Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS

Deichmann akciós újság - katalógus > szórólap Július 2024

HIRDETÉS
Deichmann

Deichmann akciós újság 2024

Deichmann akciók

3/5
Actual brochure

Négyzetalapú zöld háttérben fehér D betű. Melyik márka lehet ez? A Deichmann, igen. Szüksége van egy alkalmi cipőre vagy egy sportcipőre? Más is kapható náluk, például táskák, ruházat, cipőápolási eszközök. A szombattól 05.25. időszakra érvényes legújabb akciós újságjukat itt tekintheti meg, számíthat kedvező áraikra.

 

 

Az üzlethálózat története

Shop

Még az első világháború előtti évre nyúlik vissza a Deichmann-történet kezdete. A Ruhr vidéki Essenben cipőkészítő műhelyt létesített Heinrich Deichmann, egy évszázaddal később már közel négyezer üzlethelyiséggel rendelkező mamutvállalattá lett a cég. Nemzetközi a beszerzés és az értékesítés is, negyven országból szerzik be az árut, üzletei pedig közel harminc országban vannak, az Egyesült Államokat és Oroszországot is beleértve. A fenntarthatóságot a Kimbinóval egyetemben fontosnak tartják, javarészt vasúton és vízi úton szállíttatják termékeiket. Jó minőségű cipőket értékesítenek, hogy ne kelljen havonta, évente új cipőre cserélni a már megvett árut. Hitelektől és részvényesektől mentes a cég, családi vállalkozásként működik, erre hivatkozva állítják, hogy versenyképes fizetést és vonzó szociális juttatásokat kínálnak alkalmazottjaiknak. Az biztos, hogy a Föld bolygó egy nagy egységet alkot és emberek, vállalatok is az egység részét képezik. Bánjunk hát jól egymással!

Nagyon kevés olyan ember lehet Magyarországon, aki még nem járt Deichmann üzletben. Hiszen majd’ minden városban található üzlet. A Budapest, Győr, Érd, Székesfehérvár, Debrecen és Pécs link alatt látható, merre található üzletük, csak néhányat megemlítünk: Ajka, Tata, Salgótarján, Esztergom. Amennyiben nem szeretnénk, nem tudunk befáradni tágas eladótereikbe, online üzletükben bármikor megtekinthetjük kínálatukat. 9.900 Ft feletti rendelés esetén elengedik a szállítási költséget, négy-öt munkanap alatt elszállítják címünkre. Természetesen a 14 napos elállási idő mindennemű online rendelés esetén érvényes. Ügyfélszolgálatuk ingyen hívható hétfő-péntek 08:00-17:00 közt: +3680 840 840.

Nem találja, amit keresett? Böngésszen további remek ajánlatok között a hasonló kategóriájú üzletek reklámújságaiban: Takko, Hervis Sports, Intersport, CCC, C&A, Kik, Bonprix, Ulla Popken, F&F és SPORTSDIRECT.

A Deichmann kínálata

Assortment

Cipő és más semmi, gondolhatnánk, ha nem tudnánk, mi minden mást kapni a Deichmannál. Mint a legtöbb cipőüzlet, ők is férfi, női, gyermek és sport kategóriákra osztják kínálatukat. Van futócipő, sporttáska, sportöltözet, ápolószer, körömcipő, gumicsizma és sok egyéb. A legjobb, ha megnézzük az aktuális Deichmann akciós újságot a Kimbinón, vagy ellátogatunk weblapjukra, deichmann.com.

Jól hangzik, hogy tartós cipőket forgalmaznak. Ön kipróbálta már a Deichmann egyik cipőjét? Jól állta a próbát? Ha kevesebb cipőre van szükség, mert időtállóbbak, a tömeggyártás is kevésbé lesz szükséges. Vagy mégsem?

Ne maradjon le a legjobb kedvezményekről! Keresse a Deichmann akciós újságot a Kimbinón! A Deichmann Akciós újság érvényes: 2024.05.25.-től.

A Kimbino

Kimbino App

Talán azért választották a zöldet a logó hátterének, mert fontosnak tartják a környezetvédelmet. A zöld pedig a természet színe. A Kimbinónak is fontos a környezet, ezért csak digitális formában népszerűsíti az akciós újságokat. Nem szükséges minden üzlet saját online felületét felkeresni, ha kíváncsiak vagyunk aktuális leértékelésekre, pár kattintással egyszerűen eljutunk a Kimbino vagy a Kimbino.hu a keresett üzletbe, legyen az akár élelmiszer, ruházati vagy másfajta üzlet.

HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS