Kimbino
Kimbino
Aktuális ajánlat itt Válassz várost
Logo CBA - Hipermarketek
3/5

CBA akciós újság 2023.09.05.-tól lapozható - aktuális online katalógus

HIRDETÉS
HIRDETÉS

CBA akciós újság

CBA akciós újság

3/5
Actual brochure

Ismét jelentkezünk az egyik legkedveltebb magyar üzletlánc – a CBA akciós újságával. „A mindennapok megoldása: CBA” szlogenhez híven a rendszeresen új, kedvező ajánlatokat kínáló üzletekben szinte minden megtalálható, ami a háztartásban és a mindennapi életünkben szükséges. A legfrissebb kedvezményeket a következő időszakra itt a 09.05. - 09.30. vonatkozó katalógusban tekintheti meg. A kiadvány neve: CBA Akciós újság.

AZ ÜZLETLÁNCRÓL RÖVIDEN

Shop

A CBA megalakulásától kezdve kizárólag magyar tulajdonosi körrel rendelkezik, melyre méltón lehetnek az alapítók büszkék. A kezdet kezdetén nem sejtették, mekkora sikere lesz közös kezdeményezésüknek.
1992-ben tíz magyar magánkereskedő - szoros összefogásban és együttműködésben - megvásárolt 17 élelmiszerüzletet, lehetővé téve így egy üzletlánc kialakulását.
Látva a piacon termő lehetőségeket, egyre több partner csatlakozott az üzletlánchoz, ami óriási mértékben segítette elő annak fejlődését, üzleteinek sokszorozódását. A 2000-es évek elején felvették a kapcsolatot a német EDEKA-val és több horvát partnerüzlettel is. Ezzel kezdetét vette a CBA külföldön történő terjeszkedése, nemzetközi hírnévszerzése.

Lassan tíz éve tartja szem előtt a CBA a magyar gazdák és termelők támogatását. A CBA Gazdavonal célja a segítségen kívül az, hogy vásárlói friss, ízes, ellenőrzött hazai termékekhez jussanak kedvező áron.

Az áruház mára az egyik legjelentősebb magyar kiskereskedelmi üzletláncok egyike lett, üzletszáma meghaladja a háromezret, a többi között az alábbi településeken: Aldi, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily. Folyamatos megújulásának köszönhetően rengeteg visszatérő és új vásárlóra tesz szert. 

A CBA létrehozta saját felnőttképzési központját, ahol OKJ-s képzéseket hirdetnek az élelmiszer-kereskedelem területein (pl. hentes, pék), illetve a BGE-vel karöltve duális képzést indított kereskedelem és marketing alapszakon. Ez a kezdeményezés lehetővé teszi a frissen végzett diákok elhelyezkedését azon kívül, hogy gyakorlati tapasztalatokat is nyújt nekik.

További információért a CBA üzletláncról, kérjük, látogasson el az áruház weboldalára: cba.hu

A CBA KÍNÁLATA

Assortment

Az áruház a hagyományos élelmiszerek, kedvező árú, jó minőségű háztartási- és vegyiáru széles palettájával rendelkezik. Helyben sütött péksütemények, bizonyos üzletekben hideg és meleg étkeztetés, vinotéka könnyíti meg a mindennapos vásárlást, vagy akár a gyors étkezést.

A CBA fontosnak tartja, hogy a magas minőségű termékek mindenki számára elérhetőek legyenek, ezért folyamatos akciókkal, kedvezményekkel várja vásárlóit, melyekről első kézből értesülhet a CBA akciós újság megtekintésével. A legfrissebb kiadvány: CBA Akciós újság (érvényes: 2023.09.05.)

Nem kell tehát többé a kihordót várni a reklámújságért! Menjen biztosra: a Kimbino összegyűjti Önnek a legkedvezőbb ajánlatokat. Elektronikus katalógusai segítséget nyújtanak a tudatos vásárlásban és megtakarításban, megkönnyítve ezzel az Ön mindennapjait.

Nem találja a megfelelő terméket a CBA újságban? Tekintse meg más hipermarketek ajánlatait, például: Aldi, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily

A Kimbino

Kimbino App

A CBA a Kimbino weboldalán (Kimbino.hu), valamint az alkalmazáson belül (Kimbino) a Hipermarketek kategóriában található. A Kimbino segítségével mindig naprakészek lehetünk a hazai üzletek legfrissebb kedvezményeivel, ajánlataival, akciós újságjaival – mindezt környezettudatosan, a zöld gondolkodás jegyében: valamennyi szórólap és katalógus csak online verzióban érhető el. Ez a megoldás nem csak környezetbarát, hanem kényelmes is, hiszen okostelefonunk segítségével mindig mindenre könnyen rátalálhatunk.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Tej
Csokoládé
Túró
Mosogatógép kapszula
Kakaós tej
Instant kávé
Túró rudi
Laktózmentes tej
Folyékony szappan
Dolce gusto kapszula
Rögös túró
Növényi tej
Cirmi tej
Sovány túró
Cappuccino
Laktózmentes túró
Laktózmentes jégkrém
Laktózmentes főzőtejszín
Gomolya túró
Mosószerek

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

Követés

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Logo CBA -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!