Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS

Müller akciós újság - Július 2024 (Szombat)

HIRDETÉS
Müller

Müller akciós újság

Müller akciós újság 2024.07.01.-tól

3/5
Actual brochure

A Müller rendszeresen megjelenő akciós újságjában mindent megtalál, ami a szépségápoláshoz vagy a háztartás vezetéséhez szükséges. Ismerkedjen meg ön is Magyarország egyik legnépszerűbb drogériájának változatos, top minőségű és kedvező árú termékeivel. A Müller - A parfüméria világa a 07.15. - 07.21. közötti időszakra vonatkozóan mutatja be az akciós Müller drogéria termékek széles tárházát. Tekintse meg az Július havi katalógust itt!

A Müller Magyarország története

Shop

A német gyökerekkel rendelkező Müller márkanév rendkívül hosszú ideje, már 1953 óta jelen van a piacon. A cég évek óta megállíthatatlanul növekszik és fejlődik Európa szerte. Ma már több, mint 80 üzlettel rendelkeznek Egészség és Szépség kategóriában és ez a szám csak egyre nő.

A vállalat vezette be Európában amerikai mintára az önkiszolgáló drogériákat, mellyel óriási sikert és áttörést értek el a kereskedelmi piacon. A 80-as évek második felében indult el a parfüméria üzletág, 1993-ban pedig már a 250. Müller üzlet átadását ünnepelhette a nagyközönség.
Magyarországon 2007-ben terjedt el az üzletlánc, 2012-ben pedig Letenyén megnyílt a Müller magyarországi logisztikai központja, mely a környező országokba történő áruelosztást könnyíti meg. A hazai üzleteket többek között ezeken a településeken találja meg: Budapest, Tatabánya, Kazincbarcika, Szombathely és Esztergom.

A Müller sikerének titka a széles választék, barátságos környezet udvarias dolgozók és a folyamatosan kedvező árak.

A Müller vállalat munkáját és saját márkás termékeit számtalan díjjal és kitüntetéssel ismerte el a szakma.

A vásárlókat rendszeresen várja az úgynevezett Müller szombat, melynek során 15% kedvezménnyel vásárolhatnak az üzletekben. Július hónapban is!

A vállalat szemléletében kiemelt szerepet kap az egészséges életmód és a környezettudatosság, melyet többféle módon is támogatnak. A széles natúrkozmetikum választék mellett előtérbe került az újrahasznosított anyagok használata, a bevásárlószatyrok visszavétele, környezetkímélő zöld teherautó flotta kialakítása, napenergia használata és az újrahasznosítás.

Az ezzel kapcsolatos törekvések részleteiről rengeteg információt találhatnak az érdeklődők a Müller weboldalán (mueller.co.hu).

Termékkínálat - Müller Drogéria termékek

Assortment

A bolthálózat az alábbi kategóriákban kínál termékeket: Drogéria, Multi-Media, Parfüméria, Játékok, Irodaszerek, Háztartás és környezet, Harisnyák, Natúr kozmetikumok, Kézimunka, Recept nélkül kapható gyógyszerek - OTC és Bio-élelmiszerek.

Az üzletlánc több, mint 40 féle saját márkával rendelkezik. Ilyenek például testápolás kategóriában az Aveo, Aveo Men, Body&Soul, hajápolásban az Artist, lábápolás terén a Barfuss, a babáknak és mamáknak kedvez a Beuty Baby és a Beauty Baby Mama, az arcápolás szakértője a CadaVera, a napozási termékeket a Lavozon kínálata biztosítja, a kisállattartáshoz a Pet Bistro és a Pro Life nélkülözhetetlen. Szájápolásban a SensiDent segít, naturkozmetikumok terén pedig a Terra Naturi és a Müller Pflanzenkosmetik szolgálja ki a vevőket. További saját márkákért, akciókért és a Müller - A parfüméria világa megtekintéséért böngéssze a Kimbino weboldalát és a Kimbino applikációt!

Nem találja a megfelelő terméket a Muller katalógusban? Nem találja a megfelelő terméket a Muller katalógusban? Tekintse meg az azonos kategóriába tartozó más üzletek katalógusait, például: Rossmann, Avon, Vianni, Oriflame, Pingvin Patika, Alma Gyógyszertárak, DM Drogerie Markt, Marionnaud, Kulcs Patika és Gyöngy Patikák.

A KIMBINO

Kimbino App

A Kimbino internetes oldala (Kimbino.hu) és mobiltelefonos applikációja (Kimbino) segít abban, hogy bárhol is jár, bármikor is szeretne tájékozódni a különféle üzletek akcióiról, mindig rendelkezésére álljon az összes akciós újság akár okostelefonján, akár laptopján, tabletjén vagy számítógépén.

A Kimbino azonban ezen felül a környezetvédelemhez, így bolygónk megóvásához is hozzájárul, hiszen míg az egy-két hét elteltével kidobásra kerülő reklámújságok rengeteg papír felhasználásával készülnek, addig a Kimbino papírmentes módon, fák kivágása nélkül teszi lehetővé, hogy a vásárlók értesülhessenek az őket érdeklő akciókról.

Ha a Kimbino gyors és könnyen kezelhető alkalmazását használja, és a mi szolgáltatásunk révén tekinti át az akciós szórólapok sokaságát, azzal nem pusztán idejét és pénztárcáját kíméli, hanem egyre nagyobb terhelést elszenvedő lakóhelyünkkel, a Földdel is jót tesz.

HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS