Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS
Logo Goods Market - Hipermarketek
3/5

Goods Market akciós újság - 2024.04.11. - új lapozható

Goods Market akciós újság - lapozható katalógus

Goods Market akciós újság

3/5
Actual brochure

A Goods Market akciós újság hetente bemutatja aktuális akcióit, legújabb kedvezményeit. A Goods Market Akciós újság katalógus nálunk is megtalálható itt. A legfrissebb Goods Market újság 04.18. - 04.27.-től egy hétig érvényes. Alkalmazásunk vagy weboldalunk látogatásával első kézből értesülhet a Goods Market és több száz üzlet legújabb akcióiról.

AZ ÜZLETLÁNCRÓL RÖVIDEN

Shop

A Goods Market franchise megalakulásától kezdve egy versenyképes árakat és bőséges választékot kínáló bolthálózat üzemeltetését tartja céljának. „Goods Market – az új százas” jelszavával utal arra, hogy az üzlet a százforintos boltok mintájára működik: kínálatában főleg az olcsó, jó minőségű termékek dominálnak. Magyarországon Somogy megyét, Tolna megyét és Baranya megyét leszámítva mindenhol van tagja az üzletláncnak, Veszprémben nyílt a legújabb bolt. Folyamatosan keresik a partnereket a hálózat bővítéséhez.

Az áruház a vevők igényeinek kielégítése mellett fontosnak tartja, hogy partnereinek biztosítsa a multik melletti versenyképes működést és biztos profittermelést. Partnerkapcsolataival ezt hivatott elősegíteni.

A kiskereskedelmi üzletek megtalálhatóak az alábbi településeken: Tatabánya, Tárnok, Veszprém, Dunabogdány, Székesfehérvár illetve webáruházi formában is elérhetőek.

A Goods Market hivatalos weboldala a del-100.hu hivatkozási címen érhető el.

A GOODS MARKET KÍNÁLATA

Assortment

A Goods Market vegyesipar jellegű kiskereskedelmi üzlethálózat, amolyan „minden egy helyen” bolt. Nagyjából 23 ezer féle terméket forgalmaznak, az eltűnt szatócsboltok által kiszolgált embereket kívánják ellátni. Édességek, kozmetikai cikkek, vegyi áru, háztartási termékek, papíráru, dekorkozmetika, bizsuk, konyha- és lakásfelszerelés, valamint ajándéktárgyak is megtalálhatóak polcain. Alkalmanként még vágott virág is kapható az üzletekben. A 100 forintos boltban minden 100 forintért lenne kapható? Erről meggyőződhetünk személyesen a boltban, de inkább maradjunk kényelmes fotelünkben otthon és telefonunkon böngésszük megújuló akciós ajánlataikat.

Az üzlet célja, hogy termékeinél a jó minőség és az alacsony ár egyszerre érvényesülhessenek. Akcióival, kedvezményes ajánlataival is ezt teremti meg, melyekről biztosan nem marad le, ha megtekinti a Goods Market újságot. A Goods Market Akciós újság legfrissebb kiadvány 2024.04.18. -től érvényes.

Spóroljon értékes perceket és forintokat a Kimbino segítségével. Alkalmazásunk és weboldalunk egyszerűen használható, gyors és költségmentes. Pár perc böngészés után Ön is naprakész lesz az legfrissebb ajánlatokkal és akciókkal. Hagyja, hogy megkönnyítsük Önnek a mindennapos vásárlást!

Nem találja a megfelelő terméket a Goods Market újságban? Tekintse meg más hipermarketek katalógusait (például Aldi, CBA, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Interspar, Tesco, Auchan és Metro), találjon nagyszerű akciókat és takarítson meg pénzt!

A Kimbino

Kimbino App

A Kimbino weboldala (Kimbino.hu) és applikációja (Kimbino) segít abban, hogy mindig a legjobb árak szerint tervezhessük bevásárlásainkat. Az oldal és az alkalmazás összegyűjti nekünk az aktuális akciós újságokat, kihagyhatatlan kedvezményeket és verhetetlen ajánlatokat.

A Goods Market az alkalmazáson belül itt található: Hipermarketek.

Manapság központi kérdés a zöld gondolkodás. Környezetünk óvása, Földünk iránti szeretet a Kimbino egyik filozófiája – ebben segítenek a kizárólag online verzióban, papír felhasználása és pazarlása nélkül megjelenő akciós kiadványok, így felhasználói közvetlenül, egyszerűen segítenek bolygónk védelmében, anélkül, hogy észrevennék ezt a folyamatot.

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Tej
Tojás
Kávé
Csokoládé
Tea
Vodka
Saláta
Szósz
Cukor
Tenger gyümölcsei
Citrom
Szőlő
Chips
Ásványvíz
Müzliszelet
Száraztészta
Nápolyi
Kávékapszula
Müzli
Gyümölcsital

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS
Keresés
Kimbino
Logo Goods Market -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!