Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS

Magnetic akciós újság 2024.07.25. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
Magnetic

Magnetic akciós újság

Magnetic akciós újság

3/5
Actual brochure

Újra itt van a Magnetic akciós újság! A Zalaegerszegen és Nagykanizsán működő áruház ismét elhozza Önnek legjobb ajánlatait, melyeket itt tekinthet meg. A legfrissebb Magnetic újság, a Magnetic Akciós újság érvényes a következő időszakra: 07.25. - 07.31.

Ne maradjon le a jobbnál jobb árakról!

 

 

 

Az áruházról röviden

Shop

A Magnetic Áruházak Kft. egy viszonylag fiatal, kisebb vállalkozás. 1991-ben indult jogelődje, kozmetikai termékeket forgalmazott először, több költözés után letelepedett jelenlegi, zalaegerszegi helyén, majd pár év múlva, 1997-ben Nagykanizsát is „bekebelezte” – második üzlethelyiségük ott nyílt.

„A legjobbat a legjobb áron…”, olvasható a Magnetic áruház weboldalán. Lelkiismeretes igényfelméréseik, vásárlóik szokásainak figyelembevételével bővítették egyre jobban termékskálájukat. Így az eleinte kizárólag kozmetikai cikkeket árusító áruház mára valóságos vegyeskereskedéssé nőtte ki magát. 

Zala megyei, vagy Zala megyén áthaladó vásárlók figyelmébe ajánljuk a Magnetic akciós újságot, amely most a Kimbino oldalán is megtekinthető.

A Magnetic Áruház akciókat a Kimbino weboldalán vagy a alkalmazásában megtalálja a Hipermarketek kategória alatt. Az akciók érvényesek: 2024.07.25.-től. Vagy akár közvetlenül a magneticaruhazak.hu honlapján is megnézheti a kínálatot, de akkor nem tudja rögtön összevetni a versenytársak kínálatával.

Nem találja, amit keresett? Böngésszen tovább a hasonló kategóriájú üzletek akciós katalógusai között: Aldi, CBA, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Interspar, Tesco, Auchan és Metro.

A Magnetic kínálata

Assortment

A Magnetic áruház tulajdonosai mindig szem előtt tartják, hogy jó és kiváló minőségű termékeket árusítsanak baráti áron. Közel 30.000 termék közül válogathatnak új és visszatérő vásárlói szépségápolási, tisztító- és vegyi cikkei, papírárui között. Friss és fagyasztott élelmiszerek, zöldségek, gyümölcsök, konzerváruk, száraz alapanyagok és állateledelek is megtalálhatóak a zalaegerszegi és nagykanizsai üzlethelyiségben. Üzletfilozófiájukhoz hozzátartozik a hazai gyártók és termékek előnyben részesítése.
Nagykanizsán a Magnetic áruház területén belül 2013 óta Nemzeti Dohánybolt is működik.

Előfordul, hogy a két város üzemeltette Magnetic akciók eltérhetnek egymástól. A Magnetic Nagykanizsa akciós újsága szintén elérhető minden érdeklődő számára.

Legyen Ön is naprakész a legjobb ajánlatokkal. Vásároljon tudatosabban! Tekintse meg a legújabb Magnetic akciós újságot: Magnetic Akciós újság.

Bevásárlásai előtt tervezze meg pontosan, mire van szüksége, és azt hol tudja a legkedvezőbb áron beszerezni! Egy-egy ilyen tervezés jóval költséghatékonyabb lehet, mint a véletlenszerű válogatások. Így nem csak pénzt spórolhat magának és családjának, hanem idejét is könnyebben beoszthatja. Miért szaladgálna bolttól boltig, míg megtalálja a tökéletes ár-érték arányú termékeket? Készüljön előre, legyen tisztában a kihagyhatatlan akciókkal!

A Kimbino

Kimbino App

A Kimbino segít Önnek, hogy mindezt kényelmesen, egyszerűen és gyorsan intézhesse – ehhez hozzájárul az is, hogy közben óvja környezetét, mely nem elhanyagolható szempont.

Válogasson a jobbnál jobb akciók közül a Kimbino weboldalán (Kimbino.hu) és applikációjában (Kimbino)!

Felejtse el a nyomtatott szórólapok ide-oda rakosgatásával járó kellemetlenségeket és bosszúságokat! A Kimbino törődik környezetével, ezért kizárólag online verzióban teszi elérhetővé a legfrissebb akciós katalógusokat. A Kimbino segítségével egy pár kattintással hozzáférhet a kihagyhatatlan kedvezményekhez, melyekkel pénztárcáját és idejét is megkíméli a boltról boltra járástól. Telefonján, táblagépén vagy laptopján Ön bármikor, bárhol végigböngészheti az aktuális akciókat, így tudatosabbá teheti vásárlását. A Kimbino megkíméli Önt a felesleges nézelődéstől, Ön pedig megkíméli környezetét a még több papírhulladék gyártásától.

Váltson Ön is zöldre! Használja a Kimbinót!

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Sajt
Kávé
Szalonna
Sör
Paradicsom
Tea
Kiwi
Jégkrém
Citrom
Lime
Chips
Ásványvíz
Száraztészta
Trappista sajt
Mustár
Löncshús
Csemegekukorica
Energiaital
Radler

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS