Lidl a vásárlók értékelései alapján az egyik leghíresebb üzletlánc a magyar vásárlók körében. Vezető üzletlánccá nőtte ki magát Magyarországon. Lidl üzleteiben kizárt, hogy ne találná meg azt a terméket, amit keres. Közben pedig még pénzt is spórolhat. Egy új ajánlat? Lidl rendszeresen új ajánlatokkal készül a vásárlóknak. A frissített ajánlatok érvényesek: 2019.06.13. és elérhetőek itt Vessen egy pillantást az alábbi üzletek ajánlataira Aldi, ÁRKLUB , Auchan, Biomark, CBA, CBA Cent, CBA Príma, Chef Market, COOP, Euro Family. Talán ugyanazon terméket megtalála kedvezőbb áron.

Sok magyar városban be tud vásárolni Lidl üzleteiben. Hogy hol találhatóak pontosan? Keressen rájuk itt: Budapest, Győr, Pécs, Debrecen, Kaposvár, Miskolc Weboldalunk nem szolgált elég információval? Nem találta meg amit szeretett volna? Elnézését kérjük! De semmi sincs veszve. Mi többnyire a szórólapokra fókuszálunk, ha más témában érdekelt, akkor böngéssze az üzlet hivatalos weboldalát itt: www.lidl.hu

Felejtse el a nyomtatott szórólapokat és kezdje el böngészni az online szórólapokat a Kimbino oldalán. Akár Lidl ajánatait is tudja böngészni bármikor, kényelmesen online. Nincs több időpazarlás. Online szórólapok, ahol Lidl ajánlatai is megtalálhatóak. Ez nem csak a legújabb hóbort, ez egy komoly lépés előre a környezetünk védelmének, illetve az erdőink védelmének érdekében. Köszönjük, hogy Ön is csatlakozott hozzánk és, hogy segít védeni a környezetünket!