Kimbino
Győr
Kimbino
Győr
HIRDETÉS
Logo Tesco - Hipermarketek
3/5

TESCO Győr új akciós újság és katalógus 2024.05.30. kezdettel - lapozható

Tesco üzlethelyiségek a Győr városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Győr városában és környékén

További újságok a kategóriában

Tesco Győr - Akciós újság a Kimbino oldalán

 

Üdvözöljük a Kimbino oldalán, ahol megtalálhatja a legfrissebb Tesco Győr akciós újságokat! Fedezze fel a legújabb akciókat és kedvezményeket; spóroljon meg jelentős összegeket vásárlásai során.

Ismerje meg Győr varázslatos városát: Gazdag kulturális élet és történelem

Győr varázslatos városa Magyarország egyik kulturális szempontból is gazdag ékszere. Lenyűgöző építészeti csodái és történelmi látnivalói vonzzák a látogatókat. A Tesco üzletében pedig számos promóció és kedvezmény várja az érdeklődőket.


A Tesco Győr ajánlatai és akciói

A Tesco győri áruházában számtalan promóció és kedvezmény várja Önt. A 2024.05.30. kezdettel érvényben lévő aktuális Tesco Győr akciós újságban változatos ajánlatok találhatók, amelyek az élelmiszerektől a háztartási cikkekig terjednek. A Tesco rendszeresen szervez különleges akciókat, melyeket a vásárlóknak szórólapokon keresztül kommunikál.

A győri Tesco akciók általában egy héten át érvényesek, csütörtöktől szerdáig, és tartalmazzák a hétvégi ajánlatokat is, amelyek péntektől vasárnapig használhatóak ki. Az aktuális akciós újságokat megtalálja a Kimbino oldalán itt.


Tesco nyitvatartás Győrben

A győri Tesco áruház nyitvatartása a következő:

Hétfőtől szombatig: 8:00 - 20:00

Vasárnap: 9:00 - 18:00

Az üzlet nyitvatartása változhat, ezért vásárlást megelőzően mindig ellenőrizze az aktuális nyitvatartást a hivatalos Tesco honlapon (tesco.hu) vagy a Kimbino oldalán.

A Tesco Győr áruházában rengeteg termék közül válogathat, és mindig nagyszerű ajánlatokkal várják Önt. Itt megtalálhatja a többi üzletüket is: Budapest, Sopron, Szeged, Debrecen, Pécs és Mosonmagyaróvár.

 

Hogyan segít a Kimbino pénzt spórolni

A Kimbino internetes oldal és mobilalkalmazás révén mindig naprakész lehet a legújabb Tesco Győr akciókra vonatkozóan éppúgy, mint más hasonló profilú áruházak (például Aldi, CBA, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Interspar, Auchan, Metro és EcoFamily) ajánlatai tekintetében. Tájékozódjon az akciókról és kedvezményekről könnyedén, bárhol és bármikor. A Kimbino használatával kiveheti részét a környezet védelméből is, hiszen így papírmentes módon tekinti meg az akciókat, ezzel is hozzájárulva bolygónk megóvásához.

Ne hagyja ki a legjobb vásárlási lehetőségeket Győrben! Látogasson el a Kimbino oldalára, és informálódjon a legfrissebb Tesco Győr akciókról!

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS