Kimbino
Kimbino
Aktuális ajánlat itt Válassz várost
Logo PatikaPlus - Egyéb
3/5

PatikaPlus akciós újság 2023.09.01. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Patikaplus akciós újság

PatikaPlus akció

3/5
Actual brochure

Aktuális híreket szeretne olvasni az egészségügyi ellátásról, állatorvosi információkat, esetleg részletes tájékoztatást kapni az allergiás eredetű kötőhártya-gyulladásról? Ezt mind megteheti a PatikaPlus online oldalon az Aktualitások gombra kattintva! Az Ön gyógyszerésze online tanácsadás, a PatikaPlus hírlevele és a PatikaPlus magazin is mind-mind segítik a naprakész információk megszerzését egészségünk érdekében. Ezen felül a PatikaPlus akciós újság minden héten nagyszerű akciókkal várja egészségtudatos vásárlóit! Az éppen aktuális PatikaPlus katalógus itt található. Legfrissebb PatikaPlus akció kezdete: 2023.09.01.

Az éppen aktuális PatikaPlus akció PatikaPlus Akciós újság többek között a gyógyszertárak vény nélküli gyógyszereivel, higiéniás felszerelésekkel és tartósítószer mentes felső légúti fertőzések megkönnyítésére alkalmazható termékekkel is várja vásárlóit egy héten keresztül: 09.01. - 09.30.

 

 

A PatikaPlus bemutatása

Shop

A PatikaPlus Kft. magyar tulajdonú, székhelye Székesfehérváron található. A Tesco és az Interspar hipermarketekben találhatjuk meg leginkább a PatikaPlus gyógyszertár hálózat üzleteit, ahol vényhez kötött és vény nélküli gyógyszereket, valamint egyéb gyógykészítményeket és étrend kiegészítő termékeket árusítanak. A PatikaPlus 2009-ben elnyerte a Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban díjat, melyben dobogós helyezést ért el az ügyfelekkel történő kapcsolattartásban, panaszkezelésben, tájékoztatásban, személyes és telefonos segítségnyújtásban, valamint az elektronikus ügyfélszolgálatban is remekelt. A cégcsoport kereskedelmi igazgatója Dr. Selyem Bernadett vette át a díjat. Ezeket az elismeréseket olyan felmérések előzték meg, amelyek arra összpontosítanak, hogy tárgyilagosan ítéljék meg a kiszolgálását. Ez az úgynevezett Benchmark Program, ami lényeges összegzés egy adott szolgáltatás színvonaláról és a vásárlók elégedettségéről. Több ízben anonim anyagot gyűjtenek, a kiszolgálással kapcsolatos kommunikációt és az adott termékekhez kapcsolódó elégedettséget mérik. Arra is kíváncsiak, hogy mennyire gyorsan kapták meg a vásárlók a kért cikkeket és mennyire érezték tájékozottnak a patikai dolgozókat. A felmérés egy része arról szól, hogy vajon kedvesen, udvariasan szolgálták-e ki a PatikaPlus gyógyszertárba betérő vásárlókat.

Országszerte 80 városban találkozhatunk PatikaPlus gyógyszertárakkal, például itt: Budapest, Sárvár, Kecskemét, Pécs, Kaposvár, Sopron, Veszprém, Szombathely, Szeged. 

Nyitvatartás: hétfőtől szombatig délelőtt 8.00 órától este 19.00 óráig, vasárnaponként zárva.

Egyéb hasonló termékpalettával rendelkező üzletek ajánlatait is megtalálja a Kimbino weboldalon, többek között a következő áruházakban: Pepco, Tchibo, eBizsu, Betly, Pingvin Patika, Office Depot, Alma Gyógyszertárak, AlphaZoo, Kulcs Patika és Gyöngy Patikák.

A PatikaPlus készlet

Assortment

A PatikaPlus gyógyszertárak készletei között vényre kapható és vény nélküli gyógyszereket, gyógyászati segédeszközöket, vitaminokat, ásványi anyagokat, baba-mama termékeket, dekorkozmetikumokat, szépségápolási termékeket, natúrkozmetikumokat, tesztcsíkokat és higiéniai termékeket árusítanak.

A PatikaPlus weboldala patikaplus.hu telis-tele van aktuális egészségügyi hírekkel, információkkal. Gyógyszerekhez kapcsolódó kérdéseikkel bátran fel lehet keresni a gyógyszerészeket a weboldalon található kapcsolattartó kitöltős lap segítségével. A Patikakeresőben információkat kaphatunk arról, hogy az adott városban hol helyezkednek el a patikák, mi az elérhetőségük, weboldaluk és pontos képet kaphatunk az egyes patikák nyitva tartásáról is.

Az aktuális Kimbino PatikaPlus Akciós újság nagyon hasznos amikor spórolni szeretnénk és a lehető legjobb áron beszerezni termékeinket.

A Kimbino minden akciót megmutat

Kimbino App

A Kimbino összegyűjti Önnek az aktuális, kedvező ajánlatokat, így Önnek nem kell szórólapok tömkelegét magával cipelnie bevásárlásaihoz. A Kimbino.hu weboldalnak és a Kimbino alkalmazásnak köszönhetően mindig kéznél lehetnek a legütősebb akciók, melyeket akár telefonján, táblagépén, akár laptopján magával vihet. A Kimbino nemcsak azért nagyszerű asszisztens, mert megkönnyíti felhasználói dolgát, pénzt és időt spórolva, hanem mert törődik a környezetkíméléssel – papír alapú, nyomtatott szórólapokat nem használ, csakis online verziójú katalógusokat mutat be Önnek hétről hétre, elősegítve így a zöld gondolkodást. Legyen Ön is tudatos, legyen környezettudatos! Használja a Kimbinót!

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

BB krém
CC krém
Borotválkozás utáni balzsam
Mosogatógép tabletta
Nyalóka
Pattogatni való kukorica
Kozmetikai tükör
Egész kacsa
Gyors rizs
Növényi tejszín
Kókusz szirup
Citrompótló tabletta
Száraz nedves porszívó
Akciós okostelefon
Evőeszköz készlet
Bit készlet
Dugókulcs készlet
Vitamin c
Manikűr készlet
Szempilla sampon

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

Követés

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Logo PatikaPlus -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!