Akciós újság - Rossmann szórólap megtekintése, amely érvényes a következő dátumtól: 2019.07.01.
Akciós újság - Rossmann szórólap megtekintése, amely érvényes a következő dátumtól: 2019.06.17.
Akciós újság - Rossmann szórólap megtekintése, amely érvényes a következő dátumtól: 2019.06.03.
Rossmann a vásárlók értékelései alapján az egyik leghíresebb üzletlánc a magyar vásárlók körében. Vezető üzletlánccá nőtte ki magát Magyarországon. Szinte mindent megvásárolhat amire szüksége van, hihetetlenül alacsony árakon Rossmann üzleteiben. Rossmann rendszeresen áll elő új ajánlatokkal. A legújabb ajánlatok érvényesek: 2019.07.15. és megtekinthetőek itt Nézzen körbe a különböző ajánlatok között, a különböző üzletekben Avon, BENU Gyógyszertárak, Crystal Nails, DM Drogerie Markt, Magnetic, Marionnaud, Müller, M·A·C Cosmetics, Notino, Oriflame! Ezen üzletek Rossmann versenytársai.

Ha szeretne bevásárolni Rossmann üzleteiben, a következő városokban találhatja meg őket: Gödöllő, Szentendre, Tatabánya, Abony, Ajka, Aszód Nem találta meg az oldalunkon amit keresett? Próbálja az üzletlánc hivatalos oldalán: shop.rossmann.hu

Felejtse el a nyomtatott szórólapokat és a tömött postaládákat. Keresse az online szórólapokat a Kimbino oldalán, ahol Rossmann legújabb ajánlata mindig elérhető. Ön bárhol is legyen. A környezetvédelem számunkra prioritás. Nagyraértékeljük, hogy Rossmann szórólapjait online követi nyomon, nem pedig nyomtatott formában!

Váráslással spórolni még sosem volt ilyen egyszerű.

Hírlevélre feliratkozás vagy applikáció letöltése Kimbino. Ennek köszönhetően soha nem marad le egyetlen Rossmann ajánlatról sem. A Kimbino Csapata.