Kimbino
Kimbino

AlphaZoo akciós újság 2024.05.27. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
AlphaZoo
HIRDETÉS

AlphaZoo akciós újság

AlphaZoo akciós újság

3/5
Actual brochure

A cica nem talál több egeret a ház körül? Ráférne a csere a kutyus rágókötelére? Új futókereket érdemel a hörcsög, mert a jelenlegi mókuskerékben már túl van az egy millió kilométeren? Állateledelek, játékok, ápolási és higiéniai cikkek széles köre kapható az AlphaZoo online és offline üzleteiben. Ha bármire szüksége van a kisállatnak, gazdájának nincs más dolga, mint a AlphaZoo Akciós újság-ot átlapozni. Az aktuális leértékelések a kéthetente megjelenő katalógusban most erre az időszakra érvényesek: hétfőtől 2024.05.27., itt böngészhetitek.

 

 

Az AlphaZoo márka és ami mögötte van

Shop

A társaság nem egyszerűen kereskedőkből áll, szakmai hátteret nyújt az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft, ami a Székesfehérvári Állatkórház jogutódja. Több évtizednyi szakmai tapasztalat alapján vállalták az AlphaZoo franchise hálózat létrehozását, hogy a kisállat tulajdonosok igényeit felkeltsék egyes termékeik iránt, illetve, hogy kielégítsék igényeiket.

Meg szeretné nézni a tengerimalacnak szánt ketrec kialakítását? Megteheti Ön is az AlphaZoo online boltjában, de ha egyetlen képnél többre vágyik, javasolt ellátogatni egyik üzletükbe: Budapest, Zalaegerszeg, Dunakeszi, Várpalota és Szeged.

Kíváncsi az AlphaZoo akciós újságra? Megpróbálhatja megtalálni saját honlapjukon (alphazoo.hu), de jóval egyszerűbb a Kimbino alkotta profilon utána nézni a leértékeléseknek. Az AlphaZoo Kedvenckártyával további kedvezmények is elérhetők, általa minden az AlphaZoo-nál elköltött 500 Ft után 1-1 pontot szerezhet, például 100 összegyűjtött pont 15% kedvezményt biztosít (de akciós termékek árából nem vonható le a 15%).

Nem kínál elég alternatívát az AlphaZoo akciós újság? Szeretné megnézni, mely üzletek kínálnak hasonló termékeket? Megmutatjuk Önnek, mit kínál a konkurencia: Tchibo, eBizsu, Betly, Office Depot, KOCKAÁRUHÁZ, PatikaPlus, MALL.HU, Brendon, Fressnapf és Zooplus.

Az AlphaZoo kínálata

Assortment

A AlphaZoo Akciós újság szerint kutya, macska, hal, madár, hüllő és egyéb kisállat tartásához kínálnak eszközöket, eledelt. Száraztápot, jutalomfalatot, vitamint, sétáltatáshoz eszközöket, odvakat és alvóhelyeket vagy utaztatáshoz szükséges tárgyakat. Ultrahangos kullancs- és bolhaeltávolító készülék, Royal Canin és PreVital márkájú állateledel is kapható, hogy csak pár nevesebb márkát említsünk. Járványhelyzetre való felkészüléshez még emberi szájmaszkot és kézfertőtlenítő folyadékokat is árulnak, kutyáknak és macskáknak 5% prémium minőségű kendermag kivonatból készült CBD olaj is vásárolható. Hogy horgászok is találhatnak-e csalit az AlphaZoo akciós újságban? Az online újság böngészése helyett javasoljuk, hogy inkább látogasson el személyesen az üzletbe, ha már egyszerű lehajolással szerezhető földigiliszta nem teszi meg.

A Kimbino minden akciót megmutat

Kimbino App

A Kimbino összegyűjti Önnek az aktuális, kedvező ajánlatokat, így Önnek nem kell szórólapok tömkelegét magával cipelnie bevásárlásaihoz. A Kimbino.hu weboldalnak és a Kimbino alkalmazásnak köszönhetően mindig kéznél lehetnek a legütősebb akciók, melyeket akár telefonján, táblagépén, akár laptopján magával vihet. A Kimbino nemcsak azért nagyszerű asszisztens, mert megkönnyíti felhasználói dolgát, pénzt és időt spórolva, hanem mert törődik a környezetkíméléssel – papír alapú, nyomtatott szórólapokat nem használ, csakis online verziójú katalógusokat mutat be Önnek hétről hétre, elősegítve így a zöld gondolkodást.

Legyen Ön is környezettudatos! Használja a Kimbinót!

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Hal
Sampon
Kullancsriasztó
Édesburgonya
Fehérje

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS