KimbinoKimbino
Logo Mömax - Otthon, kert
3/5

Mömax akciós újság

HIRDETÉS
HIRDETÉS
3/5
Actual brochure

Megjelent a legújabb Mömax akciós újság, a Mömax - Akciós újság. Válogasson Ön is a legjobb ajánlatok közül itt. Az akció érvényes: 09.23. - 10.27.

A Mömax áruházról röviden

A Mömax áruházak 2002-ben indultak sikerük útjára egy osztrák településről, Dornbirnból. A cég az osztrák XXXLutz egyik leányvállalata, országos terjeszkedésük nagysága szinte előre borítékolható volt. Az évek során azonban kezdték „kinőni” Ausztria határait, ma már 6 országban is jelen vannak 60 üzlettel: Ausztriában, Horvátországban, Szlovéniában, Németországban, Romániában, Bulgáriában és 2013 óta hazánkban is.

Magyarországon először Győrben nyílt az első Mömax áruház. A megüresedett Baumax épületeket kihasználva egyre több településen jelent meg a Mömax. Többek között az alábbi településeken nézelődhet a kedves vásárló: Budapest, Nyíregyháza, Győr, Budaörs, Szolnok és Debrecen, magyar képviselőik azonban folyamatos terjeszkedést terveznek.

„Trendben otthon”, hirdeti a Mömax szlogenje. Üzletfilozófiájukhoz tökéletesen passzol ez a mottó, hiszen jó minőségű, az aktuális trendeknek megfelelő lakberendezési cikkeket árulnak kedvezményes árakon. A versenyképes árak mellett törzsvásárlóiknak minden hónapban személyre szabott kedvezményekkel kedveskednek. Az állandóan meglepetéseket tartogató Mömax akciók pedig még jobban azt sugallják, hogy megéri a Mömaxban vásárolni.

A Mömax online is lehetővé teszi Önnek a nézelődést és vásárlást. Megújult webáruházuk minden kényelmet és előnyt biztosít, melyre a vásárlónak szüksége lehet. Gyors kiszállítással, az áruvisszavétel lehetőségével, valamint kisteherautó bérlésével segítenek minél könnyebbé tenni a vásárlás folyamatát. Weboldalukon található háromdimenziós konyhatervezőjével egy olyan tervezői élményt nyújt a laikus vagy akár hozzáértő vásárlóinak, mely óriási segítséget tud nyújtani az álomkonyha megalkotásában. További részletekért kérjük, látogasson el a Mömax weboldalára, melyet a www.moemax.hu hivatkozási címen érhet el.

Nem találja, amit keresett? Böngésszen további remek ajánlatok között a hasonló kategóriájú üzletek reklámújságaiban: Bauhaus, Black Red White, BodrogiBau, Diego, Dr. Padló, IKEA, JYSK, Kika, Mentavill és Merkury Market.

A Mömax kínálata

Mindegy, hogy a lakás melyik részét szeretné berendezni, a Mömaxban biztos, hogy megtalálja a legjobb bútorokat és dekorációkat. Hálószobai, fürdőszobai, gyerekszobai, konyhai bútorai és kiegészítői vonzó árakon várják az új és visszatérő vásárlókat. A barkácsolásra, kerti munkára is széles termékkínálatot mutat be, legyen szó akár eszközökről, gépekről, akár berendezési tárgyakról. Baráti árai és ütős kedvezményei mellett az üzlet ügyfélorientált gondolkodásmódja és segítőkészsége is csábító. 

Ne maradjon le a legjobb kedvezményekről! Keresse a Mömax akciós újságot a Kimbinón! A Mömax - Akciós újság érvényes: 2021.09.23.-től.

A Kimbino

A Mömax újságot megtalálhatja a Kimbino weboldalán (Kimbino.hu) és alkalmazásában (Kimbino) a Otthon, kert kategória alatt. Ha Önnek is elege van a nyomtatott szórólapok tömkelegéből és abból, hogy ide-oda rakosgatja őket, ajánlunk egy jobb megoldást, a Kimbino ugyanis másképp csinálja a kedvezmények összegyűjtését. A Kimbino megmutatja, hol vannak a legjobb ajánlatok anélkül, hogy papírokat kellene gyűrögetnie a vásárlás napjáig. Kizárólag online verziójú szórólapjainak segítségével Ön bármikor magánál hordhatja a legjobb kedvezményeket okostelefonján, táblagépén vagy laptopján. Így nem csak kényelmesebb a böngészés, de környezettudatosabb is. A Kimbino előnyben részesíti a zöld gondolkodást, online szórólapjai ezért olyan népszerűek.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS
Kimbino
Bezárás
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Bezárás
Logo Mömax -
 • Wesselényi utca 23
 • Dráva utca
 • 3
 • 40
 • Balmazújvárosi út
 • Sport utca 3
 • Fehérvári út 5
 • Halasi út 2
 • Kosbor utca 3
 • Soroksári út 86
 • II. Rákóczi Ferenc út 277
 • Siklósi út 45
 • Pesti út 2
 • Szentendrei út 40