Kimbino
Kimbino

Karácsony 2024 >> Aktuális akciós újságok 🎄🎀

Pillanatnyilag nem áll rendelkezésre friss újság.

Karácsony a Kimbinoval

Az idei karácsony már az ajtónkon kopogtat. Itt az ideje elkezdeni beszerezni az ajándékokat és az ünnepi kellékeket. De ne aggódjunk, nem kell hosszú órákat plázákban tölteni felesleges nézelődéssel. A Kimbino katalógusai segítségével könnyedén kiválaszthatjuk előre, hogy miket szeretnénk vásárolni. Így az ünnep napjain már csak a családdal, a meghittséggel, a békével, és a szeretettel kell „foglalkoznunk”.

Mit kapjon a család?

Megfizethetetlen az az élmény, amikor a gyerekek arcán látjuk az örömöt miközben kicsomagolják az ajándékaikat. Minden évben nagy kihívást jelent, hogy mit is vegyünk nekik, amivel elérjük a csillogó szemű boldogságot. A Pepco katalógusában sok gyönyörű játékot találhatunk. Kisfiúknak például az örök kedvencet, a tűzoltóautót, kislányoknak pedig szebbnél-szebb Barbie babákat. De fellapozhatjuk még a Tesco, a Lidl, vagy a Kik katalógusát is remek ötletekért a gyerekeknek.
Férjünknek sem kell idén megint zoknit és nyakkendőt adni, sok ötletet találunk a Media Markt katalógusában. Az örök gyermekeknek például Star Wars-os vagy Harry Potter-es kiegészítőket, a kicsit komolyabbaknak pedig mindenféle „kütyüket”. De nézelődhetünk még az Emag, Extreme Digital vagy a Praktiker kínálatában is.
Anyukáknak, nagymamáknak pedig nagyon szép dolgokat találhatunk az Avon katalógusában, minden hölgy örül egy kellemes parfümnek. De érdemes fellapozni még a Müller, a Dm vagy az Auchan kínálatát is ötletekért.
A család minden tagjának találhatunk remek ajándékot a sok ajánlat között.

Karácsonyi ajándék ötletek 🎁

Parfüm
Iphone
Fejhallgató
Szendvicssütő
Játékkonzol
Kenyérpirító
Kabát
Szakállolaj
Rúzs
Testkrém
Botmixer
Elektromos bicikli
Pizsama
Túracipő

Több újság

Keresés

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!