KimbinoKimbino
Kimbino
Aktuális ajánlat itt Válassz várost
Logo Lidl - Hipermarketek
3.5/5

LIDL akciós újság lapozható - Akció, szórólap 2023.02.09.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

LIDL akciós újság

Lidl akciós újság 2023.02.09.-tól

3.5/5
Actual brochure

A Lidl akciós újság egy héten át érvényben lévő akciók sokaságát tartalmazza. Ez a Lidl katalógus megtalálható nálunk itt. Az aktuális szórólap a következő dátumtól érvényes hét napon át: 2023.02.09.

A legfrissebb Lidl újság (Lidl - Akciós újság) lapjain sorjázó kedvezményes ajánlatokról biztosan soha nem marad le, ha rendszeresen használja alkalmazásunkat vagy látogatja weboldalunkat. E felületeken ugyanis könnyen áttekinthető, jól kezelhető formátumban leli meg a mindenkori Lidl szórólapot, ahogy egyébiránt más üzletláncok éppen esedékes akcióit is.

LIDL ÜZLETEK

Shop

A Lidl Európa közel harminc országában van jelen, valamint az Egyesült Államokban. Ez a Németországban 1930-ban alapított cég ma nemzetközi szinten tízezernél is több üzlettel rendelkezik, amivel kontinensünkön a legnagyobb diszkont élelmiszer-kereskedelmi hálózatnak számít.

A Lidl a Hipermarketek kategóriában 2004 óta szereplője a magyarországi kiskereskedelemnek. Ebben az évben nyitotta meg első üzleteit, amelyekből mára közel kétszáz található meg szerte az országban (így ezeken a településeken is: Budapest, Győr, Pécs, Székesfehérvár, Debrecen és Szombathely) - továbbá 3 logisztikai központja is van.

A vállalat Magyarországon 2017-ben az ötödik helyen állt a kiskereskedelmi láncok rangsorában, ahol például olyan vállalatok szerepelnek, mint Aldi, ÁRKLUB , Auchan, CBA, CBA Príma, Chef Market, COOP, EcoFamily, Family Diszkont és Family Frost. Bruttó bevétele ebben az évben 450 milliárd forintra rúgott. Foglalkoztatottjainak száma pedig meghaladja a négyezret.

A Lidl Magyarország hivatalos weboldala a lidl.hu címen tekinthető meg.

LIDL VÁLASZTÉK

Assortment

A Lidl fülünkbe csengő szlogenje azt mondja: . A népszerű diszkontlánc vevőközönsége tanúsíthatja, hogy e mottó jól adja vissza a Lidlnél történő vásárlás élményét.

A Lidl üzleteiben friss pékáru, húsáru és tejtermékek, vonzó zöldség-gyümölcs választék mellett tartós és mélyhűtött élelmiszerek, továbbá háztartási árucikkek kaphatóak. A rendszeresen megújuló nem élelmiszer-jellegű termékkör a ruházati cikkektől a dekorkellékekig, a kerti és barkácseszközöktől a játékokig sokféle kategóriát ölel fel.

Az utóbbi idők trendjét követve mind több glutén- és laktózmentes, valamint biotermék szerepel a Lidl árukínálatában, és időről időre az akciós termékek között is.

A Lidl sok különböző saját márkája révén remek ár-érték arányú termékválasztékot biztosít. Ezek közé tartoznak például a Baroni, Pikok és Dulano hústermékek, a Milbona és Pilos tejtermékek, a Floralys háztartási papírtermékek, a Dizzy üdítőitalok, az Alesto és Crusti Croc rágcsálnivalók, a Mister Choc vagy a Fin Carré édességfélék.

Az aktuális akciós újságról (Lidl - Akciós újság) elmondható, hogy olyan akciók tárháza, amelyekért minden héten érdemes betérni a Lidl legközelebbi üzletébe.

A KIMBINO

Kimbino App

A Kimbino internetes oldala (Kimbino.hu) és mobiltelefonos applikációja (Kimbino) segít abban, hogy bárhol is jár, bármikor is szeretne tájékozódni a különféle üzletek akcióiról, mindig rendelkezésére álljon az összes akciós újság akár okostelefonján, akár laptopján, tabletjén vagy számítógépén.

A Kimbino azonban ezen felül a környezetvédelemhez, így bolygónk megóvásához is hozzájárul, hiszen míg az egy-két hét elteltével kidobásra kerülő reklámújságok rengeteg papír felhasználásával készülnek, addig a Kimbino papírmentes módon, fák kivágása nélkül teszi lehetővé, hogy a vásárlók értesülhessenek az őket érdeklő akciókról.

Ha a Kimbino gyors és könnyen kezelhető alkalmazását használja, és a mi szolgáltatásunk révén tekinti át az akciós szórólapok sokaságát, azzal nem pusztán idejét és pénztárcáját kíméli, hanem egyre nagyobb terhelést elszenvedő lakóhelyünkkel, a Földdel is jót tesz.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

Követés

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Logo Lidl -
Logo Lidl -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!