Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS

Spar Market Akciós újság lapozható formában - 2024.07.18.-tól

HIRDETÉS
Spar Market

Spar Market akciós újság - lapozható katalógus

Spar Market akciós újság

3/5
Actual brochure

A Spar Market akciós újság hétről hétre kihagyhatatlan akciókkal várja az érdeklődőket. Az egy hétig érvényes akciói mellett hétvégi kedvezményekkel is kecsegtet az üzletlánc. Legfrissebb katalógusuk, a Spar Market Akciós újság megtalálható itt. Az aktuális kedvezmények 07.18. - 07.24. érvényesek.

A SPARRÓL RÖVIDEN

Shop

A SPAR egy 1932-ben, Hollandiában létrejött szabad társulás, amely kezdetekben önálló nagy- és kiskereskedők kereskedelmi láncaként működött. A társulás sikeressége pár éven belül elterjedt Európában, így az ötvenes évektől egyfajta példává nőtte ki magát.
Az üzletlánc székhelye továbbra is Amsterdam, Hollandia. Üzleteinek száma a világ négy kontinensén meghaladja a 12 ezret.

Vezérgondolata: „egyetértő együttműködés által mindenki folyamatosan profitáljon”. E jelmondat kezdőbetűi (hollandul) a DESPAR szót adják ki, mely az anyanyelven fenyőt jelent – így született a társulás logója, ami ma már minden SPAR egységes ismertetőjele.

Hazánkban a ’90-es évek eleje óta foglal helyet a legjelentősebb élelmiszerüzletek között. Első üzletét Tatán nyitotta meg 1991-ben, majd évről évre újabb és újabb üzletek nyíltak többek között az alábbi településeken: Budapest, Tura, Győrladamér, Vértesacsa, Mór.

A SPAR Market elnevezésű kisebb üzletek főleg kisvárosokban, falvakban találhatóak. Ezek átlagosan 600-800 négyzetméter alapterületűek. Az első SPAR Market Hollandiában 2001-ben nyílt meg – hazánkba azonban csak 2012 óta „érkezett meg”. 

További információért a SPAR üzletláncról, kérjük, látogasson el az áruház weboldalára: spar.hu.

Keresse a SPAR Market akciós újságait a Hipermarketek kategória alatt.

A SPAR MARKET KÍNÁLATA

Assortment

A SPAR Market a háztartások nagy segítsége: hagyományos élelmiszerek, nélkülözhetetlen alapanyagok, friss pékáru, jó minőségű háztartási- és vegyiáru, babaápolási termékek, kozmetikumok, állateledel, üdítő- és szeszes italok bőséges kínálata fogad minden kedves vásárlót.

A SPAR 1997 óta gyártja sajátmárkás termékeit, melyek csaknem 30 termékkategórián belül elégítik ki a vásárlói igényeket: élelmiszer, vegyi áru, kozmetikai cikkek is megtalálhatóak.
2008 óta él a köztudatban az S-Budget termékcsalád neve, amely pénztárcakímélő megoldásokat nyújt a minőségi termékek vásárlására. És ekkor vásárolta fel a Plus üzletláncot.

A SPAR Market folyamatosan újabb és kedvezőbb ajánlatokkal várja vásárlóit. A Spar Market Akciós újság bemutatja a legfrissebb kedvezményeket, melyek 2024.07.11.-től érvényesek.

Váltson zöldre, váltson Kimbinóra! Applikációnk és weboldalunk egyszerű, kényelmes használatával Ön mindig naprakész lehet a hazai üzletek legfrissebb akciós újságainak kínálataival – így nem csak a lehető leggyorsabban értesülhet róluk, de a lehető legjobb árakról is biztosíthatjuk.

Nem találja a megfelelő terméket a Spar Market újságban? Tekintse meg más szupermatket katalógusait (például Aldi, CBA, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Interspar, Tesco, Auchan és Metro), hasonlítsa össze az árakat és takarítson meg pénzt!

A Kimbino

Kimbino App

Százféle szórólap a postaládában, órákig tart, mire átböngésszük őket, aztán mire a szórólapok végére értünk, már el is felejtettük, mi volt az elsőben. Kíváncsi egy hatékonyabb megoldásra? A Kimbino másképp csinálja!

A Kimbino segít abban, hogy az Ön számára mindig elérhetővé tegye a legfrissebb akciós újságok legjobb árait – helyszíntől és időponttól függetlenül. Önnek nincs más dolga, mint felmenni a Kimbino weboldalára (Kimbino.hu), vagy megnyitni telefonos alkalmazását (Kimbino), és ízlése szerint böngészhet a rengeteg kedvezmény közül. Egyszerű, gyors, és az összes kedvezmény elfér a zsebében – lehet ezt még fokozni? Igen! Ezzel a környezetbarát megoldással ugyanis elkerüljük a felesleges papírnyomtatást és hulladéktermelést.

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Sajt
Kenyér
Kávé
Sertéshús
Virsli
Görögdinnye
Szőlő
Ásványvíz
Földimogyoró
Szeletelt sajt
Csirkecomb
Mogyorókrém
Párizsi
Kávékapszula
Fűszerpác
Császárzsemle
Darált sertéshús
Őrölt kávé
Gyümölcs
Retek

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS