Kimbino
Kimbino

Euronics akciós újság lapozható 2024.05.20. - aktuális akció Június 2024

HIRDETÉS
Euronics
HIRDETÉS

Euronics akciós újság

Euronics akciós újság

3.5/5
Actual brochure

Óriási leárazásokkal várja a kedves vásárlókat az egyik legkedveltebb elektronikai szaküzlet, az Euronics. A folyamatosan frissülő kedvezményeket a legfrissebb Euronics katalógusban (Euronics Akciós újság), amely érvényes 05.20. - 07.17., megtekintheti itt.

 

 

 

Az üzletláncról röviden

Shop

Az Euronics International Ltd.-t 1990-ben alapította öt nemzetközi, Németországból, Spanyolországból, Olaszországból, Belgiumból és Hollandiából származó csoport. A holland székhelyű vállalat célja a versenyképesség megtartása a globalizáció következményeként létrejövő strukturális változások mellett. A szaktudás, képzett munkavállalók és személyes ügyfélszolgálat segítségével már a kezdetektől fogva az elektronikai kereskedelem élében jártak. Immár 29 országban találhatók Euronics szaküzletek.

Magyarországon 2001 óta vásárolhatunk Euronics üzletben. Mai ismert formája azonban egy „összeolvadás” eredménye: 1989-ben magyar magánszemélyek alapították a veszprémi székhelyű Vöröskő Kft.-t, melynek alaptevékenysége műszaki cikkekkel való kiskereskedés és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásnyújtás volt. A cég 2001-ben csatlakozott az Euronics nemzetközi beszerzési társuláshoz, azonban ezt követően is magyar tulajdonban maradt. Céljuk a folyamatos innováció az árubemutatás és képzés területén is: nagy hangsúlyt fektetnek szakembereik és szakképesített eladóik folyamatos képzésére, maximális segítséget nyújtva így vásárlóiknak. 

Hazánkban jelenleg 69 üzletet látogathatnak a kedves vásárlók többek között az alábbi településeken: Budapest, Békéscsaba, Zalaegerszeg, Tatabánya, Szigetvár és Siófok.

Az Euronics szórólap a Kimbino weboldalán Kimbino.hu és applikációjában Kimbino is megtalálható Elektronika kategória alatt. E kategóriában azonban rajtuk kívül számos egyéb üzletlánc is verseng a vásárlók kegyeiért (Media Markt, Extreme digital, Best Byte, eMAG és Biri Elektro).

Az Euronics kínálata

Assortment

A négyszeres Superbrands-díjazott Euronics célja a vásárlók igényeinek százszázalékos kielégítése. Széles termékkínálata, dolgozóinak szaktudása is ezt hivatott elősegíteni.
„Gépek sok szeretettel” mottója igazolja, mennyire vásárlócentrikus a cég üzletpolitikája. Legyen szó háztartási nagy- és kisgépekről, televízióról, szépségápolásról, szórakoztatásról, számítástechnikáról vagy játékokról, az Euronicsban biztos, hogy mindenki megtalálja a neki legjobban tetsző műszaki árucikket. Versenyképes áraival elérhetővé teszi a legnevesebb márkákat is. 

2008 óta teszik lehetővé az online vásárlást webshopjukon. Házhozszállítás esetén biztosítják a termék átadásakor keletkezett hulladék, valamint nagygépek esetében a használt termék elszállítását. Keresse fel az Euronics webáruházat bizalommal.

A Kimbino

Kimbino App

Az online szórólapok kényelmesek és népszerűek, hiszen elég egy-egy kattintás, és máris elérhetővé válnak az aktuális kedvezmények. Miért tartaná magánál a nyomtatott szórólapok tömkelegét, mikor a Kimbino.hu segítségével egyszerűen a zsebében hordhatja azokat? Az online böngészés ráadásul környezetbarátabb is – a Kimbino törődik a környezettel, nem gyárt felesleges, ideig-óráig hasznos papír alapú szórólapokat. Támogassa Ön is a zöld gondolkodást, használja a Kimbinót!

Értesüljön első kézből a legjobb ajánlatokról. Az Euronics újság legújabb kiadványa, a Euronics Akciós újság érvényes 2024.05.20.-től. 

Vásároljon tudatosabban! A Kimbino tudja, hol találhatóak a legütősebb kedvezmények, amiket nem szabad kihagyni. Értesüljön a legfrissebb akciókról pár gombnyomással, kedvezzen idejének és pénztárcájának is!

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Audio
Kávéfőző
TV
Soundbar
Mélynyomó
Szódagép
Tejhabosító
Popcorn készítő
Smart tv
Samsung
Automata kávéfőző
Kontaktgrill

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

További üzletek Elektronika