Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS

AVON katalógus 2024 Július - online lapozható

HIRDETÉS
Avon

AVON katalógus

AVON katalógus

3.5/5
Actual brochure

Az Avon katalógus minden hónapban újabb vonzó ajánlatokkal kedveskedik az Avon kozmetikai termékek használóinak. A legfrissebb Avon újság érvényességének kezdete 2024.07.01.; ezt a katalógust megtekintheti online felületünkön itt.

Válogasson kedvére az aktuális Avon katalógusban szereplő akciós termékek közül - e kiadvány (Katalógus AVON 2024 Július) nálunk mindenkor elérhető.

Nem elhanyagolható tény továbbá, hogy weboldalunkon és mobilalkalmazásunkban számos más üzlet jelen pillanatban érvényes akciói (vagyis az ezeket közlő újságok) úgyszintén megtekinthetőek, így okoseszközén vagy számítógépén kényelmesen mazsolázhat a szimpatikus termékajánlatok közül.

AZ AVON CÉG

Shop

Az Avon története több mint száz évre nyúlik vissza, ugyanis alapítója 1886-ban hozta létre eredeti vállalkozását, az Avon ősét az Egyesült Államokban. Bár korábban utazó könyvkereskedőként próbálkozott, végül a parfümök, kozmetikumok sikeresebbnek bizonyuló értékesítésére állt át. Az Avon nevet 1939-ben vette fel a cég - ebben a névben az avoni hattyúként is emlegetett Shakespeare szülővárosa, Stratford-upon-Avon köszön vissza.

2007-ben Reese Witherspoon az Avon globális nagykövete, míg ugyanebben az évben a magyarországi Avon háziasszonya Zsédenyi Adrienn énekesnő lett.

Az Avon éves forgalma 2018-ban világszinten több mint 5 milliárd dollár volt. Termékeit tanácsadók révén, illetve online csatornán keresztül, valamint katalógusból értékesíti. Magyarországi tanácsadóinak száma több tízezer (nemzetközileg pedig a hatmilliót is meghaladja).

Hazánkban a rendszerváltást követően, 1990-ben jelent meg; ekkor indult el az Avon Cosmetics Hungary nevű leányvállalat. E cég értelemszerűen a Egészség és Szépség kategóriába tartozik, ahogy olyan más kiskereskedelmi vállalatok is, mint például Müller, Rossmann, Vianni, Oriflame, Pingvin Patika, Alma Gyógyszertárak, DM Drogerie Markt, Marionnaud, Kulcs Patika és Gyöngy Patikák.

Avon üzletek, vagyis kontaktpontok az országban több helyen is találhatóak: Budapest és Buják.

Az Avon magyar nyelvű honlapja az avon.hu címen érhető el - itt a termékek széles választéka mellett szépségápolási tanácsokat, technikákat, érdekességeket is találhatunk.

AVON VÁLASZTÉK

Assortment

Az Avon termékválasztéka lefedi a szépségápolási termékféleségek széles skáláját. A női és férfi illatszereken, parfümökön túl dezodorok, sminkszerek (így például szempillaspirálok és szemceruzák, alapozók, korrektorok, pirosítók, szájfények és rúzsok), arcápolók (hidratáló és öregedésgátló termékek, tonikok, pakolások, arcradírok, arctisztítók), egyéb test- és hajápolási cikkek, divatkiegészítők is részét képezik az Avon kínálatának.

Ismertebb kozmetikai márkáik közé tartozik például az Anew, az Avon Color, az Avon Care, a Skin-So-Soft és az Advance Techniques.

Egy teljes hónapon át a friss Avon újságban (Katalógus AVON 2024 Július) feltüntetett kedvezményes árakon juthat hozzá az önnek tetsző parfümökhöz, kozmetikai cikkekhez - garantáltan jól jár azzal, ha rendszeresen nálunk tájékozódik az Avon ajánlatokról.

A KIMBINO

Kimbino App

A Kimbino internetes oldala (Kimbino.hu) és mobiltelefonos applikációja (Kimbino) segít abban, hogy bárhol is jár, bármikor is szeretne tájékozódni a különféle üzletek akcióiról, mindig rendelkezésére álljon az összes akciós újság akár okostelefonján, akár laptopján, tabletjén vagy számítógépén.

A Kimbino azonban ezen felül a környezetvédelemhez, így bolygónk megóvásához is hozzájárul, hiszen míg az egy-két hét elteltével kidobásra kerülő reklámújságok rengeteg papír felhasználásával készülnek, addig a Kimbino papírmentes módon, fák kivágása nélkül teszi lehetővé, hogy a vásárlók értesülhessenek az őket érdeklő akciókról.

Ha a Kimbino gyors és könnyen kezelhető alkalmazását használja, és a mi szolgáltatásunk révén tekinti át az akciós szórólapok sokaságát, azzal nem pusztán idejét és pénztárcáját kíméli, hanem egyre nagyobb terhelést elszenvedő lakóhelyünkkel, a Földdel is jót tesz.

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Parfüm
Smink
Alapozó
BB krém
Bronzosító
Pirosító
Ecset
Sminkszivacs
Szemhéjtus
Szemceruza
Műszempilla
Ajakrúzs
Szájfény
Körömlakk
Sampon
Kondicionáló
Kefe
Maszk
Fényvédő
Testápoló

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS