Kevés magyar vásárló van, aki nem hallotta még IKEA nevet. A vásárlók részéről rendkívül népszerű, így vezető szerepet töltenek be a magyar piacon. Kiváló minőségű termékek széles választéka - ez jellemzi IKEA üzleteit. Itt megtalál mindent amiért jött. Egy új ajánlat? IKEA rendszeresen új ajánlatokkal készül a vásárlóknak. A frissített ajánlatok érvényesek: 2018.08.16. és elérhetőek itt Nézzen körbe a különböző ajánlatok között, a különböző üzletekben Bauhaus, Black Red White, BodrogiBau, Diego, JYSK, Kika, Mayer Szerszám, Merkury Market, Möbelix, Mömax! Ezen üzletek IKEA versenytársai.

Hezitál, hogy merre vásároljon? IKEA üzletei országszerte megtalálhatóak több városban, például: Budapest, Budaörs Kiválasztott egy terméket, de oldalunkon nem talált róla információt? Látogassa meg az üzlet hivatalos oldalát: www.ikea.com

A nyomtatott szórólapok maradiak. A környezettudatosság idejét éljük, az online szórólapok sokkal praktikusabbak. A Kimbino oldalán megtalálja IKEA legfrissebb ajánlatait is. IKEA legújabb ajánlatainak böngészése online szórólapokon keresztül sokkal környezettudatosabb, mintha a nyomtatott változtatot fürkészné.Örülünk, hogy az online szórólapokat választotta.