Kimbino
Kimbino
Aktuális ajánlat itt Válassz várost
Logo Yoga Bazaar - Ruházat, cipők és sport
3/5

Yoga Bazaar akciós újság 2023.03.22. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Yoga Bazaar akciós újság

YOGA BAZAAR AKCIÓS ÚJSÁG KEDVEZMÉNYEKKEL

3/5
Actual brochure

A jógázást gyakorlók vagy az iránt érdeklődni kezdők számára lehet igazán hasznos a Yoga Bazaar akciós katalógus, amelynek legfrissebb száma (Yoga Bazaar - Akciós újság) már szemlézhető weboldalunkon, mégpedig itt. A Yoga Bazaar által forgalmazott termékeket minőségük és megjelenésük okán bizonnyal minden jógázó vonzónak ítéli majd, de az Yoga Bazaar akciók körébe bekerülő árengedményes árucikkek különösképpen vásárlásra ösztönzőek lehetnek.

Internetes felületünkön mindig megtalálja a friss Yoga Bazaar akciós újság online verzióját, amely az okostelefonok korában jóval praktikusabb, kézre állóbb formátum, mint amilyen a nyomtatott Yoga Bazaar reklámújság volna. Az aktuális Yoga Bazaar akciós időszak kezdete 2023.03.22. - nézze végig most a kedvezményes termékajánlatokat, mert előbb-utóbb lezárul a jelenlegi akciók periódusa és eljön a következő akciók ideje. A rendszeresen megújuló akciós ajánlatok miatt indokolt máskor is visszatérnie honlapunkra, mivel akcióváltást követően az újabb kedvezmények, vagyis az ezeket felsorakoztató új Yoga Bazaar akciós újság szintén megtekinthető lesz nálunk.

YOGA BAZAAR A JÓGÁZÓK SZOLGÁLATÁBAN

Shop

A jóga története a régmúltba nyúlik, de népszerűsége a nyugati kultúrákban - így Magyarországon is - viszonylag újkeletű. A Yoga Bazaar sem tekinthető patinás cégnek, annál inkább fiatalos és modern vállalkozásnak. Az alapítók, akik a jógát maguk is gyakorolják, 2013-ban érezték elérkezettnek az időt arra, hogy belefogjanak a jógatermékek forgalmazásába. Mind jelentősebb igény mutatkozott ugyanis a jógázáshoz szükséges minőségi termékekre úgy a jógázók, mint a jógaoktatók körében.

A cég webáruházon keresztül értékesíti termékeit, ugyanakkor Budapesten, az Astoriánál üzletet és átvevőhelyet is működtetnek. Honlapjukon, amelynek címe yogabazaar.hu, az üzlet elérhetősége és nyitvatartása, valamint a jógázással kapcsolatos érdekes és hasznos írások mellett maga a webshop található.

Ez az internetes áruház impresszív választékot tár a vásárlók elé jógaszőnyegek tekintetében, ráadásul e szőnyegek között minden lényeges szempont (így például gyártó, méret és vastagság, jógairányzat) lehet keresni avagy szűrni. Jógaeszközökből úgyszintén gazdag a kínálat: akár jógakereket keres vagy meditációs padot, akár jógatörölközőt vagy jógahevedert, mindenféle kellék és kiegészítő szerepel a termékek sorában. Nem hiányozhatnak a palettáról a jógaruházati cikkek, az ülőpárnák és hengerpárnák, vagy a jógazsákok és jógatáskák sem. A Yoga Bazaar termékekkel elégedett, visszatérő vevők feltehetően igénybe veszik a webshophoz kapcsolódó törzsvásárlói program nyújtotta megtakarítási lehetőségeket.

A Yoga Bazaar Bindu Yoga márkanév alatt forgalmazza saját termékeit, de a termékpaletta részét képezik olyan márkák, mint a Bodhi Yoga, a Doterra, a Jade Yoga, a Manduka, illetve a YogaDesignLab. Ha kedvező tapasztalatai alapján e márkák valamelyike elnyerte bizalmát, a Yoga Bazaar webáruházában érdemes körülnéznie.

A Yoga Bazaar akciós újság mindenkori aktuális példánya nálunk a 'Ruházat, cipők és sport' kategória jeles tagja, de ugyanitt többek közt a következő forgalmazók is megtalálhatóak: Takko, Deichmann, Hervis Sports, Intersport, CCC, C&A, Kik, Bonprix, Dickies és Ulla Popken. Ez azt jelenti, hogy miután áttanulmányozta a Yoga Bazaar akciókat, rögtön sort keríthet a többi olyan reklámújság végiglapozására is, amelyben hasonló jellegű termékek előfordulhatnak. Ennyi akciós ajánlat közül pedig egészen biztosan talál majd a kedvére valót.

YOGA BAZAAR AKCIÓS TERMÉKEK VÁSÁRLÁSA

Assortment

A Yoga Bazaar a legnagyobb magyarországi jógawebáruházként aposztrofálja magát és kínálata csakugyan nem okoz csalódást. Az itt kapható jógatermékek kedvező ár-érték aránya még kedvezőbbé válik, ha sikerül a Yoga Bazaar akciós katalógus (Yoga Bazaar - Akciós újság) aktuális ajánlatai közül választania. E reklámkiadvány minden jövőbeni számát is megjelentetjük weblapunkon, tehát jógázni szeretőként látogasson el hozzánk rendszeres időközönként ezentúl is - bizonyára mindig lesz szimpatikus, a megszokotthoz képest olcsó termék a kedvezményes termékajánlatok között.

A KIMBINO KÖRNYEZETTUDATOS MEGOLDÁS

Kimbino App

Örülünk, hogy ön is felismerte a Kimbino honlapja (kimbino.hu), illetve a Kimbino mobilapplikáció nyújtotta szolgáltatás kétségtelen előnyeit. Nyilván önnek is akad jobb dolga annál, hogy reklámújságokat gyűjtsön a boltokban vagy arra alapozzon, hogy minden önt érdeklő akciós újság eljut a postaládájába. Nálunk azonnal és teljes körűen rendelkezésére áll az összes friss akciós kiadvány, legyen az a Yoga Bazaar katalógusa vagy bármely más szaküzlet, bolthálózat, forgalmazó brosúrája, szórólapja.

A Kimbino egyszersmind környezetvédelmi szempontból is optimális választást jelent. Online információforrásként mindinkább feleslegessé teszi a rengeteg papírt igénylő nyomtatott reklámújságokat, amelyek még a szelektív hulladékba kerülve is nagyobb környezetterhelést jelentenek, mint a digitális kiadványok. Ahogy a jógával saját testi-lelki egészsége megőrzéséért tesz, úgy a Kimbino használatával környezetünk egészségének helyreállításához járul hozzá.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

Követés

A bolthoz

Oszd meg

Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Logo Yoga Bazaar -
Logo Yoga Bazaar -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!