Gyakran ismételt kérdések

Válasszon várost

És nézze meg az Ön városában elérhető újságokat

Válaszok a gyakran ismételt kérdésekre (GYIK)

Fiókra vonatkozó kérdések

Szeretnék értesülni a legfrissebb akciókról e-mailben. Hogyan iratkozhatok fel?

Ahhoz, hogy megkapja hírlevelünket, melyből értesül kedvenc boltjai legfrissebb akcióiról, létre kell hoznia egy Kimbino felhasználói fiókot, és ki kell választania azokat a boltokat, amelyekkel kapcsolatban értesítéseket szeretne kapni.

Hogyan regisztrálhatok?

A regisztráció nagyon gyors és egyszerű:

  • Csak kattintson a „Regisztráció” lehetőségre (a jobb felső sarokban)
  • Adja meg az email-címét és a jelszavát
  • Ha szeretne tájékoztatást kapni a legfrissebb akciókról, kattintson a „Szeretném megkapni a hírlevelet és értesülni a különleges ajánlatokról” lehetőségre
  • Kattintson a „Fiók létrehozása” lehetőségre, és már kész is :)

További adatokat is megadhat, melyek révén személyre szabható az újság tartalma, és a megjelenő akciók köre. Facebookon keresztül is regisztrálhat, ha a „Bejelentkezés Facebookkal” lehetőségre kattint.

Ingyenes a regisztráció?

Igen, a regisztráció és a hírlevél kiküldése az e-mail címére egyaránt ingyenes.

Létrehoztam a fiókomat, de mégsem kapom meg az újságokat e-mailben.

Kérjük, ellenőrizze, hogy kiválasztotta-e a boltokat, melyekre fel kívánt iratkozni - ehhez hozzá kell adnia az adott boltot (boltokat) a KEDVENCEK listájához (a szív ikonjával). Az is előfordulhat, hogy a kedvenc boltjával (boltjaival) kapcsolatban pillanatnyilag nem áll rendelkezésre friss újság. Ellenőrizze a postaládája „spam” és „promóciók” mappáját is, mert előfordulhat, hogy az akciókról szóló értesítések az egyik ilyen mappába kerültek.

Mit tegyek, ha elvesztettem vagy elfelejtettem a jelszavamat?

Ha elfelejtette a jelszavát, kattintson az „Elfelejtettem a jelszavamat” gombra (a „Bejelentkezés Facebookkal” ikon alatt). A jelszó visszaállításához e-mailt küldünk az email-címére. A további tennivalók az e-mailben olvashatók.

A regisztráció után módosíthatom az email-címemet?

Nem, az email-cím módosítására nincs lehetőség. Ha másik email-címet szeretne használni, akkor új fiókot kell létrehoznia.

Hogyan jelentkezhetek ki, illetve hogyan iratkozhatok le a hírlevelekről?

Kijelentkezéshez kattintson a „Fiókom” ikonra, majd válassza a „Kijelentkezés” lehetőséget.

Ha le szeretne iratkozni a hírlevelekről, azt a hírlevél alján található linken keresztül teheti meg.

Újságok, akciók és különleges ajánlatok

Hogyan kaphatok részletesebb információkat az újságokban szereplő akciókról, különleges ajánlatokról és termékekről?

A Kimbino nem vállal felelősséget az újságok tartalmáért, és nem áll rendelkezésünkre további információ az egyes termékekkel és ajánlatokkal kapcsolatban. Azt javasoljuk, hogy további információkért keresse fel a bolt hivatalos weboldalát.

Lehet a Kimbino alkalmazáson keresztül vásárolni?

Nem a weboldalunkon keresztül nincs lehetőség a vásárlásra. A Kimbino főként a különféle boltok legfrissebb újságjainak böngészésére szolgál, inspirációt nyújt a vásárláshoz, és eszközt biztosít a boltok legfrissebb akcióinak követéséhez.

Letölthetem az újságokat a Kimbino felületéről PDF formátumban?

Nem, a Kimbino felületén található újságokat nem lehet letölteni, és nem lehet őket PDF formátumban megjeleníteni.

Kérhetek nyomtatott újságot a postaládámba a Kimbino-tól?

Nem, a Kimbino nem vállalja újságok kinyomtatását és kiküldését. Ezt a szolgáltatást az egyes boltok maguk végzik. A Kimbino törekszik a környezet védelmére, ezért zöldebb, gyorsabb és kényelmesebb lehetőséget nyújt az újságok böngészésére - az online újságok mindig és mindenhol elérhetők.

Az alkalmazás

Hogyan tölthetem le a Kimbino alkalmazást?

AA Kimbino alkalmazás a Google Play felületén érhető el. Ide kattintva töltheti le.

Olyan országban tartózkodom, ahol az alkalmazás elérhető ugyan, de nem tudom telepíteni. Miért?

Kérjük, ellenőrizze Google-fiókja regisztrációs beállításait. Ha a Kimbino alkalmazás nem engedélyezett abban az országban, melyet megadott Google-fiókja létrehozásakor, az korlátozza a telepítési lehetőségekhez való hozzáférését, függetlenül attól, hogy melyik országban tartózkodik éppen.

Hogyan jelentkezhetek be a Kimbino alkalmazásba?

Miután telepítette és megnyitotta a Kimbino alkalmazást, kattintson a „fogaskerék” ikonjára (a jobb oldalon).

  • Ha már regisztrálta az email-címét a Kimbino-hoz (a Kimbino weboldalán vagy a Kimbino alkalmazásban), akkor mindössze annyit kell tennie, hogy a „bejelentkezés” lehetőségre kattint
  • Ha még nincs Kimbino fiókja, kattintson a „Fiók létrehozása” lehetőségre, adja meg az email-címét és a jelszavát, és máris élvezheti a Kimbino-hálózat nyújtotta előnyöket :)

Az alkalmazáshoz megadott bejelentkezési adataim csak az alkalmazásban érvényesek?

Ha regisztrált a Kimbino alkalmazásban, akkor ugyanazzal az email-címmel és jelszóval be tud jelentkezni a Kimbino weboldalán is. Ha tehát a Kimbino weboldalán keresztül szeretne bejelentkezni, akkor ahhoz már nem kell újra regisztrálnia. A rendszer automatikusan összehangolja az adatait.

Azonnal szeretnék információt kapni a legfrissebb újságokról, amint feltöltik őket. Be tudom ezt állítani?

Igen, bekapcsolhatja az értesítéseket, így soha többé nem marad le kedvenc boltja egyetlen akciójáról sem.

Van lehetőség más országok újságjainak böngészésére is?

Igen, kattintson az „Információ” fülre (fogaskerék a jobb felső sarokban), majd a „Tartózkodási hely beállításai” lehetőségre, és válassza ki azt az országot, melynek újságjaira kíváncsi.

Elérhető az alkalmazás iOS-en is?

Az alkalmazás jelenleg csak Android operációs rendszert használó okostelefonokon érhető el. Ha az operációs rendszer miatti korlátozások nélkül szeretné böngészni az újságokat, kérjük, látogasson el weboldalunkra: www.kimbino.com.