltan, jól áttekinthetően mutatja be a választékot. A látogató megrendelheti az őt érdeklő termékeket ezen a felületen, majd házhoz szállítást követően veheti kézhez. Lehetősége nyílik másfelől a Vivamax mintaboltok felkeresesére, amelyek a fővárosban és Dunakeszin találhatóak és ahol a termékek akár ki is próbálhatóak. Amennyiben ezek egyike sem esik útba, további opció az országos viszonteladói hálózat (%shop_city%), amelynek egyes üzletei teljes Vivamax-termékkört forgalmaznak, míg mások szűkebb kínálatot biztosítanak. A Vivamax weblapon a márkaboltok és a forgalmazói hálózat üzleteinek elérhetőségei, valamint nyitvatartási idejei egyaránt szerepelnek.

Amennyiben a Vivamax márkanévvel fémjelzett termékeken kívül más szaküzletek vagy üzletláncok egészségmegőrzéshez kapcsolódó termékeire, illetve az ezekhez kötődő jelenlegi akciókra is kíváncsi, éppen a megfelelő helyen jár. A honlapunk 'Egyéb' szegmenségbe sorolt forgalmazók (például: Pepco, Tchibo, eBizsu, Betly, Pingvin Patika, Office Depot, Alma Gyógyszertárak, AlphaZoo, Kulcs Patika és Gyöngy Patikák) akciós újságjai közt ugyanis helyet kaptak azok is, amelyekben jó eséllyel találhat az egészségtudatos életvitelhez hasznos cikkeket. Itt tehát egyszerre mérheti fel a teljes aktuális akciós kínálatot, amelynek tükrében megalapozottabb vásárlási döntéseket hozhat és a megtakarítási lehetőségeit maximalizálhatja.

AKCIÓS AJÁNLATOK A VIVAMAX KÍNÁLATÁBÓL

Assortment

Az egészségtudatos életvitelhez a megfelelő hozzáálláson túl a megfelelő eszközökök is nélkülözhetetlenek. Ezek árszínvonala a Vivamax márkanevet viselő termékek esetében eleve kedvező, ám a Vivamax akciók révén még jobb ajánlatokat foghat ki, aki nem mulasztja el átnézni a Vivamax akciós újság (Vivamax - Akciós újság) mindenkori legújabb számát. A Vivamax célja a magyar emberek egészségmegőrzésének, valamint jó közérzetének elősegítése - utóbbihoz pedig az árengedmények is hozzájárulnak, hiszen a spórolás mindig kellemes érzés.

A KIMBINO

Kimbino App

Aki a Kimbino honlapját (kimbino.hu) vagy a Kimbino mobilalkalmazást használja információforrásként, annak már nem kell a postaládába kiszámíthatatlanul érkező reklámújságokra hagyatkoznia. A mai világban minden érv az általunk nyújtott korszerű és kényelmes tájékozódási módozat mellett szól: a hajszolt életvitel megkívánja, a korszerű mobileszközök és a megbízható internet pedig lehetővé teszik, hogy hatékony online csatornák révén értesüljünk az aktuális Vivamax akciókról és egyéb akciós ajánlatokról.

Egyre fontosabbá válik ugyanakkor a környezetvédelem szempontja is. Ha lemond a nyomtatott akciós kiadványokról, akkor az ezekhez szükséges papírmennyiség felhasználása úgyszintén megtakarítható. Az ebből fakadóan kivágásra nem kerülő fák az ön tudatos döntésének is köszönhetik megmaradásukat - ezáltal nem csupán a pénztárcája jár jól, de a bolygónkat érintő környezetterhelés is enyhül.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

Követés

Oszd meg

Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Logo Vivamax -
Logo Vivamax -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!