KimbinoKimbino
Kimbino
Aktuális ajánlat itt Válassz várost
Logo Euronics - Elektronika
3.5/5

Euronics BLACK FRIDAY 2022 | akciós újság online

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Euronics akciós újság

Euronics akciós újság

3.5/5
Actual brochure

Óriási leárazásokkal várja a kedves vásárlókat az egyik legkedveltebb elektronikai szaküzlet, az Euronics. A folyamatosan frissülő kedvezményeket a legfrissebb Euronics katalógusban (Euronics - Akciós újság), amely érvényes 10.28. - 12.04., megtekintheti itt.

 

 

 

Az üzletláncról röviden

Shop

Az Euronics International Ltd.-t 1990-ben alapította öt nemzetközi, Németországból, Spanyolországból, Olaszországból, Belgiumból és Hollandiából származó csoport. A holland székhelyű vállalat célja a versenyképesség megtartása a globalizáció következményeként létrejövő strukturális változások mellett. A szaktudás, képzett munkavállalók és személyes ügyfélszolgálat segítségével már a kezdetektől fogva az elektronikai kereskedelem élében jártak. Immár 29 országban találhatók Euronics szaküzletek.

Magyarországon 2001 óta vásárolhatunk Euronics üzletben. Mai ismert formája azonban egy „összeolvadás” eredménye: 1989-ben magyar magánszemélyek alapították a veszprémi székhelyű Vöröskő Kft.-t, melynek alaptevékenysége műszaki cikkekkel való kiskereskedés és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásnyújtás volt. A cég 2001-ben csatlakozott az Euronics nemzetközi beszerzési társuláshoz, azonban ezt követően is magyar tulajdonban maradt. Céljuk a folyamatos innováció az árubemutatás és képzés területén is: nagy hangsúlyt fektetnek szakembereik és szakképesített eladóik folyamatos képzésére, maximális segítséget nyújtva így vásárlóiknak. 

Hazánkban jelenleg 69 üzletet látogathatnak a kedves vásárlók többek között az alábbi településeken: Budapest, Békéscsaba, Zalaegerszeg, Tatabánya, Szigetvár és Székesfehérvár.

Az Euronics szórólap a Kimbino weboldalán Kimbino.hu és applikációjában Kimbino is megtalálható Elektronika kategória alatt. E kategóriában azonban rajtuk kívül számos egyéb üzletlánc is verseng a vásárlók kegyeiért (Best Byte, Biri Elektro, eMAG, Extreme digital, MALL.HU és Media Markt).

Az Euronics kínálata

Assortment

A négyszeres Superbrands-díjazott Euronics célja a vásárlók igényeinek százszázalékos kielégítése. Széles termékkínálata, dolgozóinak szaktudása is ezt hivatott elősegíteni.
„Gépek sok szeretettel” mottója igazolja, mennyire vásárlócentrikus a cég üzletpolitikája. Legyen szó háztartási nagy- és kisgépekről, televízióról, szépségápolásról, szórakoztatásról, számítástechnikáról vagy játékokról, az Euronicsban biztos, hogy mindenki megtalálja a neki legjobban tetsző műszaki árucikket. Versenyképes áraival elérhetővé teszi a legnevesebb márkákat is. 

2008 óta teszik lehetővé az online vásárlást webshopjukon. Házhozszállítás esetén biztosítják a termék átadásakor keletkezett hulladék, valamint nagygépek esetében a használt termék elszállítását. Keresse fel az Euronics webáruházat bizalommal.

A Kimbino

Kimbino App

Az online szórólapok kényelmesek és népszerűek, hiszen elég egy-egy kattintás, és máris elérhetővé válnak az aktuális kedvezmények. Miért tartaná magánál a nyomtatott szórólapok tömkelegét, mikor a Kimbino.hu segítségével egyszerűen a zsebében hordhatja azokat? Az online böngészés ráadásul környezetbarátabb is – a Kimbino törődik a környezettel, nem gyárt felesleges, ideig-óráig hasznos papír alapú szórólapokat. Támogassa Ön is a zöld gondolkodást, használja a Kimbinót!

Értesüljön első kézből a legjobb ajánlatokról. Az Euronics újság legújabb kiadványa, a Euronics - Akciós újság érvényes 2022.10.28.-től. 

Vásároljon tudatosabban! A Kimbino tudja, hol találhatóak a legütősebb kedvezmények, amiket nem szabad kihagyni. Értesüljön a legfrissebb akciókról pár gombnyomással, kedvezzen idejének és pénztárcájának is!

Akciós újság Euronics BLACK FRIDAY 2022

Ha itt a Black Friday, az Euronics is szívmelengető leárazásokkal várja a vevőket! Ez a bizonyos novemberi nap (sőt az ezt magába foglaló hét) kiemelt fontosságú minden vásárló számára, hiszen ilyenkor foghatja ki azokat a kedveményeket, amelyeknek köszönhetően jóval több marad a zsebében a vásárlást követően, mint szokásos esetben. Széles választékkal várja önt Black Friday idején éppúgy, mint az év bármely szakában az Euronics: mosógép vagy táblagép, kávéfőző vagy powerbank - a teljes kínálat ekkora helyen persze felsorolhatatlan. Az Euronics aktuális akciós újságja mindig megtalálható nálunk. A jelenleg, vagyis 10.28. - 12.04. között érvényes szám: Euronics - Akciós újság. A Black Friday akciók azonban nem csupán az Euronics üzleteiben várják önt, és az Elektronika kategória mellett szinte minden más termékkörben is számíthat rájuk. Ez az ajándékok beszerzését szintén megkönnyíti. Könnyebben átlátja majd a különleges spórolási lehetőségek teljes tárházát, ha Black Friday ajánlatokat egybegyűjtő, kifejezetten a Fekete Pénteknek szentelt oldalunkra is ellátogat.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

További üzletek Elektronika

Követés

A bolthoz

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Logo Euronics -
Logo Euronics -