Kimbino
Kimbino
Aktuális ajánlat itt Válassz várost
Logo Sinsay - Sport és Divat
3/5

Sinsay online akciós újság 2023.05.29.-tól

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Sinsay akciós újság

AKCIÓS DIVATVÁLASZTÉK A SINSAY ÚJSÁG OLDALAIN

3/5
Actual brochure

Aki szeret olcsón, mégis divatosan öltözködni, annak a Sinsay online áruházába vagy a Budapesten és vidéken található boltjaiba mindenképpen érdemes betérnie. Ám még ennél is jobban jár, ha a Sinsay akciós újság lapjain (tehát itt: Sinsay újság) kezdi az ismerkedést e divatmárka legfrissebb trendeket követő darabjaival és kollekcióival. E katalógus következő héttől kezdettel érvényes, éljen hát a lehetőséggel és válogasson lapjairól kedvére.


Honlapunkon mindenkor a legfrissebb Sinsay akciók várják önt, mivel itt a 2023. év bármely napján megtalálja az aktuális reklámkiadványukat, amit a nap tetszőleges órájában, sőt akár jártában-keltében kényelmesen böngészhet. A mostani Sinsay újság 05.29. - 06.04. között érvényes, de amint lejár, természetesen már érkezik is a következő, amely ugyancsak telis-tele lesz kedvező ajánlatokkal. Könyvjelzői közé tegye be weboldalunk címét, hogy ne csak most, hanem ezentúl mindig jól tájékozott lehessen az aktuálisan kihasználható akciókkal kapcsolatban.

 

A SINSAY MÁRKA ÜZLETEI ÉS WEBÁRUHÁZA

Shop

A fiatalok, de különösen a tizenévesek dilemmája, hogy az átlagosnál jóval fontosabb számukra a divatos megjelenés, csakhogy anyagi lehetőségeik korlátozottak. Rájuk kiemelten gondol üzletpolitikájával és termékválasztékával a Sinsay. Ez a márkanév viszonylag újkeletű, tekintve hogy a lengyel anyavállalat 2013-tól kezdte bevezetni a régióban, így Magyarországon is. Azonban cégérével azóta biztosan találkoztunk a Corvin Plázában vagy az Árkádban, ahogy országszerte sok helyütt - ugyanis a fővárosban és hazánk számos más városában is megnyitották már üzletüket.


A kínálat a lazán, fiatalosan ruházkodni kívánókat szolgálja ki, akik szülőként a kicsiket szintén hasonló stílusban öltöztethetik (hiszen még a babaruha és a fiú-lányka ruházat is megtalálható a Sinsay választékában). Hölgyeknek szoknya, blúz és leggings, mindkét nem számára a kötelező darabok ingtől a farmerig, pólótól a dzsekiig. Beszerezhető itt alsónemű, zokni, sapka és sál, valamint sok olyan kiegészítő, mint a táska, öv vagy a pénztárca.


A lakásukat szépítgetni szeretőknek sem okoznak csalódást: kisbútor vagy egy mutatós lámpa a nappaliba, fürdőszobaszőnyeg a kád elé, elegáns kenyértartó a konyhába, fali tároló a gyerekszobába - mindez és még rengeteg egyéb szerepel a termékkínálatban. Keresse fel a legközelebbi Sinsay üzetet, illetve írja be a Sinsay online áruházának címét (sinsay.com) böngészőjébe, mert garantáltan pozitív élményben lesz része.


Honlapunk azonban éppen attól igazán hasznos, hogy nem csupán egyetlen üzlet (mégoly kiváló) akcióiról tájékoztatja - a Sinsay akciós újság mellett számos további bolthálózat promócióit gyűjti össze egy helyen. Már csak a Sport és Divat kategórián belül olyan, jól ismert nevekkel találkozhat, mint: Takko, Deichmann, Hervis Sports, Intersport, CCC, C&A, Kik, Bonprix, Dickies és Ulla Popken. Természetesen a többi kategória úgyszintén méltó a figyelmére, hiszen a divatos, olcsó ruhadarabok mellett számtalan egyébre is szükségünk van a mindennapokban.

 

DIVAT REMEK ÁRSZÍNVONALON - EZT KÍNÁLJA A SINSAY

Assortment

Ha már járt a Sinsay valamelyik üzletében vagy betekintett a Sinsay online áruházba, akkor valószínűleg a kedvező tapasztalatok okán fog visszatérni hozzájuk; ha esetleg még nem, akkor talán most kapott kedvet hozzá. Ám mielőtt megtenné, feltétlenül térképezze fel az akciós kínálatot, amelyet az éppen aktuális Sinsay újság (Sinsay újság) mutat be önnek. Ami e kiadvány oldalairól megragadja fantáziáját, ahhoz egészen kedvező áron tud hozzájutni. Weboldalunk rendszeres felkeresésével pedig a bevásárlás minden terén lehetősége nyílik a takarékoskodásra.

A KIMBINO ELŐNYE

Kimbino App

A Kimbino weboldala (vagyis a Kimbino.hu), illetve mobilalkalmazása hathatós segítséget nyújt abban, hogy ön mindig pontosan tisztában legyen azzal, mit és hol tud a legkedvezőbb árakon beszerezni. A nyomtatott szórólap vagy reklámkatalógus jó esetben újrahasznosul, de sajnos sokszor egyszerűen csak kidobásra kerül a háztartási hulladékkal. A laptop vagy az okostelefon képernyőjére, a számítógép monitorára bármikor betölthető online reklámújságok viszont nem termelnek szemetet és további fák kivágását sem teszik szükségessé.


A papíralapút helyettesítő digitális változat hozzájárul környezetünk védelméhez, a természeti erőforrásokkal való takarékoskodáshoz. Praktikumáról nem is beszélve, hiszen a hagyományos akciós újság ritkán van kéznél, míg a mobiltelefon vagy egyéb mobileszköz bármikor előkapható, ha van néhány szabad perce. Legyen ön is környezettudatos és tegyen bolygónkért: álljon át a Kimbino könnyen kezelhető, jól átlátható online reklámújság-adatbázisának használatára, amelyben a Sinsay akciós termékajánlatain túl rengeteg más üzlethálózat legfrissebb akcióiról is informálódhat.

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

Követés

A bolthoz

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Logo Sinsay -
Logo Sinsay -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!