Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS
Logo Rossmann - Egészség és Szépség
3.5/5

ROSSMANN Akciós Újság 2024.05.20. > Lapozható Online Katalógus

HIRDETÉS
Rossmann

ROSSMANN akciós újság online lapozható

Rossmann akciós újság

3.5/5
Actual brochure

A kétheti rendszerességgel megjelenő Rossmann újságban megtalálja a drogéria hálózat legújabb és legjobb akcióit. Vásároljon Május hónapban a Kimbinoval és zsebelje be a legjobb árakat! A Kimbino elhozta önnek a 2024.05.20. - 2024.05.31. időszakban érvényes Rossmann Akciós újság  elektronikus változatát, hogy ön bárhol, bármikor hozzáférhessen! Ne maradjon le a Egészség és Szépség  kategória pénztárcabarát árairól! Az új katalógus elérhető itt.

 

 

 

A Rossmann Magyarország története és tevékenysége

Shop

A közel 1700 alkalmazottat (döntő többségében nőket) foglalkoztató üzletlánc 1993 decembere óta van jelen a hazai drogéria-parfüméria piacon. Országosan több mint 200 bolttal rendelkeznek, többek között az alábbi településeken: Budapest, Szeged, Miskolc, Győr, Székesfehérvár és Debrecen.

2012 óta otthonuk kényelméből, a Rossmann webshopon keresztül is megvásárolhatják a termékeket kedvező házhozszállítási feltételekkel. A széles választék mellett a céget innovatív szemlélete, baráti árai és szakértői csapata teszi igazán sikeressé és népszerűvé a hazai piacon.

A Rossmann 2012 óta Baba-mama programot is üzemeltet mely havonta megújuló akciókkal segíti a háztartásokat. A programnak több százezer kismama a tagja már, és ez a szám napról napra bővül. Emellett hűségkártya is elérhető a vásárlók részére, mellyel minden hónapban meghatározott mértékű kedvezmény kapható.

Az üzletlánc a fiatalabb korosztályt a közösségi média különböző platformjain próbálja megszólítani, így rendkívül erős és aktív Fcebook és Instagram jelenléttel rendelkezik. Youtube csatornájuk rendszeres szépségtippekkel és Lilu szépségnapló videósorozatával várja a nézőket, emellett az üzletlánc aktuális reklámjai is megtekinthetőek.

2013 óta működik a Rossmann Design applikáció, melynek segítségével saját, egyedi címkét tervezhetnek és rendelhetnek meg kedvenc Rossmann termékeikre a vásárlók. Az alkalmazás páratlan sikernek örvend jelenleg is.

A Rossmann weboldala és webáruháza az alábbi linkről érhető el: rossmann.hu.
A Kimbino emellett rengeteg hasonló áruház online katalógusait és akciós szórólapjait hozza el önnek hétről hétre. Egyéb áruházak, melyek prospektusait megtekintheti nálunk: Müller, Avon, Vianni, Oriflame, DM Drogerie Markt, Marionnaud, Crystal Nails, Notino, Perfect Nails és BENU Gyógyszertárak.

A Rossmann termákkínálata - Rossmann újság

Assortment

Kínálatukban megtalálható a klasszikus drogéria-parfüméria kínálata, mely szépségápolási és a mindennapos higiéniai termékek mellett a dekorkozmetikai cikkeket és a háztartási árucikkeket is tartalmaz. Jelentős számban elérhetőek az egészséges életmódhoz kapcsolódó reformtáplálkozási termékek, vitaminok és gyógyhatású készítmények is. A családosokra gondolva a baba ápolásához és etetéséhez is minden megvásárolható az üzletekben. Emellett szezonális dekorációs termékekkel, konyhai eszközökkel, elektromos készülékekkel, gyermekjátékokkal és sportszerekkel várják a vásárlókat, valamint szolgáltatásaik közé tartozik még a fotóelőhívás hagyományos és digitális felvételekről, amely az internetről is elérhető.

A Rossmann saját márkái egyre inkább elterjednek a magyar háztartásokban, melyekre az áruházlánc pénzvisszafizetési garanciát is vállal. Szépségápolás terén jelentős a For Your Beauty, az Isana (és különböző almárkái, mint például a Young, a Men, a Professional, a Med vagy a Kids) és a Wellness and Beauty; vitaminokat és táplálékkiegészítőket az Altapharma árucikkei között talál, a napvédelem szakértője a SunOzon, a babákért a BabyDream munkálkodik, és emellett még számtalan más saját márkában is bízhatnak a hazai vásárlók.

Szerezze meg Ön is a Rossmann Akciós újság ajánlatait!

A KIMBINO

Kimbino App

A Kimbino internetes oldala (Kimbino.hu) és mobiltelefonos applikációja (Kimbino) segít abban, hogy bárhol is jár, bármikor is szeretne tájékozódni a különféle üzletek akcióiról, mindig rendelkezésére álljon az összes akciós újság akár okostelefonján, akár laptopján, tabletjén vagy számítógépén.

A Kimbino azonban ezen felül a környezetvédelemhez, így bolygónk megóvásához is hozzájárul, hiszen míg az egy-két hét elteltével kidobásra kerülő reklámújságok rengeteg papír felhasználásával készülnek, addig a Kimbino papírmentes módon, fák kivágása nélkül teszi lehetővé, hogy a vásárlók értesülhessenek az őket érdeklő akciókról.

Ha a Kimbino gyors és könnyen kezelhető alkalmazását használja, és a mi szolgáltatásunk révén tekinti át az akciós szórólapok sokaságát, azzal nem pusztán idejét és pénztárcáját kíméli, hanem egyre nagyobb terhelést elszenvedő lakóhelyünkkel, a Földdel is jót tesz.

HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS