Megnyitottunk Sopronban! - Mömax szórólap megtekintése, amely érvényes a következő dátumtól: 2019.05.30.
Soproni nyitási ajánlataink - Mömax szórólap megtekintése, amely érvényes a következő dátumtól: 2019.05.22.
Kevés olyan ember van, akinek ne volna ismerős Mömax neve, hiszen a vezető üzletláncok közé tartozik a magyar piacon. Mömax majdnem mindent kínál, amire Önnek szüksége van. Ami még fontosabb: rendkívül kedvező árakon! Mömax rendszeresen áll elő új, speciális ajánlatokkal. A legújabb ajánlat érvényes: 2019.06.13. és megtekinthető itt Vessen egy pillantást az alábbi üzletek ajánlataira Bauhaus, Black Red White, BodrogiBau, Diego, IKEA, JYSK, Kika, Mayer Szerszám, Merkury Market, Möbelix. Talán ugyanazon terméket megtalála kedvezőbb áron.

Hezitál, hogy merre vásároljon? Mömax üzletei országszerte megtalálhatóak több városban, például: Budapest, Budaörs, Debrecen, Győr, Kecskemét, Nyíregyháza Ha esetleg nem találta volna meg az oldalunkon, amit keresett. Látogassoa meg az üzletlánc hivatalos weboldalát, hogy megtekintse a teljes termékkínálatot: www.moemax.hu

Feledkezzen meg a nyomtatott szórólapokról, többé nem okoznak problémát. Mostantól könnyedén, online is nyomon tudja követni Mömax legújabb ajánlatait a Kimbino oldalán. Köszönjük, hogy velünk egy hullámhosszon van a környezetvédelmet és az erdővédelmet illetően. Azzal, hogy Ön online elektronikusan böngészi Mömax ajánlatait, rengeteg fát véd meg a kivágástól.

Leárazva vásárolni a termékeket segít megspórolni egy csomó pénzt. Az egyetlen dolog, amit tudnia kell, hogy mikor mi akciós. Az online szórólapoknak köszömhetően, Ön azonnal értesülhet a legújabb ajánlatokról.

Nem érné meg, ha lemaradna bármelyik Mömax különleges ajánlatról, ugye? A megoldás egyszerű: iratkozzon fel hírlevelünkre vagy töltse le applikációnkat! Kimbino