Kimbino
Kimbino

BENU Gyógyszertárak akciós újság 2024.06.01. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
BENU Gyógyszertárak
HIRDETÉS

BENU Akciós Újság

BENU akciós újság

3/5
Actual brochure

Egészségünk a legfontosabb! – ha valami, hát ez a kijelentés beigazolódott 2020-ban. A BENU-csoport is fontosnak tartja egészségünk megőrzését és védelmét, és ezek támogatását a minden hónapban megújuló, kihagyhatatlan akcióival. A legújabb BENU akciós újság elérhető itt. Ne maradjon le a legújabb BENU patika akciós újságról! A BENU Gyógyszertárak Akciós újság érvényes a következő időszakra: 07.01. - 07.31.

 

 

 

A BENU Gyógyszertár-hálózatról

Shop

A BENU Magyarország Zrt. hazánk egyik leginnovatívabb gyógyszer-kereskedelmi vállalata. Gyógyszertárai a német Phoenix csoporthoz tartoznak, mely az egyik legnagyobb vezető gyógyszer-kereskedelmi vállalata Európában – a kontinens 27 országában képviselteti magát. A Phoenix Pharma elhivatottságát és üzenetét közvetíti a BENU-csoport is, miszerint „Az egészséget kínáljuk mindig és mindenkinek szerte Európában”. A 2012-ben saját márkát piacra dobó BENU ma már szintén franchise-hálózatként van jelen Európa több országában is, több mint 1300 gyógyszertárral. Magyarországon kívül Csehországban, Észtországban, Hollandiában, Lettországban, Litvániában, Montenegróban, Svájcban és a szomszédos Szlovéniában és Szlovákiában is találkozhatunk a BENU gyógyszertárak nyitott, világos vásárlótérrel rendelkező üzleteivel.

A BENU Gyógyszertárak teljesítményét évről-évre elismerik a különböző díjakkal. 2014-től minden évben SuperBrands-díjjal jutalmazzák. Többször nyerte el a nívós SuperStore- és Franchise-díjat, sőt, 2016-ban „Az év legdinamikusabban fejlődő franchise-hálózata”, egy évvel később pedig „Az év franchise-hálózata” díjat kapta. 2017-ben az Év Boltja Díj nyertesévé választották.

A BENU-csoport nagy hangsúlyt fektet ügyfelei igényének maximális kielégítésére – olyannyira, hogy két egymást követő évben is neki ítélték a „Kiválóság az ügyfélkiszolgálásban” díjat.

Hazánkban nagy népszerűségnek örvend, városonként több üzlethelyiséggel is rendelkezik. Többek között az alábbi településeken válogathatunk a BENU gyógyszertárak kínálatában: Budapest.

Kételkedik, hogy a BENU gyógyszertárakban kapható a legjobb áron valamelyik termék? Nézze meg a versenytársak kínálatát: Müller, Rossmann, Avon, Vianni, Oriflame, Pingvin Patika, Alma Gyógyszertárak, DM Drogerie Markt, Marionnaud és Kulcs Patika.

A BENU Gyógyszertárak Kínálata

Assortment

A BENU igazi „mindenegyben” üzlet. Legyen szó megfázásról, allergiáról, bőrbetegségről, fogászati, emésztőrendszeri, endokrin- vagy cukorproblémáról, általános vagy egzotikus betegségről, a BENU gyógyszertárban biztos, hogy mindenki megtalálja, amire az egészsége helyreállításához vagy megőrzéséhez szüksége van. A patika kínálatában megtalálhatóak emellett a tisztálkodáshoz, nemi és szájhigiénia megőrzéséhez, fogyókúra támogatásához szükséges cikkek is. Széles választékot találhatunk a vitaminokban, alternatív gyógyászati eszközökben is. 

A BENU-csoport 2017-ben dobta piacra saját márkáját, a LIVSANE-t. A minőségi termékcsalád széles skálával rendelkezik hét fő kategóriában: étrend-kiegészítőkben, diagnosztikai eszközökben, szépség-és szájápolási termékekben, sebtapaszokban és baba-mama termékekben.

A BENU weboldal készítői újtára indították a BENU webshopot, azzal a céllal, hogy termékeik minél több vásárló igényét elégíthessék ki, s mindezt a leggördülékenyebben. A honlap látógatóinak a különböző gyógyászati cikkek közötti válogatás mellett lehetőségük van szűrőprogramra való jelentkezésre, dermokozmetikai tanácsadás kérésére, illetve különböző egészségügyi cikkek olvasására.
További információért kérjük, látogasson el az áruház weboldalára, melyet a benu.hu hivatkozási címen érhet el.

Használja bizalommal a Kimbinót, és hagyja, hogy vásárlásai tudatosabbak és időkímélőbbek legyenek! A BENU Gyógyszertárak Akciós újság elérhető a Kimbino weboldalán és alkalmazásában a Egészség és Szépség fül alatt. A kiadvány érvényes: 2024.06.01..

A Kimbino minden akciót megmutat

Kimbino App

A Kimbino összegyűjti Önnek az aktuális, kedvező ajánlatokat, így Önnek nem kell szórólapok tömkelegét magával cipelnie bevásárlásaihoz. Értesüljön az elsők között a BENU patika akcióiról! A BENU akciós újság 2024  online szórólap formájában elérhető a Kimbino.hu weboldalon, illetve az alkalmazásban is (Kimbino). Mindig kéznél lehetnek a legütősebb akciók, melyeket akár telefonján, táblagépén, akár laptopján magával vihet.

A Kimbino nemcsak azért nagyszerű asszisztens, mert megkönnyíti felhasználói dolgát, pénzt és időt spórolva, hanem mert törődik a környezetkíméléssel – papír alapú, nyomtatott szórólapokat nem használ, csakis online verziójú katalógusokat mutat be Önnek hétről hétre, elősegítve így a zöld gondolkodást. Legyen Ön is tudatos, legyen környezettudatos! Használja a Kimbinót!

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Körömlakk
Sampon
Fogkrém
Szájvíz
Sebtapasz
Kollagén
Gyógyszerek
Sikosító

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS