Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS

TESCO Akciós újság lapozható 2024.07.18. - Akció Katalógus

HIRDETÉS
Tesco

TESCO akciós újság új lapozható formában

Tesco akciós újság 2024.07.18.-tól

3/5
Actual brochure

A Tesco újságjában egy héten át érvényes, csütörtöktől szerdáig tartó akciók sorakoznak, amelyek között a Tesco minden vásárlója talál kedvére valót. Az aktuális Tesco katalógust (érvényességének kezdő dátuma: 2024.07.18.) az érdeklődők megtalálják itt.

Az akciós újságban a Tesco kínálatának többszáz termékére vonatkozóan találhatóak kedvezményes ajánlatok.

A legfrissebb, hét napon át élő akciókat felvonultató Tesco katalógus nálunk mindig az önök rendelkezésére áll, és akár számítógépen, akár okostelefonon könnyedén átnézhető. A Tesco reklámújságja mellett ráadásul számos más üzletlánc jelenleg érvényben lévő akcióit is hasonlóan kényelmesen tanulmányozhatja online felületünkön.

TESCO ÜZLETEK

Shop

A Tesco a kilencvenes évek közepe óta szereplője a magyarországi kiskereskedelemnek. Központja és egyik legnagyobb áruháza Budaörsön helyezkedik el. A Hipermarketek kategória forgalma alapján legjelentősebb tagjaként olyan versenytársakkal küzd a vásárlók kegyeiért, mint például az Aldi, CBA, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Interspar, Auchan, Metro és EcoFamily.

Az első szupermarketet Szombathelyen, majd két évre rá az első hipermarketet Budapesten, a XV. kerületben nyitotta meg. Ma már kétszáznál is több üzletet működtetnek országszerte, így többek között ezekben a városokban is: Budapest, Győr, Sopron, Szeged, Debrecen és Pécs. Áruházaik mérete változatos: az ezer négyzetméterestől a bőven tízezer négyzetméter fölötti eladóterű hipermarketekig mindenféle áruháznagyság fellelhető.

A magyarországi vállalat 2017-es bruttó bevétele meghaladta a 800 milliárd forintot; foglalkoztatottainak száma pedig közel 25 ezer fő.

A Tesco hivatalos magyar weboldala, amelyen belül (budapestiek és négy vidéki nagyvárosban élők számára) az online vásárlásra is lehetőség nyílik, a tesco.hu címen érhető el.

 

TESCO VÁLASZTÉK

Assortment

Tévéreklámokból is fülünkbe cseng a Tesco szlogenje, miszerint . Ennek jegyében a Tescónál ügyelnek arra, hogy mindenki a lehető legjobb ár-érték arány mellett, minél pénzkímélőbb módon intézhesse vásárlását az áruházlánc hipermarketjeiben és szupermarketjeiben.

A Tesco áruházakban 1998 óta kaphatóak az áruházlánc sajátmárkás termékei, amelyek kezdetben a jól ismert kék-fehér csíkos csomagolásról voltak felismerhetőek.

A Tesco fő tevékenysége az élelmiszer-kiskereskedelem, ugyanakkor a Tesco hipermarketek ezenfelül sok más termékcsoportot is forgalmaznak, amelyek között a háztartási kis- és nagygépektől a műszaki cikkekig, a ruházati termékektől a babatermékeken át a sporteszközökig, vegyiárutól a kozmetikumokig, barkácscikkektől és autófelszereléstől a lakáskiegészítőkig rengeteg kategória árucikkei közül válogathatnak az áruházakba betérők.

Az aktuális Tesco akciós újság szokás szerint pénztárcabarát vásárlási lehetőségek sokaságát kínálja a vásárlóközönség számára, így ha ön fontosnak tartja a gazdaságos bevásárlást, akkor feltétlenül érdemes átböngésznie nálunk ennek tartalmát.

A KIMBINO

Kimbino App

A Kimbino internetes oldala (Kimbino.hu) és mobiltelefonos applikációja (Kimbino) segít abban, hogy bárhol is jár, bármikor is szeretne tájékozódni a különféle üzletek akcióiról, mindig rendelkezésére álljon az összes akciós újság akár okostelefonján, akár laptopján, tabletjén vagy számítógépén.

A Kimbino azonban ezen felül a környezetvédelemhez, így bolygónk megóvásához is hozzájárul, hiszen míg az egy-két hét elteltével kidobásra kerülő reklámújságok rengeteg papír felhasználásával készülnek, addig a Kimbino papírmentes módon, fák kivágása nélkül teszi lehetővé, hogy a vásárlók értesülhessenek az őket érdeklő akciókról.

Ha a Kimbino gyors és könnyen kezelhető alkalmazását használja, és a mi szolgáltatásunk révén tekinti át az akciós szórólapok sokaságát, azzal nem pusztán idejét és pénztárcáját kíméli, hanem egyre nagyobb terhelést elszenvedő lakóhelyünkkel, a Földdel is jót tesz.

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Tej
Sajt
Joghurt
Olaj
Kenyér
Kávé
Csokoládé
Szalámi
Szalonna
Pizza
Bor
Sör
Narancs
Tea
Tejföl
Gin
Eper
Ketchup
Túró
Vodka

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS