Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS

Reserved akciós újság Július 2024

HIRDETÉS
Reserved

Reserved akció

A Reserved Online Akció

3/5
Actual brochure

Divatos ruhák kedvező áron - ez igazán remek kombináció. Persze nem könnyű kifogni az ilyen lehetőségeket, de ha rendszeresen látogatja weboldalunkat, akkor az itt található akciós újságok ajánlatai között bizonyosan talál kedvére valót. Feltétlenül méltó a figyelmére a Reserved Hungary legfrissebb reklámújságja, amely 2024.07.24. kezdettel érvényes és amelyet itt találhat meg.

Ha pedig lejár az aktuális szórólap (Reserved Akciós újság) időszaka, már érkeznek is az újabb akciós ajánlatok, amelyekért érdemes rendszeres jelleggel visszatérnie hozzánk. Mentse hát el honlapunk címét okostelefonján vagy böngészőjén, hogy soha ne maradjon le egyetlen nagyszerű akcióról sem.

A Reserved Hungary Bemutatása

Shop

A Reserved ruházati üzletlánc a lengyel LPP csoport részét képezi; első boltjuk ennek megfelelően itt nyitotta meg kapuit 1999-ben. Azóta sokszáz Reserved üzlet nyílt meg nem csupán a vállalat anyaországában, hanem Észtországtól Kuvaitig, Németországtól Nagy-Britanniáig megannyi európai és ázsiai országban. Hazánkban 15 Reserved üzlet várja a vevőközönséget, mégpedig Budapest, Miskolc, Pécs különféle bevásárlóközpontjaiban. Arról, hogy ezek pontosan hol találhatóak és milyen nyitvatartással üzemelnek, a cég hivatalos magyar honlapján, a reserved.com címen juthat pontos és naprakész információkhoz.

A Reserved üzlethálózatában kétségtelenül túlsúlyban vannak a fővárosi boltok, de a Reserved webshop kínálatából könnyűszerrel válogathat, bármely pontján is lakik az országnak. A vásárlás ráadásul kockázatmentes, mivel a csomag átvétele után 30 napon belül ingyenesen visszaküldhető az esetleg nem megfelelő ruhadarab.

A jó döntések alapja - mint minden más esetben - a ruhák vásárlásakor is a teljes körű tájékozottság. Nézzen tehát körül a többi ruházati üzlet (Takko, Deichmann, Hervis Sports, Intersport, CCC, C&A, Kik, Bonprix, Ulla Popken és F&F) akciós kínálatában úgyszintén. Az ezeket tartalmazó friss reklámújságokat a Sport és Divat kategória alá besorolva helyeztük el weboldalunkon, így semmi akadálya nem lehet annak, hogy gyorsan és kényelmesen áttekinthesse az összes jelenleg igénybe vehető akciót.

A Reserved Webshop És Üzletek Kínálata

Assortment

A Reserved online áruháza és plázákban működő üzletei nem csak a hölgyek, de az urak számára is vonzó kínálatot nyújtanak, és természetesen a fiúk-lányok sem maradnak hoppon. Akár a melegebb hónapokra keres pólót, rövidnadrágot vagy fürdőruhát, akár a hűvösebb időkre pulóvert és kabátot, a mindennapokra farmert vagy inget, az elegánsabb megjelenéshez öltönyt vagy blézert, a Reserved online és bolti választéka garantáltan a kedvére lesz.

Kiegészítők tekintetében is meglel minden szükséges cikket: cipők és táskák, zoknik és harisnyák, kalapok és sálak, sőt a napszemüvegek, ékszerek, parfümök egyaránt felsorakoznak bármelyik Reserved üzlet választékában.

Ha pedig a kiszemelt ruhadarabot vagy divatkiegészítőt kedvezményes áron sikerül beszerezni, akkor még nagyobb lehet az elégedettség. Ennek érdekében mindig lapozza át a Reserved Hungary aktuális akcióit bemutató prospektust (amelynek jelenlegi száma: Reserved Akciós újság) - honlapunkon most és a 2024. év tetszőleges szakában megtalálhatja!

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Pulóver
Rövidnadrág
Sapka
Farmer
Melegítőfelső
Pólóing

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS