Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS

CBA akciós újság 2024.07.11.-tól lapozható - aktuális online katalógus

HIRDETÉS
CBA

CBA akciós újság - lapozható katalógus

CBA akciós újság

3/5
Actual brochure

Ismét jelentkezünk az egyik legkedveltebb magyar üzletlánc – a CBA akciós újságával. „A mindennapok megoldása: CBA” szlogenhez híven a rendszeresen új, kedvező ajánlatokat kínáló üzletekben szinte minden megtalálható, ami a háztartásban és a mindennapi életünkben szükséges. A legfrissebb kedvezményeket a következő időszakra itt a 07.18. - 07.24. vonatkozó katalógusban tekintheti meg. A kiadvány neve: CBA Akciós újság.

AZ ÜZLETLÁNCRÓL RÖVIDEN

Shop

A CBA megalakulásától kezdve kizárólag magyar tulajdonosi körrel rendelkezik, melyre méltón lehetnek az alapítók büszkék. A kezdet kezdetén nem sejtették, mekkora sikere lesz közös kezdeményezésüknek.
1992-ben tíz magyar magánkereskedő - szoros összefogásban és együttműködésben - megvásárolt 17 élelmiszerüzletet, lehetővé téve így egy üzletlánc kialakulását.
Látva a piacon termő lehetőségeket, egyre több partner csatlakozott az üzletlánchoz, ami óriási mértékben segítette elő annak fejlődését, üzleteinek sokszorozódását. A 2000-es évek elején felvették a kapcsolatot a német EDEKA-val és több horvát partnerüzlettel is. Ezzel kezdetét vette a CBA külföldön történő terjeszkedése, nemzetközi hírnévszerzése.

Lassan tíz éve tartja szem előtt a CBA a magyar gazdák és termelők támogatását. A CBA Gazdavonal célja a segítségen kívül az, hogy vásárlói friss, ízes, ellenőrzött hazai termékekhez jussanak kedvező áron.

Az áruház mára az egyik legjelentősebb magyar kiskereskedelmi üzletláncok egyike lett, üzletszáma meghaladja a háromezret, a többi között az alábbi településeken: Budapest, Szeged, Győr, Kaposvár, Keszthely és Pannonhalma. Folyamatos megújulásának köszönhetően rengeteg visszatérő és új vásárlóra tesz szert. 

A CBA létrehozta saját felnőttképzési központját, ahol OKJ-s képzéseket hirdetnek az élelmiszer-kereskedelem területein (pl. hentes, pék), illetve a BGE-vel karöltve duális képzést indított kereskedelem és marketing alapszakon. Ez a kezdeményezés lehetővé teszi a frissen végzett diákok elhelyezkedését azon kívül, hogy gyakorlati tapasztalatokat is nyújt nekik.

További információért a CBA üzletláncról, kérjük, látogasson el az áruház weboldalára: cba.hu

A CBA KÍNÁLATA

Assortment

Az áruház a hagyományos élelmiszerek, kedvező árú, jó minőségű háztartási- és vegyiáru széles palettájával rendelkezik. Helyben sütött péksütemények, bizonyos üzletekben hideg és meleg étkeztetés, vinotéka könnyíti meg a mindennapos vásárlást, vagy akár a gyors étkezést.

A CBA fontosnak tartja, hogy a magas minőségű termékek mindenki számára elérhetőek legyenek, ezért folyamatos akciókkal, kedvezményekkel várja vásárlóit, melyekről első kézből értesülhet a CBA akciós újság megtekintésével. A legfrissebb kiadvány: CBA Akciós újság (érvényes: 2024.07.11.)

Nem kell tehát többé a kihordót várni a reklámújságért! Menjen biztosra: a Kimbino összegyűjti Önnek a legkedvezőbb ajánlatokat. Elektronikus katalógusai segítséget nyújtanak a tudatos vásárlásban és megtakarításban, megkönnyítve ezzel az Ön mindennapjait.

Nem találja a megfelelő terméket a CBA újságban? Tekintse meg más hipermarketek ajánlatait, például: Aldi, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily

A Kimbino

Kimbino App

A CBA a Kimbino weboldalán (Kimbino.hu), valamint az alkalmazáson belül (Kimbino) a Hipermarketek kategóriában található. A Kimbino segítségével mindig naprakészek lehetünk a hazai üzletek legfrissebb kedvezményeivel, ajánlataival, akciós újságjaival – mindezt környezettudatosan, a zöld gondolkodás jegyében: valamennyi szórólap és katalógus csak online verzióban érhető el. Ez a megoldás nem csak környezetbarát, hanem kényelmes is, hiszen okostelefonunk segítségével mindig mindenre könnyen rátalálhatunk.

HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS