Kimbino
Kimbino

Alma Gyógyszertárak akciós újság 2024.06.01. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
Alma Gyógyszertárak
HIRDETÉS

Alma Gyógyszertárak Akciós Újság

Alma Patika akciós újság

3/5
Actual brochure

Az Alma Gyógyszertárak jellegzetes szimbóluma: az élet fájáról vett, itt fehér alma, benne a gyógyszertári fehér kereszttel zöld háttérbe olvadva már messziről felismerhető. Az Alma Gyógyszertárak akciós újság minden hónapban sok-sok akcióval várja egészségmegőrző vásárlóit legyen szó akár táplálékkiegészítők, vitaminok, bőrtápláló készítmények megvásárlásáról, vagy akár gyógyszervények beváltásáról. 

Az éppen aktuális Alma Gyógyszertárak katalógus itt található. A legújabb Alma Gyógyszertárak akció kezdete: 2024.06.01.

A legújabb Alma Gyógyszertárak akció (Alma Gyógyszertárak Akciós újság) várja vásárlóit egy hónapon keresztül: 06.01. - 06.30.

 

 

 

Az Alma Gyógyszertárak Bemutatása

Shop

A gyógyszerforgalmazást Magyarországon 2006-ban liberalizáták, 2007-ben az első Alma Gyógyszertárakat egy orvos-vállalkozó és gyógyszerész csapata nyitotta meg, ami mára már több mint 80 patikát egybefoglaló hálózattá vált országszerte. Az Alma Gyógyszertárak belső tere izgalmas kihívás elé állította a tervezőket és megalkottak egy tágas, jó elrendezettségű, könnyen bejárható interiort a zsúfoltság kiküszöbölésére. Ennek barátságos, egyben tisztaságot sugárzó légtere kellemesen hatott a vásárlókra. Ez a díjnyertes kialakítás elsőrangú kiszolgálással fűszerezve, az úgynevezett Referenciapatika Programjának köszönhetően egy teljesen új, speciális és egyben áttekinthető üzletmodellt alkotott. A vény nélküli gyógyszerek elhelyezkedése például jól láthatóan külön esik a vény kötelezett gyógyszereket árusító sortól. Az Alma Gyógyszertárak elnyerték a superstore díjat is, mivel megingathatatlan minőséget, garanciát és kiszolgálást tanúsítottak gyógyszertáraikban. Az online gyógyszertár beindításával pedig gyorsan és könnyen kezelhető felületen keresztül tudnak a vásárlók vásárolni. Lapozgatta már az Alma Patika akciós újságot? Ha nem is jut hozzá, mert nem jut eszébe a patikában, a Kimbino.hu oldalán bármikor megtekintheti az aktuális ajánlatokat. Érdemes!

Országszerte találhatunk Alma Gyógyszertárat, egymás után „nőttek ki a földből”, például itt: Budapest, Szekszárd, Kaposvár, Paks, Szeged.

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig reggel 7.30 órától délután 17.30 óráig, hétvégén zárva tartanak. 

Az Alma Patika akciós újságban, akciós katalógusban havonta újonnan leárazott termékeket ajánlanak 20-30 vagy akár 50%-os kedvezménnyel is, így mindenki pénztárcájához tudnak igazodni a vásárlás során. Netán kíváncsi a versenytársak kínálatára? Nézze meg ajánlatukat: Müller, Rossmann, Avon, Vianni, Oriflame, Pingvin Patika, DM Drogerie Markt, Marionnaud, Kulcs Patika és Gyöngy Patikák

Az Alma Gyógyszertárak Programjai

Assortment

A beteggondozási programok egy nagyon jól kidolgozott, óriási segítség azoknak, akik valamilyen krónikus betegségben szenvednek. Orvosok, dietetikusok, gyógyszerészek, asszisztensek együttesen lépnek fel annak érdekében, hogy a betegeket a legmegfelelőbben tájékoztassák és szükség esetén segítséget is tudnak nyújtani.

Ilyen programok például az Alma Diabox és az Alma Kardiobox, diabétesz és kardiológiai programok. Ezekben a rendszeres betegtájékoztatáson túl a betegség tüneteinek enyhítése és a stabilabb szervezet megőrzése érdekében az Alma Gyógyszertárak termékeiből árengedményeket is adnak a betegeknek. Továbbá Díjmentes Diabétesz és Hipertónia Edukációs Program, Gondozási Program, Lipid Program, Metabolikus Program, Egészségmegőrző Program, Ingyenes Gondozási Program Kismamáknak, stb. csak hogy néhányat említsünk a rengeteg, nagyon szakszerűen összeállított konzultáció jellegű programokból. Ezeken kívül étrend tanácsadás, fájdalomcsillapítás, gyógyszerész tanácsadás és sok más áll még a betegek, illetőleg a vásárlók rendelkezésére.

Az Alma Magazinban szakemberek által írt cikkeket olvashatunk például a fogápolásról, alternatív gyógyhatású készítményekről, gyógynövények szerepéről, menopauzás hírekről, stresszről, nyugtatókról és más érdekes téma részletes ismertetésével is találkozhatunk az Alma Gyógyszertárak weboldalán: almapatika.hu

Az aktuális Kimbino Alma Gyógyszertárak Akciós újság összegyűjtötte a legjobb árakat egy helyre! Önnek már csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a temérdek akció közül, mit szeretne megvásárolni.

A Kimbino

Kimbino App

Szereti az egyszerű alkalmazásokat? Nézze meg a mi Kimbino applikációnkat táblagépén vagy okostelefonján. Avagy böngéssze a Kimbino.hu weboldalt, ne feledje kipróbálni a keresőmezőt, ahol akár termékeket is kereshet. A környezetvédelmi indíttatású online gyűjtőoldalon számtalan ajánlattal találkozhatunk. Ugye tudjuk, hogy csak egy Földünk van? Vigyáznunk kell rá, hogy unokáinknak is legyen egy élhető bolygójuk.

Mert a Kimbino csapata úgy gondolja, érdemes megtervezni, melyik boltba mikor menjünk. Egy leértékelt termékből is lehet finom ebédet készíteni, a leértékelésekhez pedig a Kimbino vezet el.

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Bor
Alma
Narancs
Tea
Málna
Ágy
Doboz
Körömlakk
Rágógumi
Nyalóka
Gyömbér
Zöld tea
Vegán
Applikátor
Kullancsriasztó
Óra
Béres csepp

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS