Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS
Logo DM Drogerie Markt - Egészség és Szépség
3/5

DM Drogerie Markt akciós újság 2024.04.01. -tól/töl > Kedvezmények

DM akciós újság

DM katalógus

3/5
Actual brochure

Ismét jelentkezünk az ország egyik legkedveltebb drogériájának verhetetlen akcióit összegyűjtő DM akciós újsággal! A DM katalógus átböngészése segít Önnek abban, hogy még véletlenül se maradjon le a legjobb ajánlatokról. A kiadvány (DM Drogerie Markt Akciós újság) érvényes a következő időszakra: csütörtöktől 04.11. Válogasson a kedvezőbbnél kedvezőbb árak között itt.

 

 

 

A DM áruházláncról röviden

Shop

Csaknem 50 éve élvezi töretlen sikerét a DM Drogerie Markt, mely alapításának évében, 1973-ban rendkívüli újításnak számított. A német élsportoló és szakképzett drogériai árucikkekkel kereskedő Götz Werner ötletének a mai napig hálásak lehetünk a kontinens minden táján. A hetvenes évekbeli Németországban, a kereskedelmi jogszabályok liberalizációjának köszönhetően keletkezett piaci rést Werner remekül megérezte és ki is használta. Önkiszolgáló, innovatív drogériai áruházláncot hozott létre. Werner egy tehetős üzlettársával együtt nyitotta meg az első DM üzletet Karlsruhéban, 1973-ban. Látva az üzlet népszerűségét, és kihasználva értékes kapcsolatait, terjeszkedni kezdett Ausztriában is. Húsz év alatt több mint 800 üzlethelyiség üzemelt a két országban együttvéve.

Ennek azonban már több évtizede – a DM azóta is nagy népszerűségnek örvend, a két német nyelvű országon kívül jelen van Szlovéniában, Szlovákiában, Csehországban, Horvátországban, majd hamarosan Szerbia, Bosznia, Románia, Bulgária, Macedónia és Olaszország is csatlakozott a disztribútorok közé.

Hazánkban eleinte kissé nehézkesen indult az áruházlánc térhódítása, hiszen az Ausztriában és Németországban megszokott életszínvonal messze meghaladta a magyar valóságot. Üzletpolitikájukat az itteni viszonyokhoz mérve kezdték lassú, de tartós térhódításukat. Hazai üzleteinek száma ma már meghaladja a 250-et. DM üzletek várják a kedves vásárlókat többek között az alábbi településeken: Budapest, Keszthely, Miskolc, Békéscsaba, Jászberény és Debrecen.

Bővebb információt a dm.hu saját oldalán találhat.

Egyéb drogériai üzletek ajánlatait is megtalálja a Kimbino felületén, többek között a következő áruházakban: Müller, Rossmann, Avon, Vianni, Oriflame, Marionnaud, Crystal Nails, Notino, Perfect Nails és BENU Gyógyszertárak.

A DM kínálata

Assortment

Valószínűleg kevés olyan ember van, aki ne hallott volna még a DM üzletekről. Ez nem is csoda, hiszen termékei között mindenki megtalálja a hozzá legjobban passzoló, igényeit legjobban kielégítő árucikket. A mindennapi higiénia, tisztálkodás, szépségápolás összes szükséges terméke megtalálható az üzlet polcain, webáruházában. Takarító- és tisztítószerek, a napi rutinhoz nélkülözhetetlen termékek rengetegében a legkritikusabb vásárlók is megtaláljak a nekik tetsző portékát, s mindezt kedvező áron.

Ne hagyja ki a legújabb akciókat! A DM akciós újság, a DM Drogerie Markt Akciós újság érvényes a következő időszaktól: 2024.04.01.

A Kimbino minden akciót megmutat

Kimbino App

Értesüljön a DM akcióiról első kézből! A DM újság elérhető a Kimbino.hu weboldalán és a Kimbino applikációján is a Egészség és Szépség alatt, így mindig tudni fogja, mikor éri meg a legjobban a DM üzleteibe ellátogatni.

Nem csak a DM katalógus miatt érdemes a Kimbinót böngészni. Ez a nagyszerű asszisztens összegyűjti Önnek a legjobb ajánlatokat bármilyen kategóriában. Szeret hosszasan böngészni, számolgatni a nagyobb bevásárlások előtt? A legjobb helyen jár! Sőt, a Kimbino segítségével nem csak tudatosabb, de környezettudatosabb is lehet. Miért használna papír alapú szórólapokat, melyek pár nap elteltével úgyis a kukában végzik? Nézelődjön az online szórólapok között kedvére, és csapjon le a legjobb ajánlatokra. S mindezt megteheti otthon a számítógépén, laptopján, vagy útközben okostelefonján és táblagépén. A Kimbinóval Ön mindig a zsebében hordhatja a legjobb ajánlatokat.

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Parfüm
Smink
Alapozó
Ecset
Szemhéjtus
Ajakrúzs
Szájfény
Körömlakk
Sampon
Hajmaszk
Hajlakk
Fényvédő
Kézkrém
Tusfürdő
Dezodor
Mosogatószer
Micellás víz
Illóolaj
Natúrkozmetikum
Hajpakolás

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS
Keresés
Kimbino
Logo DM Drogerie Markt -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!