Kimbino
Kimbino
Aktuális ajánlat itt Válassz várost
Logo Lidl - Hipermarketek
3.5/5

LIDL akciós újság lapozható 2023.09.21. - Akció, szórólap

HIRDETÉS
HIRDETÉS

LIDL akciós újság

Lidl akciós újság 2023.09.21.-tól

3.5/5
Actual brochure

A Lidl akciós újság egy héten át érvényben lévő akciók sokaságát tartalmazza. Ez a Lidl katalógus megtalálható nálunk itt. Az aktuális szórólap a következő dátumtól érvényes hét napon át: 2023.09.21.

A legfrissebb Lidl újság (Lidl Akciós újság) lapjain sorjázó kedvezményes ajánlatokról biztosan soha nem marad le, ha rendszeresen használja alkalmazásunkat vagy látogatja weboldalunkat. E felületeken ugyanis könnyen áttekinthető, jól kezelhető formátumban leli meg a mindenkori Lidl szórólapot, ahogy egyébiránt más üzletláncok éppen esedékes akcióit is.

LIDL ÜZLETEK

Shop

A Lidl Európa közel harminc országában van jelen, valamint az Egyesült Államokban. Ez a Németországban 1930-ban alapított cég ma nemzetközi szinten tízezernél is több üzlettel rendelkezik, amivel kontinensünkön a legnagyobb diszkont élelmiszer-kereskedelmi hálózatnak számít.

A Lidl a Hipermarketek kategóriában 2004 óta szereplője a magyarországi kiskereskedelemnek. Ebben az évben nyitotta meg első üzleteit, amelyekből mára közel kétszáz található meg szerte az országban (így ezeken a településeken is: Budapest, Győr, Debrecen, Pécs, Székesfehérvár és Szombathely) - továbbá 3 logisztikai központja is van.

A vállalat Magyarországon 2017-ben az ötödik helyen állt a kiskereskedelmi láncok rangsorában, ahol például olyan vállalatok szerepelnek, mint Aldi, CBA, COOP, PENNY, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily. Bruttó bevétele ebben az évben 450 milliárd forintra rúgott. Foglalkoztatottjainak száma pedig meghaladja a négyezret.

A Lidl Magyarország hivatalos weboldala a lidl.hu címen tekinthető meg.

LIDL VÁLASZTÉK

Assortment

A Lidl fülünkbe csengő szlogenje azt mondja: . A népszerű diszkontlánc vevőközönsége tanúsíthatja, hogy e mottó jól adja vissza a Lidlnél történő vásárlás élményét.

A Lidl üzleteiben friss pékáru, húsáru és tejtermékek, vonzó zöldség-gyümölcs választék mellett tartós és mélyhűtött élelmiszerek, továbbá háztartási árucikkek kaphatóak. A rendszeresen megújuló nem élelmiszer-jellegű termékkör a ruházati cikkektől a dekorkellékekig, a kerti és barkácseszközöktől a játékokig sokféle kategóriát ölel fel.

Az utóbbi idők trendjét követve mind több glutén- és laktózmentes, valamint biotermék szerepel a Lidl árukínálatában, és időről időre az akciós termékek között is.

A Lidl sok különböző saját márkája révén remek ár-érték arányú termékválasztékot biztosít. Ezek közé tartoznak például a Baroni, Pikok és Dulano hústermékek, a Milbona és Pilos tejtermékek, a Floralys háztartási papírtermékek, a Dizzy üdítőitalok, az Alesto és Crusti Croc rágcsálnivalók, a Mister Choc vagy a Fin Carré édességfélék.

Az aktuális akciós újságról (Lidl Akciós újság) elmondható, hogy olyan akciók tárháza, amelyekért minden héten érdemes betérni a Lidl legközelebbi üzletébe.

A KIMBINO

Kimbino App

A Kimbino internetes oldala (Kimbino.hu) és mobiltelefonos applikációja (Kimbino) segít abban, hogy bárhol is jár, bármikor is szeretne tájékozódni a különféle üzletek akcióiról, mindig rendelkezésére álljon az összes akciós újság akár okostelefonján, akár laptopján, tabletjén vagy számítógépén.

A Kimbino azonban ezen felül a környezetvédelemhez, így bolygónk megóvásához is hozzájárul, hiszen míg az egy-két hét elteltével kidobásra kerülő reklámújságok rengeteg papír felhasználásával készülnek, addig a Kimbino papírmentes módon, fák kivágása nélkül teszi lehetővé, hogy a vásárlók értesülhessenek az őket érdeklő akciókról.

Ha a Kimbino gyors és könnyen kezelhető alkalmazását használja, és a mi szolgáltatásunk révén tekinti át az akciós szórólapok sokaságát, azzal nem pusztán idejét és pénztárcáját kíméli, hanem egyre nagyobb terhelést elszenvedő lakóhelyünkkel, a Földdel is jót tesz.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Kávé
Mazsola
Krumpli
Hagyma
Bors
Mustár
Kávékapszula
Energiaital
Sárgarépa
Lazacfilé
Nádcukor
Szójaszósz
Zöld tea
Limonádé
Hús
Mogyoró
Lazac
Omega 3
Akrilfesték
Festék

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

Követés

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Logo Lidl -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!