Kimbino
Kimbino

Crystal nails katalógus 2024.06.01.

HIRDETÉS
Crystal Nails
HIRDETÉS

Crystal Nails akciós újság

Crystal Nails katalógus

3/5
Actual brochure

Körömrajongók, figyelem! Megjelent a legfrissebb Crystal Nails katalógus legjobb ajánlataival és kedvezményeivel! A Crystal Nails Akciós újság tartalmazza a Crystal Nails aktuális, kihagyhatatlan akcióit, melyeket meg is tekinthet itt.

A katalógusban szereplő kedvezmények érvényesek a 06.17. - 06.30. időszak alatt.

 

 

A vállalkozásról röviden

Shop

Egy magyar építészmérnök, Jákob Zoltán, a 2000-es évek elején mert egy nagyot álmodni. A kiválóan edukált, remek szépérzékkel rendelkező fiatalember, miután a mérnöki kar mellett a kéz- és lábápoló, majd műkörömépítő szakképesítést is elvégezte, kis csapatával együtt megalapította műköröm-alapanyagok gyártására és forgalmazására specializálódott vállalkozását, a Crystal Nailst, mely mára valóságos világmárkává nőtte ki magát. Az áruházlánc ma már 32 országban áll a körömépítő mesterek és rajongók rendelkezésére, többek között Olaszországban, az Egyesült Államokban, Finnországban, Németországban, Svédországban vagy akár Norvégiában.

A Crystal Nails csapata, mondhatni, ahol felbukkan, ott biztos, hogy sikert arat. Az elmúlt években 3 világbajnoki első helyezést, 24 körömolimpiai arany minősítést, és több mint 200 győzelmet aratott a különböző körömépítési versenyeken.

Nem is csoda, hiszen a vállalkozás működési elve rendkívül szigorú és fontos elveken alapszik – jelmondatai a kreatív figyelem, inspiráló csapatmunka és a kihívás erejének megbecsülése. Újításai, trendkövető (vagy épp –diktáló) cikkei, minőségi alapanyagai és professzionális továbbképzései lehetővé tették, hogy vezető helyet vívjon ki magának a szépségiparban.

Webshopuk hazánk egész területén, a Crystal Nails üzletek pedig az alábbi településeken érhetőek el: Budapest.

A Crystal Nails katalógus a Egészség és Szépség alatt található. Nem találja, amit keresett? Ne aggódjon! A Kimbinón biztosan megtalálja az Ön által keresett termékakciót. Válogasson a további, hasonló árucikkekkel rendelkező üzletek legjobb ajánlatai között: Müller, Rossmann, Avon, Vianni, Oriflame, Pingvin Patika, Alma Gyógyszertárak, DM Drogerie Markt, Marionnaud és Kulcs Patika.

A Crystal Nails kínálata

Assortment

A professzionális műkörömépítők és a manikűr-pedikűr világával még csak ismerkedők is egyaránt lelkesednek a Crystal Nails széleskörű kínálatáért. Magas minőségű körömlakkok és körömápolók, díszítő eszközök, körömépítő gépek és berendezések, alapanyagok, kéz- és lábápoláshoz szükséges árucikkek, speciális műkörömfajták, műszempillák óriási tárháza áll a kedves vásárlók rendelkezésére. A kedvező árak mellett érdemes figyelni a Crystal Nails online shopjának ajánlatát is, hiszen folyton megújuló akciókkal kedveskednek visszatérő és új vásárlóinak.

További információért kérjük, látogassa meg a Crystal Nails weboldalát, melyet a crystalnails.hu hivatkozási címen érhet el.

A crystalnails.hu oldalon jobb-e az akciós kínálatot felfedezni? Ezt Önre bízzuk. Mi mindenesetre azon leszünk, hogy megadjuk a lehetőséget Önnek, megtekinthesse a jobbnál jobb árú kínálatot, lásd: Crystal Nails Akciós újság. Ne maradjon le Ön se a legütősebb kedvezményekről! A Kimbino segítségével Ön mindig képben lesz az aktuális ajánlatokkal, így olcsóbban és gyorsabban juthat hozzá a kívánt termékekhez. Támogassa Ön is a zöld gondolkodást – használja a Kimbinót!

A Kimbino

Kimbino App

A Kimbino összegyűjti Önnek a legjobb ajánlatokat! Ne vadásszon felesleges, egyszer használatos, nyomtatott szórólapokra – nézze meg őket online! Telefonján, táblagépén vagy laptopján bárhol, bármikor kedvére bogarászhat az üzletek hosszú sorában különböző, jobbnál jobb akciók között. Spóroljon meg magának időt és pénzt vásárlása tudatos megtervezésével egy sokkal környezetkímélőbb módon. A Kimbino weboldalán (Kimbino.hu) és alkalmazásában (Kimbino) csakis elektronikus szórólapokat talál, melynek nem csak Ön, hanem a környezete is hálás lesz.

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Bor
Szőlő
Telefon
Televízió
Videó
Vágó
Keverő
Ecset
Műszempilla
Párizsi
Puding
Kapucsengő
Body
Mandula
Óra
Ragasztó
Virag

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS