Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS
Logo Praktiker - Otthon és Kert
3/5

Praktiker akciós újság 2024 [ katalógus 04.11. - 04.22. ]

Praktiker akciós újság

Praktiker akciós újság

3/5
Actual brochure

Ismét rendkívüli akciókkal várja Önt a kedvelt barkácsáruház. Tekintse meg a legújabb Praktiker akciós újságot itt. A kiadványban szereplő kedvezmények érvényesek: 04.11. - 04.22.. Válogasson az Önnek tetsző ajánlatok közül a Praktiker Akciós újság-ben.

 

 

 

A Praktiker áruházról röviden

Shop

A Praktiker az egyik legmeghatározóbb és legnépszerűbb barkácsáruház Európában. 1978-ban, Luxemburgban nyílt legelső áruháza, majd az évek során jelentős terjeszkedésnek indult a kontinensen belül. Sűrűn látogatott üzleteket üzemeltet Németországban, Görögországban, Törökországban, Lengyelországban, Romániában, Bulgáriában, Ukrajnában és Albániában is. Magyarországon 1998-ban nyílt az első Praktiker áruház Budapesten, az M3-as autópálya kivezetőjénél. A jelenleg is legnagyobb magyarországi Praktiker áruház négy évvel később, 2002-ben épült fel Budaörsön. 

Bár a kétezres évek eleji gazdasági válság a Praktikert is megviselte, az áruházlánc népszerűsége töretlen maradt. A magyar Praktikerek 2016 óta a Wallis Asset Management Zrt. tulajdonát képezik, vezetői azonban úgy döntöttek, továbbra is hűek maradnak a névhez. Mára több mint 20 üzlet várja vásárlóit az országban, többek között az alábbi településeken: Budapest, Szolnok, Békéscsaba, Győr, Budaörs és Debrecen.

Webáruházuk működése még jobban fellendítette a Praktiker forgalmát. Készséges ügyfélszolgálatuk jelenlétével, országos házhozszállításukkal, áruházi átvételre való lehetőséggel, szakemberek ajánlásával igazán felhasználóbaráttá tették weboldalukat. Hozzáértés, jó minőség és alacsony árak ötvözésével szolgálják ki a vásárlók igényeit. És ha mindez nem lenne elég, havonta többször is kedveskednek extra kedvezményekkel. Törzsvásárlónak is megéri regisztrálni, hiszen úgy még jobb, még egyedibb ajánlatokkal kecsegtet az áruház.

További információkért kérjük, tekintse meg a Praktiker szórólapját itt, vagy látogasson el az üzlet weboldalára az alábbi hivatkozási címen: praktiker.hu.

Nem találja, amit keresett? Böngésszen további remek ajánlatok között a hasonló kategóriájú üzletek reklámújságaiban: JYSK, OBI, Bauhaus, Möbelix, Kika, Mömax, Diego, IKEA, TTL és Merkury Market.

Praktiker – mindenre van több ötlete!

Assortment

Mottójukkal is azt sugallják, hogy vásárlóik igényeit úgy is ki szeretnék elégíteni, hogy a lehető legnagyobb választékot ajánlják. Építkezés és lakásfelújítás esetén biztos, hogy mindent megtalál, amire Önnek vagy szakembereinek szüksége van. Magas minőségű, kiváló árú eszközöket és gépeket kínál padló- és falburkoláshoz, kert rendbetételéhez vagy akár kültéri lakberendezéshez. A nagy gépektől kezdve a legapróbb csavarokig, zárakig, vasalatokig bőséges kínálat jellemzi. Nem csak a barkács- és egyéb felújítási munkák esetén ajánlatos Praktikerbe menni: szobabútorok, világítástechnikai eszközök és a háztartásban nélkülözhetetlen felszereléseket is érdemes a polcokon vagy a webáruházban keresni.

Keresse a Praktiker újságot a Kimbinón, és élvezze, ahogy a legjobb ajánlatok megtalálják Önt! A legújabb Praktiker akciós újság neve: Praktiker Akciós újság, érvényes 2024.04.11.-től.

A Kimbino

Kimbino App

A Kimbino segít Önnek, hogy első kézből értesüljön a legjobb ajánlatokról. Önnek nincs más dolga, mint meglátogatni a Kimbino weboldalát (Kimbino.hu) vagy alkalmazását (Kimbino), a Kimbino pedig megmutatja Önnek, hol érdemes a lehető legkedvezményesebben vásárolni. Online szórólapjaival nem csak Önnek, hanem a környezetre is gondol, népszerűsítve így a zöld gondolkodást. Önnek kényelmesebb és egyszerűbb, a bolygónknak környezetbarátabb. Tud ennél jobbat? 

A Praktiker katalógus a Kimbino oldalán és applikációjában a Otthon és Kert kategória alatt érhető el több más hasonló üzlet legütősebb akcióival együtt.

HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS
Keresés
Kimbino
Logo Praktiker -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!