Kimbino
Kimbino

PENNY akciós újság új lapozható 2024.06.27. >> Akciós termékek

HIRDETÉS
PENNY
HIRDETÉS

PENNY akciós újság

Penny akciós újság 2024.06.27.-tól

4/5
Actual brochure

A PENNY akciós újságjába minden héten érdemes belelapozni a benne sorakozó előnyös termékajánlatok okán. A PENNY újság legfrissebb száma, és a lapjain szereplő megannyi akció megtalálható online felületünkön itt. Az akciós újság más üzletláncokéhoz hasonlóan csütörtöki naptól a következő hét szerdájáig érvényes - a jelenlegi kiadvány ettől a dátumtól aktuális: 2024.06.27.

Amennyiben kíváncsi az éppen esedékes Penny Market akciós ajánlatokra, akkor a PENNY akciós újság átböngészésére nincs egyszerűbb mód, mint amit mi nyújtunk önnek. A mai rohanó életmód mellett legpraktikusabban okostelefonon vagy tableten tud informálódni, amihez nálunk mindent megtalál, hiszen itt a PENNY akciók mellett számtalan más bolthálózat aktuálisan érvényes reklámújságjai is az ön rendelkezésre állnak.

 

 

 

PENNY MARKET ÜZLETEK

Shop

A PENNY a német Rewe-csoporthoz tartozik. Ez a vállalatcsoport 20 európai országban nagyjából tizenötezer üzlettel rendelkezik, és 300 ezernél is több alkalmazottja van. A PENNY a szomszédos Ausztriában és Romániában, továbbá Csehországban, Németországban és Olaszországban ugyancsak jelentős üzletszámmal képviselteti magát.

A PENNY 1996-ban jelent meg a magyar kiskereskedelmi piacon - ekkor nyitotta meg első üzletét Szentesen. Az akkor jelen lévő közvetlen konkurensek közül ma már egyik sem létezik Magyarországon. A cég a Hipermarketek kategóriába sorolható, ahol rajta kívül olyan üzletláncok is megtalálhatóak, mint: Aldi, CBA, COOP, Lidl, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily.

Más hasonló élelmiszerbolt-hálózatokhoz képest erőteljesebben vidékorientált, Budapesten aránylag kisebb mértékben van jelen. Üzleteinek száma mára bőven 200 fölé nőtt, és ezek szerte az országban kedvező árakkal és vonzó választékkal várják a vevőket, így többek közt e városok lakóit: Budapest, Cegléd, Tiszakécske, Gyula, Békéscsaba és Edelény.

A cég székhelye a Pest megyei Alsónémediben található, logisztikai központot ezen felül további két városban (Karcagon és Veszprémben) is létesített. Foglalkoztatottainak száma meghaladja a négyezer főt.

A PENNY weboldala a penny.hu címen érhető el.

PENNY MARKET VÁLASZTÉK

Assortment

A PENNY - melynek szlogenje: Egyszerűen okosabb - nagy népszerűségnek örvend a hazai vásárlóközönség körében, és alacsony árakon kínált termékei a diszkontáruház-lánc országos lefedettségének köszönhetően jóformán bárki számára elérhető közelségben lelhetőek fel.

Megközelítőleg 2000 termék képezi az állandó kínálatot - ehhez adódnak hozzá a szezonális (többnyire nem-élelmiszerjellegű) termékek. Néhány éve került bevezetésre a helyben sütött friss pékáru, és az igényeket tükrözve laktózmentes tejtermékek szintén bekerültek a választékba.

Mivel a PENNY hard diszkont üzletláncként működik, a termékkínálat egyes kategóriákban szűkebb, és gyakran sajátmárkás termékeket takar, amelyek azonban kiváló ár-érték arányuk miatt jó alternatívát nyújtanak a márkás termékek mellett. E saját márkák között találjuk például a Drinky üdítőitalokat és a Purissima gyümölcsleveket, a Sissy tejtermékeket, a Karát és Dárdás húskészítményeket, a Rios jégkrémeket, a Gran Mare haltermékeket vagy a San Fabio olasz jellegű élelmiszertermékeket. A felsoroltakon túl a Penny-nek további többtucat saját márkája van különféle termékcsoportokban, kutyaeledeltől a háztartási tisztítószerekig, intim termékektől az ételízesítőkig.

Az aktuális PENNY akciós újság általában 16 oldalon ismerteti az éppen akció keretében megvásárolható valamennyi terméket.

A KIMBINO

Kimbino App

A Kimbino internetes oldala (Kimbino.hu) és mobiltelefonos applikációja (Kimbino) segít abban, hogy bárhol is jár, bármikor is szeretne tájékozódni a különféle üzletek akcióiról, mindig rendelkezésére álljon az összes akciós újság akár okostelefonján, akár laptopján, tabletjén vagy számítógépén.

A Kimbino azonban ezen felül a környezetvédelemhez, így bolygónk megóvásához is hozzájárul, hiszen míg az egy-két hét elteltével kidobásra kerülő reklámújságok rengeteg papír felhasználásával készülnek, addig a Kimbino papírmentes módon, fák kivágása nélkül teszi lehetővé, hogy a vásárlók értesülhessenek az őket érdeklő akciókról.

Ha a Kimbino gyors és könnyen kezelhető alkalmazását használja, és a mi szolgáltatásunk révén tekinti át az akciós szórólapok sokaságát, azzal nem pusztán idejét és pénztárcáját kíméli, hanem egyre nagyobb terhelést elszenvedő lakóhelyünkkel, a Földdel is jót tesz.

HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS