Kimbino
Kimbino
Aktuális ajánlat itt Válassz várost
Logo Decathlon - Ruházat, cipők és sport
3/5

Decathlon akció 2023 (webshop + újság)

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Decathlon akciós újság

Decathlon akciók

3/5
Actual brochure

Magyarország egyik legnépszerűbb sportáruházának havi rendszerességgel megjelenő magazinját lapozgatva ön sem fog lemaradni a legjobb árakról. Lapozgassa online a Decathlon akciós újságot a Kimbino segítségével! A 03.01. dátumtól érvényes Decathlon - Szezonális ajánlat most egyszerűen elérhető itt

A Decathlon Magyarország áruházairól

Shop

A Decathlon egy francia érdekeltségű vállalat Ruházat, cipők és sport kategóriában, mely hazánk mellett  a világ számos országában jelen van. Üzleteik nagyobb kereskedelmi parkok közelében próbálnak elhelyezkedni, ahol több különféle üzlettípus is megtalálható. A Decathlon Magyarországon 2005 óta van jelen és folyamatosan terjeszkedik. Első üzletük Budaörsön nyílt, ma pedig már többek között az alábbi helyszíneken is vásárolhat: Budapest, Miskolc, Zalaegerszeg, Győr, Vértesszőlős és Budaörs.

A Decathlon “Sportolj ma!” programja keretében rengeteg rendezvénnyel várja a sport szerelmeseit. Ilyen például a Decathlon Fittaréna, a zenét és testmozgást egyesítő Fair Play nap, vagy a különböző sportágak terén tartott rendszeres edzések (pl: futás, cross training, tollas, jóga, kungfu vagy sanda.

A Decathlon közösség életében kiemelt szerepet játszik társadalmi szerepvállalás, így rengeteg nemes célt támogat a vállalat. Jelmondataik közé tartozik, hogy a sport öröme és jótékony hatása mindenki számára elérhető legyen, beleértve azokat is, akiknek a fizikai, mentális vagy anyagi helyzete megnehezíti ezt. E nemes cél érdekében több alapítványt és karitatív szervezetet is támogatnak, valamint saját kezdeményezésű megmozdulásaikkal is igyekeznek a sportolás egészségre és közérzetre gyakorolt hatásait népszerűsíteni.

Az áruház tevékenységeivel kapcsolatos bővebb információkért kérjük látogassa meg a decathlon.hu oldalt!

A Kimbino látogatói weboldalunk segítségével nyomtatott szórólpok nélkül, környezetbarát módon szerezik meg a bevásárláshoz szükséges összes információt hónapról hónapra. Ne maradjon le ön sem! Egyéb megtekinthető kedvezményes katalógusok: Takko, Deichmann, Hervis Sports, Intersport, CCC, C&A, Kik, Bonprix, Dickies és Ulla Popken

A Decathlon áruválasztéka

Assortment

Az áruház 65 sporthoz árusít divatos és praktikus öltözetet, valamint eszközöket. Kiemelt a Decathlon cipő kínálata, valamint üzleteikben elérhetőek a sportos életmódhoz szükséges egyéb fontos kellékek is, többek között: táplálékkiegészítők, vitaminok, sportitalok, energiaszeletek, regenerációs- és izülettartó eszközök vagy akár talpbetétek és napszemüvegek is. A Kimbino segítségével mindig naprakész lehet a Decathlon akciókról. A legújabb Decathlon akciós újság megtekinthető itt.

Az áruház kényelmi szolgáltatásai közé tartozik a webshop, a 365 napos árucsere, a kedvező áruhitel, a műhely, ahol sporteszközök javítását és karbantartását végzik az áruház szakemberei, a síkölcsönző, a Feldobox-szal közös élményprogram, valamint a Decathlon online technikai asszisztense is. Utóbbi szolgáltatás az áruházban megvásárolható fitnesz gépek teljeskörű karbantartási és hibaelhárítási útmutatója, ahol kérdezz-felelek formátumban találhat választ minden felmerülő technikai kérdésére, valamint részletes leírást talál a gépek paramétereiről és a javasolt felhasználási módokról.

A Kimbino csapata is kiemelkedően fontosnak tartja az egészséges és sportos életmódot, így nem hagyhattuk ki, hogy a Decathlon - Szezonális ajánlat is bekerüljön elektronikus akciós újság gyűjteményünkbe. Vásároljon velünk!

A KIMBINO

Kimbino App

A Kimbino internetes oldala (Kimbino.hu) és mobiltelefonos applikációja (Kimbino) segít abban, hogy bárhol is jár, bármikor is szeretne tájékozódni a különféle üzletek akcióiról, mindig rendelkezésére álljon az összes akciós újság akár okostelefonján, akár laptopján, tabletjén vagy számítógépén.

A Kimbino azonban ezen felül a környezetvédelemhez, így bolygónk megóvásához is hozzájárul, hiszen míg az egy-két hét elteltével kidobásra kerülő reklámújságok rengeteg papír felhasználásával készülnek, addig a Kimbino papírmentes módon, fák kivágása nélkül teszi lehetővé, hogy a vásárlók értesülhessenek az őket érdeklő akciókról.

Ha a Kimbino gyors és könnyen kezelhető alkalmazását használja, és a mi szolgáltatásunk révén tekinti át az akciós szórólapok sokaságát, azzal nem pusztán idejét és pénztárcáját kíméli, hanem egyre nagyobb terhelést elszenvedő lakóhelyünkkel, a Földdel is jót tesz.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

Követés

A bolthoz

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Logo Decathlon -
Logo Decathlon -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!