KimbinoKimbino

Karácsony 2021 a Kimbino-val | Akciós újság

Összes újság megjelenítése
Pillanatnyilag nem áll rendelkezésre friss újság.

Karácsony a Kimbinoval

Az idei karácsony már az ajtónkon kopogtat. Itt az ideje elkezdeni beszerezni az ajándékokat és az ünnepi kellékeket. De ne aggódjunk, nem kell hosszú órákat plázákban tölteni felesleges nézelődéssel. A Kimbino katalógusai segítségével könnyedén kiválaszthatjuk előre, hogy miket szeretnénk vásárolni. Így az ünnep napjain már csak a családdal, a meghittséggel, a békével, és a szeretettel kell „foglalkoznunk”.

Mit kapjon a család?

Megfizethetetlen az az élmény, amikor a gyerekek arcán látjuk az örömöt miközben kicsomagolják az ajándékaikat. Minden évben nagy kihívást jelent, hogy mit is vegyünk nekik, amivel elérjük a csillogó szemű boldogságot. A Pepco katalógusában sok gyönyörű játékot találhatunk. Kisfiúknak például az örök kedvencet, a tűzoltóautót, kislányoknak pedig szebbnél-szebb Barbie babákat. De fellapozhatjuk még a Tesco, a Lidl, vagy a Kik katalógusát is remek ötletekért a gyerekeknek.

Férjünknek sem kell idén megint zoknit és nyakkendőt adni, sok ötletet találunk a Media Markt katalógusában. Az örök gyermekeknek például Star Wars-os vagy Harry Potter-es kiegészítőket, a kicsit komolyabbaknak pedig mindenféle „kütyüket”. De nézelődhetünk még az Emag, Extreme Digital vagy a Praktiker kínálatában is.

Anyukáknak, nagymamáknak pedig nagyon szép dolgokat találhatunk az Avon katalógusában, minden hölgy örül egy kellemes parfümnek. De érdemes fellapozni még a Müller, a Dm vagy az Auchan kínálatát is ötletekért.

A család minden tagjának találhatunk remek ajándékot a sok ajánlat között.

Mindent a karácsonyi hangulatért

Már a várakozás időszakában szeretjük ünnepi díszbe öltöztetni környezetünket. Nem kell más hozzá, csak megfelelő fények, gyertyák, kedves és hangulatos kiegészítők. A Kik katalógusában mindent megtalálunk a műfenyőtől kezdve, a kerámia házikókon át a rénszarvasokig. De a Jysk és a Praktiker is kínál szép dolgokat nekünk.

A karácsonyi asztalra sem mindegy, hogy mi kerül. Most, hogy sajnos nem lesznek karácsonyi vásárok, magunknak kell megvalósítani a hangulatot. Készítsünk otthon karácsonyi puncsot, és süssön együtt a család mézeskalácsot. Minden hozzávalót megtalálunk a Penny, a Lidl, a Spar vagy az Aldi kínálatában.

Legyünk kreatívak, vásároljunk célirányosan, és minél több időt töltsünk a családdal, békességben.

Több újság

Kimbino
Bezárás
Mások által leggyakrabban keresett
tejvajsajtjoghurtolajkávészalámisonkasör