Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS
Logo PatikaPlus - Egyéb
3/5

PatikaPlus akciós újság 2024.05.01. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
PatikaPlus

Patikaplus akciós újság

PatikaPlus akció

3/5
Actual brochure

Aktuális híreket szeretne olvasni az egészségügyi ellátásról, állatorvosi információkat, esetleg részletes tájékoztatást kapni az allergiás eredetű kötőhártya-gyulladásról? Ezt mind megteheti a PatikaPlus online oldalon az Aktualitások gombra kattintva! Az Ön gyógyszerésze online tanácsadás, a PatikaPlus hírlevele és a PatikaPlus magazin is mind-mind segítik a naprakész információk megszerzését egészségünk érdekében. Ezen felül a PatikaPlus akciós újság minden héten nagyszerű akciókkal várja egészségtudatos vásárlóit! Az éppen aktuális PatikaPlus katalógus itt található. Legfrissebb PatikaPlus akció kezdete: 2024.05.01.

Az éppen aktuális PatikaPlus akció PatikaPlus Akciós újság többek között a gyógyszertárak vény nélküli gyógyszereivel, higiéniás felszerelésekkel és tartósítószer mentes felső légúti fertőzések megkönnyítésére alkalmazható termékekkel is várja vásárlóit egy héten keresztül: 05.01. - 05.31.

 

 

A PatikaPlus bemutatása

Shop

A PatikaPlus Kft. magyar tulajdonú, székhelye Székesfehérváron található. A Tesco és az Interspar hipermarketekben találhatjuk meg leginkább a PatikaPlus gyógyszertár hálózat üzleteit, ahol vényhez kötött és vény nélküli gyógyszereket, valamint egyéb gyógykészítményeket és étrend kiegészítő termékeket árusítanak. A PatikaPlus 2009-ben elnyerte a Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban díjat, melyben dobogós helyezést ért el az ügyfelekkel történő kapcsolattartásban, panaszkezelésben, tájékoztatásban, személyes és telefonos segítségnyújtásban, valamint az elektronikus ügyfélszolgálatban is remekelt. A cégcsoport kereskedelmi igazgatója Dr. Selyem Bernadett vette át a díjat. Ezeket az elismeréseket olyan felmérések előzték meg, amelyek arra összpontosítanak, hogy tárgyilagosan ítéljék meg a kiszolgálását. Ez az úgynevezett Benchmark Program, ami lényeges összegzés egy adott szolgáltatás színvonaláról és a vásárlók elégedettségéről. Több ízben anonim anyagot gyűjtenek, a kiszolgálással kapcsolatos kommunikációt és az adott termékekhez kapcsolódó elégedettséget mérik. Arra is kíváncsiak, hogy mennyire gyorsan kapták meg a vásárlók a kért cikkeket és mennyire érezték tájékozottnak a patikai dolgozókat. A felmérés egy része arról szól, hogy vajon kedvesen, udvariasan szolgálták-e ki a PatikaPlus gyógyszertárba betérő vásárlókat.

Országszerte 80 városban találkozhatunk PatikaPlus gyógyszertárakkal, például itt: Budapest, Sárvár, Kecskemét, Pécs, Kaposvár, Sopron, Veszprém, Szombathely, Szeged. 

Nyitvatartás: hétfőtől szombatig délelőtt 8.00 órától este 19.00 óráig, vasárnaponként zárva.

Egyéb hasonló termékpalettával rendelkező üzletek ajánlatait is megtalálja a Kimbino weboldalon, többek között a következő áruházakban: Pepco, Tchibo, eBizsu, Betly, Pingvin Patika, Office Depot, Alma Gyógyszertárak, AlphaZoo, Kulcs Patika és Gyöngy Patikák.

A PatikaPlus készlet

Assortment

A PatikaPlus gyógyszertárak készletei között vényre kapható és vény nélküli gyógyszereket, gyógyászati segédeszközöket, vitaminokat, ásványi anyagokat, baba-mama termékeket, dekorkozmetikumokat, szépségápolási termékeket, natúrkozmetikumokat, tesztcsíkokat és higiéniai termékeket árusítanak.

A PatikaPlus weboldala patikaplus.hu telis-tele van aktuális egészségügyi hírekkel, információkkal. Gyógyszerekhez kapcsolódó kérdéseikkel bátran fel lehet keresni a gyógyszerészeket a weboldalon található kapcsolattartó kitöltős lap segítségével. A Patikakeresőben információkat kaphatunk arról, hogy az adott városban hol helyezkednek el a patikák, mi az elérhetőségük, weboldaluk és pontos képet kaphatunk az egyes patikák nyitva tartásáról is.

Az aktuális Kimbino PatikaPlus Akciós újság nagyon hasznos amikor spórolni szeretnénk és a lehető legjobb áron beszerezni termékeinket.

A Kimbino minden akciót megmutat

Kimbino App

A Kimbino összegyűjti Önnek az aktuális, kedvező ajánlatokat, így Önnek nem kell szórólapok tömkelegét magával cipelnie bevásárlásaihoz. A Kimbino.hu weboldalnak és a Kimbino alkalmazásnak köszönhetően mindig kéznél lehetnek a legütősebb akciók, melyeket akár telefonján, táblagépén, akár laptopján magával vihet. A Kimbino nemcsak azért nagyszerű asszisztens, mert megkönnyíti felhasználói dolgát, pénzt és időt spórolva, hanem mert törődik a környezetkíméléssel – papír alapú, nyomtatott szórólapokat nem használ, csakis online verziójú katalógusokat mutat be Önnek hétről hétre, elősegítve így a zöld gondolkodást. Legyen Ön is tudatos, legyen környezettudatos! Használja a Kimbinót!

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Bor
Fokhagyma
Egér
Körömlakk
Sampon
Fényvédő
Vegán
Vérnyomásmérő
Sarokpuhító
Ginkgo biloba
Gomba
Fehérje
Gyógyszerek
Lóbalzsam

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS