KimbinoKimbino
Kimbino
Aktuális ajánlat itt Válassz várost
Logo Takko - Ruházat, cipők és sport
3/5

Takko akciós újság következő héttől -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
HIRDETÉS

TAKKO akciós újság

Takko katalógus

3/5
Actual brochure

A Takko akciós újság minden héten lehengerlő akciókkal várja vásárlóit! Az éppen aktuális Takko katalógus itt található. A legújabb Takko akció kezdete: következő héttől

Az aktuális Takko akció Takko újság női, férfi, nagy méretű, lány és fiú ruházati kollekciókkal várja vásárlóit hetente friss ajánlatokkal kiegészülve: 11.28. - 12.04.

 

 

A Takko Bemutatása

Shop

A Takko Fashion-t a Hettlage Group alapította 1982-ben. Mottója, hogy az egész családnak nyújtson öltözködési lehetőséget, kicsinek, nagynak egyaránt, mégpedig kiváló áron! 1900 üzlete van 17 országban. Jelen van az Instagramon, Facebook oldalon, ahol igen magas követőbázissal rendelkezik. A Takko Fashion rendkívül ügyfélorientált: közvetlen elérhetőséget biztosítanak vásárlóiknak, legyen szó bármely online felületről a webshopon keresztül a szociális médiáig. Ezt az ideológiát intelligens diszkontőrnek nevezik és ez meghatározza az egész áruház arculatát. Meg akarják ismerni a vásárlóközönséget és fontos számukra a visszacsatolás, a vásárlók véleménye. Ezzel az úgynevezett Omni-Channel koncepcióval tartják fenn az ügyfelekkel az információáramlást. Ugyanígy bánnak az alkalmazottakkal is, tulajdonképpen úgy, mint egy nagy családdal.

A Takko Fashion trendi stílusok és klasszikus alapok kombinációjára hajaz a dizájnnal és a formatervezéssel. Nagyon fontos a dekorációk, a minták megújulása és az irányzatok követése a kollekciók kialakításakor.

Igen jelentős a Takko Fashion megfogalmazása a környezetvédelem terén is, mert felelősségének érzi, hogy a fenntarthatóság elvét kövessék a munkafolyamatok során, ugyanúgy, mint a Kimbino, amely online mutatja be az akciós újságokat, elutasítja a tömeges nyomtatás ideáját. Ezen kívül a Takko Fashion szigorúan kerüli az állatokon való tesztelést és nem alkalmaz állati prémeket sem.

Mostanra országszerte megtalálható a márka, sorra nyitotta meg üzleteit: Budapest, Győr, Debrecen, Pécs, Szombathely és Szeged.

Nyitvatartásuk: hétfőtől szombatig délelőtt 10.00 órától este 21.00 óráig, vasárnaponként délelőtt 10.00 órától este 18.00 óráig.

Kifejezetten a jó ár-érték arányban megvásárolható árukat forgalmaz a Takko áruházlánc és weboldala takko.com.

Nem találja, amit keresett? Böngésszen további remek ajánlatok között a hasonló kategóriájú üzletek reklámújságaiban: Bonprix, C&A, CCC, Decathlon, Deichmann, Dickies, F&F, H&M, Hervis Sports és Intersport.

Takko Választék

Assortment

Jó hír a nagyobb méretekkel rendelkező hölgyek számára, hogy különösen széleskörű választékot kínál nagyobb méretet viselő, 40-42-es vagy azt meghaladó hölgyeknek: felsők, topok, blúzok, pulóverek, kötött kardigánok, farmerek, nadrágok, kabátok, szoknyák és ruhák, valamint kiegészítők között válogathatunk. Női fehérnemű, mellények, strand divat, alapdarabok, zoknik és harisnyák is vannak a palettán, csak párat megemlítve a készletből. Férfiaknak felsők, nadrágok, gyerekeknek 98-128-as méretig és 134-176-ig mindennemű alsó- és felsőruházat. 

A javasolt Kimbino Takko újság a nyomtatott sajtó helyetti luxus, hiszen kézhez kapjuk online az összes heti akciót egy helyen, legyen szó bármilyen termékről, amit meg szeretnénk vásárolni.

A Kimbino

Kimbino App

A Kimbino alkalmazás vagy Kimbino.hu online azonnali segítség, hogy kívánt termékeinkhez a lehető legjutányosabb áron jussunk hozzá.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

Követés

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Logo Takko -
Logo Takko -