KimbinoKimbino
Kimbino
Aktuális ajánlat itt Válassz várost
Logo IKEA - Otthon, kert
3/5

IKEA katalógus 2022 - akció újság

HIRDETÉS
HIRDETÉS

IKEA AKCIÓS ÚJSÁG

IKEA akciós újság

3/5
Actual brochure

A világ egyik legnépszerűbb lakberendezési áruháza, a svéd IKEA ismét bemutatja Önnek a legkedvezményesebb ajánlatait! A hangzatos nevű termékek most még olcsóbban várják új tulajdonosukat. A legújabb kiadvány, a IKEA - Katalógus Konyhák 2023 megtekinthető itt, mely érvényes: szerdától 08.31.

Az áruházról röviden

Shop

Ingvar Kamprad, egy svéd származású, 17 éves fiatal 1943-ban saját vállalkozást alapított. Eleinte apróbb tárgyakat értékesített, írószereket, órákat, képkereteket, bizsukat, majd négy évvel később nekilátott a bútorokkal való kereskedelemhez. Az első 10 évben csupán csomagküldéssel foglalkoztak, saját tervezésű bútorokat az ötvenes évek közepétől kezdtek gyártani, s azóta is töretlen a népszerűségük. 1953-ban nyílt az első IKEA üzlet Svédországban, majd öt évvel később, 1958-ban az első IKEA-áruházat is megépítették. Érdekes, hogy az első IKEA katalógusban szereplő termékeket annyira alacsony áron kínálták, hogy a legtöbb vásárló bizalmatlan volt minőségüket és élettartamukat illetően. Kamprad ezért úgy döntött, szeretné, ha vásárlói a saját szemükkel győződnének meg a rendkívül baráti árak mellett jelen levő magas minőségről. Az IKEA első bemutatóterme pontosan ebből a célból nyílt: a vásárlók így szemrevételezhették, sőt, ki is próbálhatták a termékeket, mielőtt megrendelték volna őket.

Ez ma már történelem, és az elmúlt 60 évben rengeteg minden változott. A cég hozzáállása azonban megmaradt: kiváló minőség és alacsony árak biztosítása, a vevők igényeinek maximális kielégítésével.

Mára a svéd vállalkozás multinacionális kereskedelmi üzlethálózattá nőtte ki magát, minden kontinensen, Európa szinte összes országában megtalálható. Hazánkban 1990-ben nyitotta meg kapuit az első IKEA-áruház Budapesten, az Örs vezér terén. Ezen kívül még kettő áruház üzemel az alábbi helyszíneken: Budaörs és Budapest.

További információért az IKEA áruházlánc kínálatáról és szolgáltatásairól kérjük, látogasson el az áruház weboldalára: ikea.com.

A kategória szerint nálunk a Otthon, kert közé van besorolva, és a magyar piacon olyan versenytársak mellett működik, mint az Bauhaus, Bedario, BodrogiBau, BRW Bútorház, Diego, JYSK, Kika, Mentavill, Merkury Market és Möbelix.

Az IKEA kínálata

Assortment

Az IKEA-ban mindent megtalál, amire a lakberendezéshez szüksége van. Az üzletből, vagy akár a webáruházból tényleg nehéz üres kézzel távozni – szinte lehetetlen. Akár hálószobáról, akár konyháról, nappaliról, kertről, fürdőszobáról vagy előszobáról van szó, biztos, hogy minden kedves vásárló megtalálja, amire épp szüksége van. Kiváló minőségük, verhetetlen áruk, könnyű összeszerelhetőségük miatt hívják évről évre olyan sokan segítségnek a lakberendezéshez. Az IKEA akciós termékei miatt pedig még érdemesebb többször látogatni az üzletet, vagy a webáruházat, róluk ugyanis tényleg kár lemaradni.

Az áruházlánc büszke gyökereire, arra, hogy honnan indult, valamint a letisztult és minimál svéd kultúrára. Ezek a motívumok nem csak a termékekben köszönnek vissza, hanem az általuk kínált ételekben is. Éttermükben tipikus svéd ételeket lehet kóstolni, vagy alapanyagként vásárolva otthon elkészíteni.

Keresse az IKEA újságot a Kimbino oldalán! A IKEA - Katalógus Konyhák 2023 érvényes: 2022.08.31.

A Kimbino

Kimbino App

Ne maradjon le a legütősebb IKEA akciókról! Nyomtatott szórólapok és katalógusok helyett azonban ajánlunk valami egyszerűbbet. A Kimbino összegyűjti Önnek az áruházak legjobb kedvezményeit. Önnek nincs más dolga, mint felmenni a Kimbino weboldalára (Kimbino.hu), vagy letölteni a Kimbino applikációját (Kimbino) és pár percet szánni arra, hogy átböngészi a jobbnál jobb ajánlatokat. Az újságok gyűjtése már a múlté, hiszen mindig magával hordhatja a legjobb kedvezményeket okostelefonján, táblagépén vagy laptopján. A Kimbino törődik bolygónk védelmével, ezért kizárólag online formátumú katalógusokat reklámoz. Gyors, kényelmes, ráadásul környezetbarát – váltson Ön is zöldre, váltson a Kimbinóra!

IKEA GREEN FRIDAY 2022

Mindig eseményszámba megy a Green Friday, az immáron hagyományosnak tekinthető, évente egyszer megrendezésre kerülő, a vásárlóknak árengedmények sokaságával kedveskedő nap (sok esetben akár teljes hét). Az IKEA GREEN Friday apropóján meghirdetett akcióit a svéd bútoráruház hívei nagy érdeklődéssel várják. Ismerős érzés, hogy valami mindig kell még otthonunkba az IKEA szemet gyönyörködtető választékából, legyen az bútordarab a lakás egyik helyiségébe, dísztárgy vagy praktikus háztartási eszköz - ha ezeket hez illő kedvezménnyel sikerül beszerezni, az külön örömöt jelent. Az IKEA reklámkatalógusát (IKEA - Katalógus Konyhák 2023) másokhoz hasonlóan valószínűleg ön is szívesen tanulmányozza. A várva várt Green Friday ugyanakkor számos más áruház és üzletlánc részéről szintén óriási akciókat tartogat, amelyek akár már a karácsonyi ajándékvásárlást is megkönnyíthetik. A kedvezmények hatékony és eredményes kihasználását, a lehető legnagyobb mértékű spórolást segíti elő az is, ha ezeket az ajánlatokat egyetlen helyen nézheti át. Ezért ajánljuk figyelmébe a kifejezetten a 2022-es Green Friday témájában összegyűjtött szórólapokat tartalmazó oldalunkat!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

Követés

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Logo IKEA -
Logo IKEA -