Kimbino
Kimbino

Best Byte akciós újság 2024.06.04. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
Best Byte
HIRDETÉS

Best Byte akciós újság

Best akciós újság

3/5
Actual brochure

Széles választék, kéthetente frissülő, kedvezményes árak – elhoztuk Önnek a Best Byte Akciós újság-t, a legújabb Best Byte akciós újságát. A műszaki cikkeket forgalmazó szaküzlet rendszeres és szezonális akciókkal várja vásárlóit. Tekintse meg a legfrissebb Best Byte szórólapot itt, mely érvényes 06.11. - 06.26. időszakra.

Best Byte

Shop

A 2007 óta működő, magyar tulajdonosi körrel rendelkező Best Byte üzletlánc jelenleg 100 műszaki és elektronikai üzletet (szervizt) tart számon. Többek között az alábbi településeken találhatóak: Csongrád és Budapest.

Online webáruháza is nagy népszerűségnek örvend, ahol a különböző márkájú Best Byte termékek gyorsan, könnyedén, jó áron elérhetőek, majd gyors kiszállítással kézhez kaphatóak. Mint a legtöbb megbízható, igényes e-kereskedelmi felületen, itt is lehetőség nyílik bolti átvételre, ami meggyorsíthatja a rendelés átvételének folyamatát. Amennyiben a BestByte Plus Allee üzletben kívánja átvenni rendelését Budapesten, szállítási költség sem kerül felszámításra.

Fontosnak tartják, hogy vásárlóik maximális tájékoztatást és figyelmet kapjanak. Üzleteikben és virtuális ügyfélszolgálatukban ezért szakképzett, segítőkész eladók és szakemberek válaszolják meg a felmerülő kérdéseket, oldják meg az esetleges problémákat. 

A Best Byte kínálata

Assortment

Műszaki cikkek széles választéka tárul a vásárló szemei elé akár a Best Byte üzletekben, akár a webáruházban. Itt mindent megtalál kedvező áron, amire egy háztartásban vagy irodában szüksége lehet. A barkácsolás szerelmesei kéziszerszámok, szerszámgépek, akkumulátoros szerszámgépek, takarítógépek, szivattyúk és más kiegészítők között keresgélhetnek. Háztartási kis- és nagygépek, hűtéstechnikához, világítástechnikához nélkülözhetetlen eszközök, szárítógép, mosógép, mosogatógép vagy egyéb háztartási cikkek, lakberendezési kellékek segítenek még otthonosabbá tenni lakását. Különböző számítástechnikai eszközök várják a „kezdő” és professzionális szakembereket. Okoseszközök és tartozékaik, laptopok, notebookok, televíziók és videós felszerelések sokféle márkája és típusa is megtalálható a Best Byte kínálatában. Irodai felszerelésében is minden megvan, amire szükség lehet, legyen szó nyomtatóról, szkennerről, projektorról, vonalkódolvasóról, biztonságtechnikai eszközökről és más irodai felszerelésről.

A Best Byte a kiskereskedelem Elektronika kategóriájának fontos szereplője. E kategóriában azonban rajtuk kívül számos egyéb üzletlánc (Media Markt, Euronics, Extreme digital, eMAG és Biri Elektro) is verseng a vásárlók kegyeiért.

További információkért kérjük, látogasson el a Best Byte weboldalára, melyet a bestbyte.hu hivatkozási címen érhet el.

Kisebb ökológiai lábnyom online böngészéssel

Kimbino App

Kerülje el a felesleges sorban állást, üzletről üzletre járást, és vásároljon online! Mielőtt azonban belevetné magát az óriási választékba, értesüljön az aktuális kedvezményekről első kézből! A böngészés a Kimbinóval megkönnyíti ezt a folyamatot, időt és pénzt spórol Önnek, ráadásul védi vele környezetét, hiszen az oldal online katalógusokat, szórólapokat tartalmaz, melyeket pár kattintás után Ön állandóan a táskájában vagy zsebében hordhat okostelefonján, táblagépén vagy laptopján. Elég egy kattintás a Kimbino weboldalára Kimbino.hu, vagy nyissa meg az applikációt Kimbino és keresgéljen az akciós újságok között. Védjük együtt bolygónkat – gondolkozzon Ön is zölden! 

A Kimbino segít Önnek, hogy mindig naprakész legyen az Önre váró kedvezményekkel, kihagyhatatlan ajánlatokkal – mindezt úgy, hogy közben megkönnyítjük a vásárlás tervezését, s így magát a vásárlási folyamatot is, és megkíméljük Önt a céltalan keresgéléstől és más kényelmetlenségektől. Váltson Ön is zöldre – használja a Kimbinót!

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Okostelefon
Laptop
Tablet
Monitor
Nyomtató
Egér
Kamera
Csatlakozó
Mikrofon
Hangszóró
USB
Hűtőszekrény
Mosógép
Főzőlap
Mikrohullámú sütő
Porszívó
Vasaló
Ventilátor
Kenyérpirító
Okosóra

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

További üzletek Elektronika