Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS

PRIVÁT akciós újság 2024.07.01. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
PRIVÁT

PRIVÁT akciós újság - lapozható katalógus

Privát akciós újság

3/5
Actual brochure

Kéthetente mutatja be legjobb árait tartalmazó akcióit a Privát akciós újság. A PRIVÁT Akciós újság a következő időszakra vonatkozó kedvezményeit hoztuk el Önnek itt: 07.04. - 07.10..
Ha Ön is rendszeresen látogatja a Kimbino weboldalát vagy használja a Kimbino alkalmazását, biztosan nem marad le a legújabb ajánlatokról!

AZ ÜZLETLÁNCRÓL RÖVIDEN

Shop

Folyamatosan növekvő bolthálózat, több évtizedes múlt: több száz Privát és Privát Max üzlet igyekszik kielégíteni visszatérő és új vásárlóit Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Borsod-Abaúj-Zemplén, Békés, Heves és Jász-Nagykun-Szolnok megye alábbi településein: Nógrád, Békés, Heves, Pest, ...

Az üzletek saját márkájú termékeik széles választékával várják vevőiket, melyeket mind elismert gyártóktól szerzik be, biztosítva így a jó minőséget és az alacsony árakat. Hűségakcióban résztvevők minden elköltött ezer forint után egy-egy hűségpontot kapnak, s a promóciókban szereplő termékek árából további kedvezmény érhető el. Öblítőkoncentrátum, mosogatószer és mosókapszula is szerepelt már az akciós csomagban. Persze nem árt megnézni, egy másik diszkontüzletben milyen áron kapható ugyanaz a termék, ugyanabban a kiszerelésben. Tudjuk, ugye, hogy nem a darabárat, hanem az egységárat érdemes nézni? A leglátványosabb, legfeltűnőbb szám a darabár, például egy túró rudi ára lehet 129 Ft, a kilóára viszont 1.400-3.000 Ft közt mozog. Ha 129 forintért egy 40 grammos rudit, akkor a kilóára 3.225 Ft. Előfordul, hogy egy 80 grammos rudi kilóára kedvezőbb, akár 2.500 Ft. Dupla annyi élvezetet olcsóbban kapunk meg. Figyeljünk oda a részletekre. Arról nem is beszélve, hogy a termékeken fel kell tüntetni az összetevőket magyar nyelven. Nézzük meg, mit viszünk be szervezetünkbe! 

További információért a Privát üzletláncról, kérjük, látogasson el az áruház weboldalára: privatelelmiszer.hu

A PRIVÁT KÍNÁLATA

Assortment

A Privát és Privát Max termékek szinte minden kategóriában megtalálhatóak. Legyen szó húskészítményekről, csemegeárukról, tejtermékekről, szeszesitalokról, mirelitáruról, édességekről, állateledelekről vagy akármilyen élelmiszerről, biztos, hogy megtalálja a sajátmárkás, kedvező árú Privát vagy Privát Max termékeket.

Kéthetente változó akciói keretein belül a versenyképes árak még kedvezőbbek lehetnek. Ezekről a Privát akciós újságból értesülhet. A legfrissebb kiadvány: PRIVÁT Akciós újság (érvényes: 2024.07.01.) 

Környezettudatosan és kényelmesen: látogasson el a Kimbino weboldalára, vagy használja az applikációt. Bevásárlásai előtt keresgéljen számos üzlet akciós újságai között, és tervezze meg azokat tudatosan, hogy minél költséghatékonyabb és gyorsabb legyen. Mi így segítünk Önnek mindennapjaiban.

Íme néhány üzlet ugyanabba a kategóriába, például: Aldi, CBA, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Interspar, Tesco, Auchan és Metro.

Kimbino App

A Kimbino listáján a Privát üzletlánc is szerepel: weboldalunkon megtalálhatja a Kimbino.hu linken, Kimbino alkalmazásunkban pedig a Hipermarketek kategória alatt.

Legyen Ön is (idő)milliomos!  A Kimbino segítségével gyorsan és egyszerűen tájékozódhatunk a hazai üzletek legfrissebb akciós újságairól, legjobb árairól és ajánlatairól! Telefonja, számítógépe vagy tablete segítségével bármikor elérhetővé tesszük az Ön számára a legújabb kedvezményeket, és ezért mindössze pár kattintást kell tennie. Nem kell nyomtatott szórólapokkal vesződni, amik pár hét után úgyis kidobásra kerülnek – a Kimbino papír felhasználása nélkül, környezetbarát módon gyűjti össze Önnek a szükséges információkat. 

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Tej
Sajt
Joghurt
Tojás
Kávé
Szalámi
Pizza
Bor
Sör
Narancs
Tea
Tejföl
Eper
Hasábburgonya
Ketchup
Túró
Uborka
Bébiétel
Majonéz
Cukor

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS