Kimbino
Kimbino
Aktuális ajánlat itt Válassz várost
Logo Fressnapf - Egyéb
3/5

Fressnapf akciós újság 2023.09.14. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Fressnapf Akciós Újság

Fressnapf akciós újság

3/5
Actual brochure

Kutya, macska, díszállat, hüllő, kisemlős vagy madár tulajdonos? Itt mind megtalálja a kedvence táplálásához, gondozásához és kényelméhez szükséges kellékeket és eszközöket. Az éppen aktuális Fressnapf katalógus itt található. A legfrissebb Fressnapf akció kezdete: 2023.09.14.

Az éppen aktuális Fressnapf akciós újság minden héten káprázatos akciókkal várja állatbarát vásárlóit egy héten keresztül: csütörtöktől 09.14.

 

 

Fressnapf Bemutatása

Shop

Legközkedveltebb német kisállat felszerelésekre specializálódott franchise társaság, amely 1990-ben nyitotta meg első németországi boltját, majd az évek során 12 európai országban több mint 1400 Fressnapf üzlettel és 11000 alkalmazottal bővítette azt. Az amerikai ihletésű boltok belopták magukat a kedvtelésből tartott háziállatok tulajdonosainak szívébe. A legtöbb bolt Németország után Ausztriában és Hollandiában van jelen. 2002 óta Magyarországon is elérhető a Fressnapf termékcsalád. Érdekesség, hogy egyes országokban, mint például Hollandiában a Fressnapf elnevezés helyett a boltok neve Jumper, vagy másutt Maxi Zoo. Ami leginkább jellemzi a Fressnapf filozófiáját az a vevőközpontúság, a szaktudás és az állatok szeretete. Sok társadalmi és jótékonysági, valamit állatjóléti szervezetnek és alapítványnak alappillére. Munkahelyeik mind kutyabarát közeget biztosítanak és szemináriumokat, tanfolyamokat is tartanak a vállalkozói szférában. Angol kurzusokat biztosítanak az angolul nem beszélő országokban a munkatársaknak, hogy a nemzetközi kommunikáció gördülékenyebb legyen. Személyes tanácsadások, tréningek, továbbképzések tarkítják a Fressnapf együttműködő attitűdjét. Abszolúte rugalmas munkaidőt biztosítanak az alkalmazottaknak, mert tiszteletben tartják a magánéletüket és bizonyos esetekben home office-ban is dolgozhatnak. Szülő-gyermek irodák kialakítását is támogatja a Fressnapf. Modern étkezdékben friss ételeket szolgálnak fel az alkalmazottaknak és kedvező egészségügyi intézkedéseket is biztosítanak. Ezen kívül munkavállalói kedvezményekkel is ellátják őket.

Országszerte 50 Fressnapf boltot találunk Magyarországon: Pepco, Tchibo, eBizsu, Betly, Pingvin Patika, Office Depot, Alma Gyógyszertárak, AlphaZoo, Kulcs Patika és Gyöngy Patikák.

A fővárosi boltokban kutyakozmetika, online kutyatréner és kisállat-tanacsadas is van.

Nyitvatartásuk: hétfőtől szombatig délelőtt 8.00 órától este 20.00 óráig, vasárnaponként reggel 8.00 órától délután 17.00 óráig.

A Fressnapf weboldala fressnapf.hu egy online bolt, amiben a fent említett árucikkek mellett háziállat magazint olvashatunk, tippeket és tanácsokat böngészhetünk kedvencünkkel kapcsolatban, ajándékkártyákat vehetünk, akciókkal szemezhetünk, Fressnapf kuponokkal „ügyeskedhetünk”, és még kutya és macska nevek listáját is megtalálhatjuk.

Egyéb drogériai üzletek ajánlatait is megtalálja a Kimbino felületén, többek között a következő áruházakban: Pepco, Tchibo, eBizsu, Betly, Pingvin Patika, Office Depot, Alma Gyógyszertárak, AlphaZoo, Kulcs Patika és Gyöngy Patikák.

Fressnapf Készlet

Assortment

A legtöbb otthon tartott állat igényeit kiszolgálja a Fressnapf: legyen szó akár teknősök legújabb jutalomfalatjairól, kakadunk extra tolláról, vagy egy egyszerű bolha irtóra lenne szükségünk a macskáknak, ezeket és még sokkal többet is megtalálunk a boltokban és az online felületen egyaránt. Kutyaeledelek közül szárított és nedves eledelek, harapnivalók, italok, bioélelmiszerek, fagyasztott ételek, nyers ételek, kiegészítő takarmány és tenyésztés specifikus termékek mellett kutya ágyak, párnák, kosarak, barlangok, takarók, szőnyegek, kanapék, házak sorát találjuk. Kutyáknak ezen kívül még higiéniai termékek, fogtisztítási termékek, kötszerek, bolha és kullancsirtók, pelenkák kölyköknek, szem- és fül védelmi cikkek, kártyajátékok, kutyakiképző eszközök, kutyaszállítási elemek, sétáltatáshoz kiegészítők vásárlására van lehetőség. Árusítanak még kutyatálakat, kutyaitalokat és különféle kutyaruhákat is. Macskáknak száraz és nedves eledeleket, snackeket, bioélelmiszereket, ugyancsak fagyasztott ételeket, macska tejet, almot, alom tartót, wc kiegészítőket, mosószereket, eszközöket, szőrme és testápolási eszközöket, szem - és fül védelmi eszközöket, kártevők és kullancsok elleni védelmi szereket, kaparós cikkeket halmoznak fel a polcokon, valamint kaparófa, oszlopok, deszkák és hordók teljes tárházával is találkozhatunk. Macskajátékok, szállításhoz eszközök, ajtók, védőhálók, tálak és italok sorakoznak a csaknem végeláthatatlan polcokon, annyira sok mindent árulnak a Fressnapfban. Úgyszintén kisemlősöknek, hüllőknek és madaraknak is rengeteg féle fajta eledel és eszköz található a boltokban és a webshopban egyaránt.

Az aktuális Kimbino Fressnapf Akciós újság rendezett, gyorsan és könnyen áttekinthető segítséget nyújt, amikor online szórólapokat keresünk az éppen aktuális akciós ajánlatokról.

A Kimbino minden akciót megmutat

Kimbino App

A Kimbino összegyűjti Önnek az aktuális, kedvező ajánlatokat, így Önnek nem kell szórólapok tömkelegét magával cipelnie bevásárlásaihoz. A Kimbino.hu weboldalnak és a Kimbino alkalmazásnak köszönhetően mindig kéznél lehetnek a legütősebb akciók, melyeket akár telefonján, táblagépén, akár laptopján magával vihet. A Kimbino nemcsak azért nagyszerű asszisztens, mert megkönnyíti felhasználói dolgát, pénzt és időt spórolva, hanem mert törődik a környezetkíméléssel – papír alapú, nyomtatott szórólapokat nem használ, csakis online verziójú katalógusokat mutat be Önnek hétről hétre, elősegítve így a zöld gondolkodást. Legyen Ön is tudatos, legyen környezettudatos! Használja a Kimbinót!

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

Követés

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Logo Fressnapf -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!