HIRDETÉS
Lidl a vásárlók értékelései alapján az egyik leghíresebb üzletlánc a magyar vásárlók körében. Vezető üzletlánccá nőtte ki magát Magyarországon. Lidl üzleteiben kizárt, hogy ne találná meg azt a terméket, amit keres. Közben pedig még pénzt is spórolhat. Egy új ajánlat? Lidl rendszeresen új ajánlatokkal készül a vásárlóknak. A frissített ajánlatok érvényesek: 2019.04.17. és elérhetőek itt Vessen egy pillantást az alábbi üzletek ajánlataira Aldi, ÁRKLUB , Auchan, Biomark, CBA, CBA Cent, CBA Príma, Chef Market, COOP, Euro Family. Talán ugyanazon terméket megtalála kedvezőbb áron.

Weboldalunk nem szolgált elég információval? Nem találta meg amit szeretett volna? Elnézését kérjük! De semmi sincs veszve. Mi többnyire a szórólapokra fókuszálunk, ha más témában érdekelt, akkor böngéssze az üzlet hivatalos weboldalát itt: www.lidl.hu

Felejtse el a nyomtatott szórólapokat és kezdje el böngészni az online szórólapokat a Kimbino oldalán. Akár Lidl ajánatait is tudja böngészni bármikor, kényelmesen online. Nincs több időpazarlás. Online szórólapok, ahol Lidl ajánlatai is megtalálhatóak. Ez nem csak a legújabb hóbort, ez egy komoly lépés előre a környezetünk védelmének, illetve az erdőink védelmének érdekében. Köszönjük, hogy Ön is csatlakozott hozzánk és, hogy segít védeni a környezetünket!