Kimbino
Kimbino

CBA Príma akciós újság lapozható 2024.06.20.

HIRDETÉS
CBA Príma
HIRDETÉS

CBA Príma akciós újság

CBA Príma akciós újság 2024.06.20.-tól

3/5
Actual brochure

A CBA akciós újság minden hét csütörtöktől keddig tartalmazza az aktuális Príma akciókat.
Értesüljön a legjobb ajánlatokról itt. A legfrissebb akciós újság (CBA Príma Akciós újság) ettől a dátumtól tartalmazza a kedvezményes árakat: 2024.06.20.

CBA üzletlánc - Príma akció

Shop

A CBA üzletlánc az egyik legjelentősebb hazai áruházlánc  Hipermarketek kategóriában, mely 1992 óta szolgálja ki a vevőket.
Az üzletlánc életében 1998-ban jött el a pillanat, hogy Budapest mellett a vidéki városok kiszolgálását is megkezdje. Ma már kevés olyan település van Magyarországon, ahol ne lenne az áruházláncnak üzlete. Príma üzleteket többek között az alábbi helyeken találhat: Budapest, Szeged, Győr, Vác, Keszthely és Kaposvár.

A CBA számára a jótékonykodás is rendkívül fontos, hosszú évek óta támogatják a Minden Gyerek Lakjon Jól! Alapítványt, valamint a CBA Gazdavonal helyi termelőknek biztosít lehetőséget, hogy eljuttathassák zöldség-gyümölcs termékeiket a CBA üzleteinek hálózatába.
Mindemellett egyedi reklámjai is még híresebbé tették az üzletlácot. Ki ne ismerné Icuka vagy Kasszás Erzsi legendássá nőtt karakterét? 

A CBA Príma színes és érdekes cikkeket tartalmazó magazinja a prima.hu oldalon olvasható.

A Kimbino segít Önnek abban, hogy megtalálja a legolcsóbb ajánlatokat hasonló élelmiszer üzletekben is, mint például: Aldi, CBA, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Interspar, Tesco, Auchan és Metro.

CBA Príma kínálat

Assortment

A CBA vezető hazai élelmiszer üzletként friss pékáruval, bőséges zöldség- és gyümölcs-kínálattal, húsáruval és tejtermékekkel várja vásárlóit. Emellett megtalálhatóak tartós élelmiszerek, és háztartási cikkek is az üzletek polcain. A 06.20. - 06.26. időszakra vonatkozó akciókat megtalálja itt.

- mondja a bolthálózat szlogenje, és a széles áruválaszték is erről árulkodik. A CBA üzleteiben mindent megtalál, amire egy háztartásnak szüksége lehet!

Kiemelt figyelmet érdemelnek az úgynevezett “Príma áras” termékek, melyekkel jelölve a legjobb akciókat találhatjuk meg. A CBA-ból már online is vásárolhat egyszerűen és gyorsan. Az áruház a speciális étkezési igényekkel rendelkezőkről sem feledkezik meg: egyre bővülő gluténmentes, laktózmentes és csökkentett cukortartalmú kínálat várja a vevőket.

Szeretne értesülni a legfrissebb CBA Príma akciókról? A CBA Príma Akciós újság az, ahol mindent megtalál.

A KIMBINO

Kimbino App

A Kimbino internetes oldala (Kimbino.hu) és mobiltelefonos applikációja (Kimbino) segít abban, hogy bárhol is jár, bármikor is szeretne tájékozódni a különféle üzletek akcióiról, mindig rendelkezésére álljon az összes akciós újság akár okostelefonján, akár laptopján, tabletjén vagy számítógépén.

A Kimbino azonban ezen felül a környezetvédelemhez, így bolygónk megóvásához is hozzájárul, hiszen míg az egy-két hét elteltével kidobásra kerülő reklámújságok rengeteg papír felhasználásával készülnek, addig a Kimbino papírmentes módon, fák kivágása nélkül teszi lehetővé, hogy a vásárlók értesülhessenek az őket érdeklő akciókról.

Ha a Kimbino gyors és könnyen kezelhető alkalmazását használja, és a mi szolgáltatásunk révén tekinti át az akciós szórólapok sokaságát, azzal nem pusztán idejét és pénztárcáját kíméli, hanem egyre nagyobb terhelést elszenvedő lakóhelyünkkel, a Földdel is jót tesz.

Töltse le a Kimbino alkalmazását, hogy egy helyen hozzáférhessen az összes akcióhoz!

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Tej
Sajt
Olaj
Kávé
Sör
Tejföl
Cukor
Őszibarack
Káposzta
Zöldborsó
Görögdinnye
Málna
Chips
Kaukázusi kefír
Száraztészta
Vajkrém
Trappista sajt
Csirkemell
Instant kávé
Párizsi

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS