Aktuális szórólap - Takko szórólap megtekintése, amely érvényes a következő dátumtól: 2019.06.13.
Aktuális szórólap - Takko szórólap megtekintése, amely érvényes a következő dátumtól: 2019.05.02.
Aktuális szórólap - Takko szórólap megtekintése, amely érvényes a következő dátumtól: 2019.04.18.
Takko a vásárlók értékelései alapján az egyik leghíresebb üzletlánc a magyar vásárlók körében. Vezető üzletlánccá nőtte ki magát Magyarországon. Kiváló minőségű termékek széles választéka - ez jellemzi Takko üzleteit. Itt megtalál mindent amiért jött. Vessen egy pillantást az alábbi üzletek ajánlataira Bibloo, Bonprix, C&A, CCC, Decathlon, Deichmann, Dickies, F&F, H&M, Hervis Sports. Talán ugyanazon terméket megtalála kedvezőbb áron.

Takko üzletei megtalálhatóak Magyarország városaiban. Hogy pontosan hol? Például: Budapest, Debrecen, Győr, Miskolc, Pécs, Sopron. Olyan tartalmat keresett, amelyet nem talált meg weblapunkon? Próbálja meg az üzletláncok hivatalos weboldalán: www.takko.com

Vásárolni készül? Mostantól nem kell magával vinnie az újságot, hogy nyomon tudja követni Takko legújabb akcióit.Egyszerűen megtekintheti őket online is a Kimbino oldalán.Praktikus megoldás. A nyomtatott szórólapok zavaróak, ráadásul szennyezik környezetünket. Örömmel látjuk, hogy Takko ajánlatait online böngészi.